2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne çok detay var ya düşündükçe boğuluyorum :KK57:
bendeee
Ya kuzu kötü niyetli insanlar konuşacak şey illaki bulurlar. Ev olmasa başka bişey o olmasa başka bişey.
Senin rahatından ve içine sinmesinden önemli hiçbişey yok.
Ev bi de bu yani. Seçenek kolay üretilmiyor. O yüzden kestirip atma düşün bunu kesinlikle
orasıda öyle aslında. ne kadar uğraşsamda bulur onlar bişiler
Ben de bi kaç kez okuyunca anladım zaten kuzu hahaha :KK70:
benimde zor oldu ama anladım :D
Sana uygun olması önemli canım, elalem ne der diye kendini strese sokma, zaten yeterince stresliyiz
haklsıın canım
Herşey güzel olsun diye düşünüyoruz da, inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız :)
ayyy inşallah kuzu ya
Çok karıştı :KK70: Bi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak :KK70: Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Yine mi karışık oldu acaba :KK53: Ben nasıl işin içinden çıkıcam acaba :KK70:

Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı :KK53:
yeri belirlemediysen bence kına ertesi gün nikah yapabilirsin. kına dediğimizide kır düğnü gibi yapabilirsin

Çok karıştı :KK70: Bi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak :KK70: Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.

Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı :KK53:
Şimdi anladım bende :) cevap veriyorummm birinci seçenek :)

Dipnotta biraz alt üst olmadım değil ama öncesi iyi olmuş kuzu haha :KK70:
1. seçenek daha iyi geldi şimdi böyle anlatınca ya. Böylece herşey sıracıyla olmuş olur, evden gelinlikle çıkmış olursun ve düğününü de düğün gibi yapmış olursun :KK70:
Dipnottan anladığım böyle olursa düğün tam isetdiğin gibi olamayacak. Diğer seçenek de daha istediğin gibi olabilir.
Ama yine de sıralama açısından bu daha mantıklı geldi. Nikah sonrası kına değişik geldi bana sanki.
Evet evet ben 1. seçenek diyorum son! :KK70:
:)))
Haklısın yaa senin içine sinmesi önemli ama insan takılıyo yani bende bişey deseler sinir olurum
aynen öyle inş üstesinden gelirim bakalım

Dipnotta biraz alt üst olmadım değil ama öncesi iyi olmuş kuzu haha :KK70:
1. seçenek daha iyi geldi şimdi böyle anlatınca ya. Böylece herşey sıracıyla olmuş olur, evden gelinlikle çıkmış olursun ve düğününü de düğün gibi yapmış olursun :KK70:
Dipnottan anladığım böyle olursa düğün tam isetdiğin gibi olamayacak. Diğer seçenek de daha istediğin gibi olabilir.
Ama yine de sıralama açısından bu daha mantıklı geldi. Nikah sonrası kına değişik geldi bana sanki.
Evet evet ben 1. seçenek diyorum son! :KK70:
Kararının içindeki kararsızlığı gördüm ama :D
yeri belirlemediysen bence kına ertesi gün nikah yapabilirsin. kına dediğimizide kır düğnü gibi yapabilirsin
Zaman çok daha yer belirlemedik ama şimdi düşündüm de ağustos gibi yeri tutmamız lazım yani aslında zamanım çok değil :KK57: ayy ne olacak bu halimiz böyle. Bana da sıralama daha mantıklı geliyor ama bilemedim :/
Şimdi anladım bende :) cevap veriyorummm birinci seçenek :)
1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayım :D

Kararının içindeki kararsızlığı gördüm ama :KK70:

Zaman çok daha yer belirlemedik ama şimdi düşündüm de ağustos gibi yeri tutmamız lazım yani aslında zamanım çok değil :KK57: ayy ne olacak bu halimiz böyle. Bana da sıralama daha mantıklı geliyor ama bilemedim :/

1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayım :KK70:
canım ağustosta düşünüyorsanız kesinlikle acele etmelisin çok az var

Bu sefer anladım :KK9::KK9::KK9::KK9:

Şimdi benim durumda seninki gibi karışık..Bizde kına gecesi en az düğün kadar önemli olur, bizimde tüm akrabalar zaten başka memleketten , buradaki düğün için gelecekler..O yüzden ben kına mekanı değilde, düğün mekanı tuttum..Kına kız tarafına ait olduğu için zaten mekan parası benden çıkacak :KK31: Diğer şehirde de düğün olacak ve nikah düğünde olacak.. Bu durumda sende , nişanlının memlekette nikah yapsan olmaz mı?

kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. @Conchiglia albümlerde gotoğraflarını gördüm.gelinliğine de mobilyalarına da bayıldımmm :KK51:

Şimdi benim durumda seninki gibi karışık..Bizde kına gecesi en az düğün kadar önemli olur, bizimde tüm akrabalar zaten başka memleketten , buradaki düğün için gelecekler..O yüzden ben kına mekanı değilde, düğün mekanı tuttum..Kına kız tarafına ait olduğu için zaten mekan parası benden çıkacak :KK31: Diğer şehirde de düğün olacak ve nikah düğünde olacak.. Bu durumda sende , nişanlının memlekette nikah yapsan olmaz mı?
hahaha :D kuzu sen bu öneriyle iyice karıştırdın kızın kafasını :D

Kararının içindeki kararsızlığı gördüm ama :KK70:

1 önde şu an. Düğün nasıl olacak meraklardayım :KK70:
Sıkıntı yok kınaya karar verelim düğünede el atıcaz :D

canım ağustosta düşünüyorsanız kesinlikle acele etmelisin çok az var
Ay yok yanlış anlaşıldı düğün seneye de yeri kaybetmemek açısından erkenci davranmak istiyorum, ağustos eylül civarı yer tutarız dedik :KK53: Ay nasıl karıştırdım ortalığı iki dkda :D

Bilemedim ki o da bi seçenek oldu şimdi bak :KK51:
hahaha :KK70: kuzu sen bu öneriyle iyice karıştırdın kızın kafasını :KK70:
Seçenekler artıyor :D
ahahahh zaten işe yarayan fikirler çıkmaz ki benden ,:KK31: hayır bide anladım demişim.:oops::KK57:.Sonra sizin yazdıklarınızı okudum, kendi kendime güldüm ya nereyi, nasıl okuyup bu sonucu çıkardım acep :KK53::KK47:
Anlamışsın ama durumu sıkıntı yok :D Seçenekleri artırdın sadece :D Dur bakalım aile üyelerine aktaralım ne derler :D
Sıkıntı yok kınaya karar verelim düğünede el atıcaz :KK70:
Bu kararsızlıkla zor o ama :D

Teşekkür ederim canım :) sende en son fuardakilere bakıyodun sanki dimi naptınız

sorma onu hiç canım.nişanlımın amcasının oğlu var o da nişanlı ağustosta evlencek.geçenlerde mobilya bakmaya gitmişler.kız aynı takımı beğenmiş nişanlımın beğendiğini bile bile.evi küçük sığmıyomuş bi de mobilyacıda söylemiş ama kız illa bu takım olcak diye tutturmuş.kayınpederinin falan tansiyonu düşmüş neler olduysa artık.ne evleri ne arabaları var ama araba fiyatına mobilya aldılar.o kadar para verdik bari boşa gitmesin diye kayınpederi başka bi ev kiralamış.bizde aynı takımı almayız sanırım.zaten ben koltuklarını beğenmiştim.vitrini falan biraz kaba gelmişti.yemek odası takımını başka düşünüyodum.fiyatı da pahalıydı.benim için sorun yok ama nişanlım çok beğenmişti onun için kötü oldu :)

Ay yok yanlış anlaşıldı düğün seneye de yeri kaybetmemek açısından erkenci davranmak istiyorum, ağustos eylül civarı yer tutarız dedik :KK53: Ay nasıl karıştırdım ortalığı iki dkda :KK70:

Bilemedim ki o da bi seçenek oldu şimdi bak :KK51:

Seçenekler artıyor :KK70:

Anlamışsın ama durumu sıkıntı yok :KK70: Seçenekleri artırdın sadece :KK70: Dur bakalım aile üyelerine aktaralım ne derler :KK70:

Bu kararsızlıkla zor o ama :KK70:
bende öyle hatırladım sonra dedim sorduğuna göre ben karıştırıyorum :D kuzu zaman daha çok var :D bence memlekettede normal düğün yap bir gece öncede klasik kına gecesi :D bak ben öyle yapıyorum. buarada oldumu sana bir seçenek daha :D

seninkini şimdi gördüm canım.ne ara baktın hiç söylemedin.farklı bi model beğenmişsin çok güzel.bi kaç fotoğraf daha paylaşsana arkasına falan bakalım.
canım benim model zaten belliydi paylaşmıştımda zaten görünce hatırlarsın onuda eklim albüme.şuan gördüğün foto provanın fotosu :) dantel seçtikte bu sefer :)

Back
X