2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşgeldin kuzu. Senin kada neye karıştı?
Bana bi el at ben napcam yaaaaa
Seninle aynı sebeplerden kafa karışıklığı yaşıyorum kuzu :D Kendi söküğümü de dikemiyorum yani :D Benim de greenandblue gibi düğünümsü kınam olacaktı ya, ona alternatifler düşünüyorum kınayı düğünden önce tam kına gibi istiyorum ama nikahımı da düğün yerinde istiyorum nikah salonunda değil. İki şehirde de düğün olması lazım ama, en azından benim memlekette nikah olması lazım. Yani seçenekler şöyle çok karışık anlattım toparlayayım hemen: Ya düğünümsü kına olacak benim memlekette(önce düğün yerinde nikah ardından kınaya dönüşecek), burada da düğün; ya da memlekette kına gecesini yapıcaz, ertesi günü kız alma olacak sonra da nikah salonuna gidicez orada nikah kıyılacak, tabi orada gelinlik de giyilecek, sonra da burada düğün olacak. Bilemedim işte böyle seçenekler var elimde.

Ayy ne iyi olurdu haha :KK70:
Süpersiniz valla. Benimini görsen adam 3000 diyo mesela . Ben diyorum ki fiyatta yardımcı olursunuz heralde :KK70:
Adam işte danteldi şuydu buydu anca kurtarıyo beni bişey yapamıyorum diyo. Benimden cevap " e tabi sizi de kurtarması lazım iş yapıyosunuz neticede doğrudur" haha :KK70:
Nasıl bir pazarlık anlayışıdır bu bilemedim :KK70:
ay bende hemen acıyorum haklısınız diyorum ya nolcak bizim bu halimiz :(
Aynen kuzu :KK70: iki kişi gidince harbiden adamlar şey moduna giriyo aa gençler siz neden kalabalık deilsiniz falan gençlerimize yardımcı olalım falan :) hele mobilyacımız nasıl tatlı adam kendinden geçti yaa çok güzel yapıcaz evinizi inşallah falan diye :) pazarlık yapmamıza rağmen bide salona orta sehpa hediye etti amcaya burdan sevgiler
o amcayı birde ben görmek isterim :D
Kızlar merhabaa, iş yoğunluğu bakıyorum ama yazacak vakit bulamıyorum. Gelinlikleriniz çok güzel olacak inşallah @Conchiglia curlygirl curlygirl . Bugün herkes çelişkiler içerisinde sanırsam. Benim de kafa karıştı şu sıralar ama düşünecek vakit çok olduğundan dert edinmiyorum :KK70:
tşkler canım
Seninle aynı sebeplerden kafa karışıklığı yaşıyorum kuzu :KK70: Kendi söküğümü de dikemiyorum yani :KK70: Benim de greenandblue gibi düğünümsü kınam olacaktı ya, ona alternatifler düşünüyorum kınayı düğünden önce tam kına gibi istiyorum ama nikahımı da düğün yerinde istiyorum nikah salonunda değil. İki şehirde de düğün olması lazım ama, en azından benim memlekette nikah olması lazım. Yani seçenekler şöyle çok karışık anlattım toparlayayım hemen: Ya düğünümsü kına olacak benim memlekette(önce düğün yerinde nikah ardından kınaya dönüşecek), burada da düğün; ya da memlekette kına gecesini yapıcaz, ertesi günü kız alma olacak sonra da nikah salonuna gidicez orada nikah kıyılacak, tabi orada gelinlik de giyilecek, sonra da burada düğün olacak. Bilemedim işte böyle seçenekler var elimde.
karar vermek çok zor ya :( benimde kafamı karıştıran bir şey var offf

Bu haftamız da kararsızlık haftası olmuş :/ Senin sıkıntın ne?
canım benim derdimde ev. daha önce bahsetmiştim bütçemizi zorlamayacak bir ev var. kira diğer bulduğum evlere oranla nerdeyse yarı parası.depozit emlakçı fatura üstüne alma falan bu paraları vermemiz gerekmeyecek bir yer. içi güzel sorun yok ama dışardan bakınca bina çok vasat. mantıklı düşününce çok uygun bize. evlendikten sonra işsiz kalırsak falan bile idare edebileceğimiz kendimizi toparlamamız için güzel fırsat. ama bir yandanda düşünüyorum. dıştan çok kötü. bizim sorunlu bi kaç akraba var biliyorsunuz şimdi görünce bir laf söylerler pişman olur muyum bilmiyorum kafam çok karışık.

Seninle aynı sebeplerden kafa karışıklığı yaşıyorum kuzu :KK70: Kendi söküğümü de dikemiyorum yani :KK70: Benim de greenandblue gibi düğünümsü kınam olacaktı ya, ona alternatifler düşünüyorum kınayı düğünden önce tam kına gibi istiyorum ama nikahımı da düğün yerinde istiyorum nikah salonunda değil. İki şehirde de düğün olması lazım ama, en azından benim memlekette nikah olması lazım. Yani seçenekler şöyle çok karışık anlattım toparlayayım hemen: Ya düğünümsü kına olacak benim memlekette(önce düğün yerinde nikah ardından kınaya dönüşecek), burada da düğün; ya da memlekette kına gecesini yapıcaz, ertesi günü kız alma olacak sonra da nikah salonuna gidicez orada nikah kıyılacak, tabi orada gelinlik de giyilecek, sonra da burada düğün olacak. Bilemedim işte böyle seçenekler var elimde.
Seninki de çok zor yaaa.
Kınamsı düğün daha iyi olabilir gibi geldi ama bi yandan da kınayı ayrı yaosand aha güzel olur tabii.
Ay ne halt edicez acabaaaaa

canım benim derdimde ev. daha önce bahsetmiştim bütçemizi zorlamayacak bir ev var. kira diğer bulduğum evlere oranla nerdeyse yarı parası.depozit emlakçı fatura üstüne alma falan bu paraları vermemiz gerekmeyecek bir yer. içi güzel sorun yok ama dışardan bakınca bina çok vasat. mantıklı düşününce çok uygun bize. evlendikten sonra işsiz kalırsak falan bile idare edebileceğimiz kendimizi toparlamamız için güzel fırsat. ama bir yandanda düşünüyorum. dıştan çok kötü. bizim sorunlu bi kaç akraba var biliyorsunuz şimdi görünce bir laf söylerler pişman olur muyum bilmiyorum kafam çok karışık.
Ya içini sevdiysen sorun etme kuzu yaa.
İçi daha önemli. Akrabalar kısmını düşünmekte haklısın sorunlu oldukları için.
Ama sizi zorlamayacak bir eyrmiş ve cidden ev bulmak çok zor o kadar pahalı ki kiralar.
Yani bulmuşken değerlendir bence konum falan da iyiysee

Bilekten tutuyo ya fırlamaz bence :) renklide olabilir tabi renkli güzel modellerde var ben bunun dantelini falan beğendim gelinlikle uyum içinde olur diye düşündüm :) ben renkli olarakda spor bişeyler giyicem çekimde :)

Bende fotoğraf çekimi için renkli olsun istiyorum, güzel duruyor..:)

Eğer senin içine sindiyse kimseyi düşünme derim, ama azıcık içine sinmeyen bir şey varsa o laflar daha çok sinirlerini bozabilir. İlk etapta girilecek ev süper ötesi olacak değil sonuçta. İçi nasıl ona bakın bence :)
Seninki de çok zor yaaa.
Kınamsı düğün daha iyi olabilir gibi geldi ama bi yandan da kınayı ayrı yaosand aha güzel olur tabii.
Ay ne halt edicez acabaaaaa
Tam olarak da bu işte :D

:KK57::confused::confused::confused: ben anlamadım :KK33:

Ya içini sevdiysen sorun etme kuzu yaa.
İçi daha önemli. Akrabalar kısmını düşünmekte haklısın sorunlu oldukları için.
Ama sizi zorlamayacak bir eyrmiş ve cidden ev bulmak çok zor o kadar pahalı ki kiralar.
Yani bulmuşken değerlendir bence konum falan da iyiysee
kesinlikle ev bulmak çok zor. bakıyorum hani düzgün içimize tam anlamıyla sinecek evler 1200 tl e okadar veremeyceğime göre 900 civarı bişiler bulmam lazım. e emlakçı depozit oluyor 3000 tl burda hiç böyle şeyler olmayacak. ama işte eelalem ne der durumu kafamı karıştırıyor :( ki eminim kötü konuşacaklar. takmamak lazım biliyorum ama bazen mümkün olmuyor
Eğer senin içine sindiyse kimseyi düşünme derim, ama azıcık içine sinmeyen bir şey varsa o laflar daha çok sinirlerini bozabilir. İlk etapta girilecek ev süper ötesi olacak değil sonuçta. İçi nasıl ona bakın bence :)

Tam olarak da bu işte :KK70:
haklısın. nişanlımda beni kandırmak için diyor bak rahat para biriktirirz kendi evimize daha çabuk geçeriz falan diye ama bilemiyorum. canım buarada senin yerinde olsam şöyle karar verirdim. kınamsı düğün için tutulan mekan nasıl bir yer. bilidğin düğün salonuysa kınamsı düğün yapardım. ama düğün salonu değil daha kınaya uygun bir yerse. kına yapardım. ertesi gün normal nikah yapardım gelinliği orda giyerdim. insanlarıda nikah dairesine çağırıddım.

kesinlikle ev bulmak çok zor. bakıyorum hani düzgün içimize tam anlamıyla sinecek evler 1200 tl e okadar veremeyceğime göre 900 civarı bişiler bulmam lazım. e emlakçı depozit oluyor 3000 tl burda hiç böyle şeyler olmayacak. ama işte eelalem ne der durumu kafamı karıştırıyor :KK43: ki eminim kötü konuşacaklar. takmamak lazım biliyorum ama bazen mümkün olmuyor
Ya kuzu kötü niyetli insanlar konuşacak şey illaki bulurlar. Ev olmasa başka bişey o olmasa başka bişey.
Senin rahatından ve içine sinmesinden önemli hiçbişey yok.
Ev bi de bu yani. Seçenek kolay üretilmiyor. O yüzden kestirip atma düşün bunu kesinlikle

Sana uygun olması önemli canım, elalem ne der diye kendini strese sokma, zaten yeterince stresliyiz

Çok karıştı :D Bi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak :D Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Yine mi karışık oldu acaba :KK53: Ben nasıl işin içinden çıkıcam acaba :D
haklısın. nişanlımda beni kandırmak için diyor bak rahat para biriktirirz kendi evimize daha çabuk geçeriz falan diye ama bilemiyorum. canım buarada senin yerinde olsam şöyle karar verirdim. kınamsı düğün için tutulan mekan nasıl bir yer. bilidğin düğün salonuysa kınamsı düğün yapardım. ama düğün salonu değil daha kınaya uygun bir yerse. kına yapardım. ertesi gün normal nikah yapardım gelinliği orda giyerdim. insanlarıda nikah dairesine çağırıddım.
Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı :KK53:

Çok karıştı :KK70: Bi daha anlatmayı deneyeyim en iyisi bakalım bu defa nasıl olacak :KK70: Şimdi bizim iki ayrı şehir problemimiz var. Evlendikten sonra burada yaşıycaz ama benim memlekette de düğün olması gerek çünkü bütün akrabalar buraya gelemez. Evden de gelinlikle çıkmam gerek tabi kız alma durumu da var. 3 ayrı yer tutamayacağımızdan 1 memlekette 1 de burada salon tutabiliriz. Ben hep kınayı düğünden önceki gece hayal etmişimdir, ama nikahı da düğün yerinde istemişimdir ( tabi bir şeylerden fedakarlık şart bu koşullarda). İlk seçenek olarak memlekette yer tutup onu kına gecesi yapıp, ertesi gün nikah salonunda nikah kıymak var. Evden gelinlikle de çıkabilmiş olurum böylece, oradaki akrabaların hepsini de nikaha çağırırım. Buraya gelince de düğün yaparız. İkinci seçenek de düğün için mekan tutarız memlekette, nikah memurunu oraya çağırıp nikah kıyar, sonrasında da onu kına gecesi olarak devam ettiririz. Sonra yine bu şehire gelip düğün yaparız. Bir de dipnot düşeyim, nişanlımın akrabaları çok kalabalık o yüzden buradaki düğün maliyeti yüksek olacağından pek içimden geldiği gibi olamayacak. Memlekette yerler daha ucuz ve sayı daha az olduğundan daha içime sinecek bir şey olabilir.
Yine mi karışık oldu acaba :KK53: Ben nasıl işin içinden çıkıcam acaba :KK70:

Artık duruma göre bir yer belirlerim ama kır düğünü gibisinden bir şeyler düşünmüştüm öf çok karıştı :KK53:
Dipnotta biraz alt üst olmadım değil ama öncesi iyi olmuş kuzu haha :D
1. seçenek daha iyi geldi şimdi böyle anlatınca ya. Böylece herşey sıracıyla olmuş olur, evden gelinlikle çıkmış olursun ve düğününü de düğün gibi yapmış olursun :D
Dipnottan anladığım böyle olursa düğün tam isetdiğin gibi olamayacak. Diğer seçenek de daha istediğin gibi olabilir.
Ama yine de sıralama açısından bu daha mantıklı geldi. Nikah sonrası kına değişik geldi bana sanki.
Evet evet ben 1. seçenek diyorum son! :D

kesinlikle ev bulmak çok zor. bakıyorum hani düzgün içimize tam anlamıyla sinecek evler 1200 tl e okadar veremeyceğime göre 900 civarı bişiler bulmam lazım. e emlakçı depozit oluyor 3000 tl burda hiç böyle şeyler olmayacak. ama işte eelalem ne der durumu kafamı karıştırıyor :KK43: ki eminim kötü konuşacaklar. takmamak lazım biliyorum ama bazen mümkün olmuyor

Haklısın yaa senin içine sinmesi önemli ama insan takılıyo yani bende bişey deseler sinir olurum

Back
X