Çok karıştı

Bi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak

Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Yine mi karışık oldu acaba

Ben nasıl işin içinden çıkıcam acaba
Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı