2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Teşekkür ederim canım iki ay sonra perdesiyle halısıyla çekicem inşallah çabuk geçmesi lazım stres oluyorum :KK70: artık rahatlık yok kuzuuu

bizde çok erken aldık mobilyaları ama 1 ağustosta teslim olacak.. 2 hafta içinde halı perde işini çözebilir miyim ki :KK53:

canım telaş yapınca sağlıklı karar veremiyorum ben bunu anladım..Gelinlik seçimi ilk giydiğim gelinlikti mesela, sonra daha çok telaş yaptım acaba biraz daha mı bekleseydim, daha çok gezseydim falan diye..Yani verdiğim kararın arkasında pek duramıyorum bende.. Sana tavsiyem telaşlı anında karar verme..Özümde rahat biri değilim aksıne çok panik biriyim..korkudan rahat olmaya başladım sanırım :KK53:
Of çok haklısın kuzu. Mesela diktirmek istediğim gelinliği çok beğenmiştim ilk kez bişeye işte bu dedim. Şimdi acaba önü böyle mi olsa arkasını değiştirsem mi. Başka kesimler mi baksam diyorum.
Onud a geçtim aylardır net olan 5 Eylül nikah ve düğün tarihimizde bile sabit kalamıyorum :(
Şimdi en büyük stresim o bu hafta gün almamız gerek ama ben 2 Eylül mü yoksa düğün de (5 Eylül ) mi diye kara kara düşünüyorum. Bütün gece rüyamda gördüm uyuyamadım da.
Bu konu beni çok strese soktu özellikle. :(

Of çok haklısın kuzu. Mesela diktirmek istediğim gelinliği çok beğenmiştim ilk kez bişeye işte bu dedim. Şimdi acaba önü böyle mi olsa arkasını değiştirsem mi. Başka kesimler mi baksam diyorum.
Onud a geçtim aylardır net olan 5 Eylül nikah ve düğün tarihimizde bile sabit kalamıyorum :KK43:
Şimdi en büyük stresim o bu hafta gün almamız gerek ama ben 2 Eylül mü yoksa düğün de (5 Eylül ) mi diye kara kara düşünüyorum. Bütün gece rüyamda gördüm uyuyamadım da.
Bu konu beni çok strese soktu özellikle. :KK43:
Kıyamam yaa sıkma bu kadarda ikiside önemli bi tarih ama diyosanki düğün günü olsa dah mutlu olucam yap evet biraz daha fazla ödiceksin ama içinde kalmasın boşver nelere para harcıyoruz ya bi de o olsun :)

Kıyamam yaa sıkma bu kadarda ikiside önemli bi tarih ama diyosanki düğün günü olsa dah mutlu olucam yap evet biraz daha fazla ödiceksin ama içinde kalmasın boşver nelere para harcıyoruz ya bi de o olsun :)
Kuzu aslında parasında değilim artık . Yanidediğin gibi herşeye veriyoruz o partyı. Bir de ben nikahı önce yapsam ona da ayrı elbise almak isticem zaten o da kesin. Elbisesi ayakkabısı saçı makyajıd erken aradaki fark zaten çok azalıcak.
Parasından çok yıldönümümüzde yapmak çok anlamlı olacak. Ama bir yandan da salonda olsun istiyorum herkes bizimle olsun herkes görsün :)
Çok karıştı kafam ya nasıl karar vericem ki ben

Kuzu aslında parasında değilim artık . Yanidediğin gibi herşeye veriyoruz o partyı. Bir de ben nikahı önce yapsam ona da ayrı elbise almak isticem zaten o da kesin. Elbisesi ayakkabısı saçı makyajıd erken aradaki fark zaten çok azalıcak.
Parasından çok yıldönümümüzde yapmak çok anlamlı olacak. Ama bir yandan da salonda olsun istiyorum herkes bizimle olsun herkes görsün :)
Çok karıştı kafam ya nasıl karar vericem ki ben
Nişanlın ne diyo peki iki türlüde güzel olur yani :) ama ben olsam düğün günü yapardım :)

Onud a geçtim aylardır net olan 5 Eylül nikah ve düğün tarihimizde bile sabit kalamıyorum :KK43:
Bu konu beni çok strese soktu özellikle. :KK43:

Kararlarına güvendiğin birinden yardım alsan? ben mesela hep nişanlımla baktım gelinliğe, en son aldığım gün annem ve ablamla baktım..onlarda beğenince daha çok içime sinmişti..Nikah tarihi konusunda , sizin için önemi olan 2 eylül de de yapmak güzel olabilir..Ama senin hangisini daha çok istediğin önemli

Nişanlın ne diyo peki iki türlüde güzel olur yani :) ama ben olsam düğün günü yapardım :)
Onu sorma ben kararsızım diye bana kızıyo ama kendi benden beter .
Benim karar vermemi bekliyo o da resmen :(
Sen olsan düğünde yapardın demekkk :)
Ayyy çığlık atasım vaar :cry:

Kararlarına güvendiğin birinden yardım alsan? ben mesela hep nişanlımla baktım gelinliğe, en son aldığım gün annem ve ablamla baktım..onlarda beğenince daha çok içime sinmişti..Nikah tarihi konusunda , sizin için önemi olan 2 eylül de de yapmak güzel olabilir..Ama senin hangisini daha çok istediğin önemli
Aslında aynen dediğin gibi yapıp ablama ve anneme danıştım benim de fikirlerini en önemsediğim kişiler onlar.
İkisi de bence yıldönümünde yap dedi. Eniştem de oradaydı hatta o da yıldönümünde yap zaten. Nikah salonda olsun biz de çok istemiştik ama o gün bişey anlamadık aksine stres olduk o gelmedi bu yetişemedi diye falan dedi.
Ama yine iflah olmadım ben tabii

Onu sorma ben kararsızım diye bana kızıyo ama kendi benden beter .
Benim karar vermemi bekliyo o da resmen :KK43:
Sen olsan düğünde yapardın demekkk :)
Ayyy çığlık atasım vaar :cry:
Yok tamam ben olsam senin yaptığın gün yapardım kuzu sakin olalım bak şimdi iki ayrı gün olursa iki ayrı kutlama , tek olursa tek kutlama :)

Kızlar merhabaa, iş yoğunluğu bakıyorum ama yazacak vakit bulamıyorum. Gelinlikleriniz çok güzel olacak inşallah @Conchiglia curlygirl curlygirl . Bugün herkes çelişkiler içerisinde sanırsam. Benim de kafa karıştı şu sıralar ama düşünecek vakit çok olduğundan dert edinmiyorum :D

b

aktım canım şimdi çok güzel modeller ama benim parmaklar fırlar diye tırstım :KK57: renli istiyorum aslında ama gelinlik hep dantel uyumsuz olur sanki ?
Bilekten tutuyo ya fırlamaz bence :) renklide olabilir tabi renkli güzel modellerde var ben bunun dantelini falan beğendim gelinlikle uyum içinde olur diye düşündüm :) ben renkli olarakda spor bişeyler giyicem çekimde :)

Yok tamam ben olsam senin yaptığın gün yapardım kuzu sakin olalım bak şimdi iki ayrı gün olursa iki ayrı kutlama , tek olursa tek kutlama :)
Haha :D
Ay ben aklımı oynatmazsam iyi biliyomusunuz.
Ama ben eveet dediğimde alkışlar kopmicak önce yaparsam di mi.
Ne biçim bir insanım arkadaş ya :(

Kızlar merhabaa, iş yoğunluğu bakıyorum ama yazacak vakit bulamıyorum. Gelinlikleriniz çok güzel olacak inşallah @Conchiglia curlygirl curlygirl . Bugün herkes çelişkiler içerisinde sanırsam. Benim de kafa karıştı şu sıralar ama düşünecek vakit çok olduğundan dert edinmiyorum :KK70:
Hoşgeldin kuzu. Senin kada neye karıştı?
Bana bi el at ben napcam yaaaaa

Back
X