2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)
İnsanlar tuhaf işte bulursunuz ya piyasada bir sürü çeşit var canm

canım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcaz :KK70: ordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha :KK70:

aynısını dün düşündüm biliyormusun :KK70: bitince neyin peşine düşücez die :KK70: ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü :KK70: bakarsın bizde öyle yaparız haha :KK70:

anladım canım ondan modeli yükledim :KK70: danteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)

:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci var :KK70: herşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)

Ayy ben gidemem ya :eek: bizde zaten çarşamba günü burada yapıcaz kısmetse, perşembe diğer şehire gidicez..ya sizin düğün arası çok mesafe yoktu ki? ayy benim devreler yanmış olabilir :cool:

canım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)

hatun seni kıskanmış olabilir canım :KK53: boşver sen tınlama

canım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcaz :KK70: ordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha :KK70:

aynısını dün düşündüm biliyormusun :KK70: bitince neyin peşine düşücez die :KK70: ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü :KK70: bakarsın bizde öyle yaparız haha :KK70:

anladım canım ondan modeli yükledim :KK70: danteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)

:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci var :KK70: herşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)
Hadi ya bende kuşlar varda aşağısı yoktu ondan merak ettim :D

:) ben bakıcam ama daha değil kuzu :) zaman azalsın bakarız :KK70: ama kınada ne giyicem bende onun telaşı başladı :) anneme diktirmek istiyorum ama şöyle güzel bir model lazım :) yardım edersniz artık
Yaaa ben alsammı diyorum acaba bi kaç ay sonra yüksek fiyat derlermi ki :KK51:

Ayy ben gidemem ya :eek: bizde zaten çarşamba günü burada yapıcaz kısmetse, perşembe diğer şehire gidicez..ya sizin düğün arası çok mesafe yoktu ki? ayy benim devreler yanış olabilir :cool:
pazar burada bir sonraki cuma orada. nikah falanda burada olacak. diğerine ben biraz formaliteden diye bakıyorum sanırım :D birde burda babaevnden çıkıp düğün yaptıktan sonra ben geri babaevine dönmem die söylendim nişanlıma tabiki :D oyüzdne düğünden sonra kendi evimize geçicez

pazar burada bir sonraki cuma orada. nikah falanda burada olacak. diğerine ben biraz formaliteden diye bakıyorum sanırım :KK70: birde burda babaevnden çıkıp düğün yaptıktan sonra ben geri babaevine dönmem die söylendim nişanlıma tabiki :KK70: oyüzdne düğünden sonra kendi evimize geçicez

ohooo sen git o zaman :KK55::KK55::KK55: bizim arası 2 gün zaten

bence çok daha iyisini güzelini bulacaksın canım boşver o çıkardığı huzursuzlukla kalsın

yazık kayınpederine üzüldüm.adam oğlunun huzuru kaçmasın diye hiç sesini çıkarmamış o kadar parayı vermiş almış eve olmamasına rağmen.ama ailenin hepsinde kötü bi izlenimi var artık.biz napıcaz bilmiyorım inşallah buluruz canım.

ay o zamanda kınasız düğün mü olur derler, derlerde derler yani :KK53:
Ay o elalem yok mu :KK43:
Ahahhah :KK70: Ayyy benim devreler yandı iyice şu anda kim düğün kim kına yapıyo karıştı bende :KK70: kaftan falan alan yokmu ki yaa
O da ayrı bir kararsızlık konusu :D Ben elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani :D
Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürce o_O Çok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha :D
ben düğünümsü kına yapacak hatunum canım :KK53: ayy uyuz oldum ya şimdi şu bitmek bilmeyen elalem, geçen gün bizim evde toplandılar..Hafta içi olacak buradaki düğünümsü kına, kim gelirmiş miş, ertesi gün iş olurmuş muş o_O kimse gelmeyecek gibi baskı yaptılar bana da ya:KK57:
Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.
:) ben bakıcam ama daha değil kuzu :) zaman azalsın bakarız :KK70: ama kınada ne giyicem bende onun telaşı başladı :) anneme diktirmek istiyorum ama şöyle güzel bir model lazım :) yardım edersniz artık
Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki :D

O da ayrı bir kararsızlık konusu :KK70: Ben elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani :KK70:

Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürce o_O Çok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha :KK70:

Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.

Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki :KK70:

ayy hele ben , çirkefleşirim ben birde ..ben gideceğim bir yere haftalar öncesinden ayarlıyorum kendimi, takvime not alıyorum mesela , sende çok gelmek istiyorsan ona göre ayarla kendini dimi yani?

O da ayrı bir kararsızlık konusu :KK70: Ben elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani :KK70:

Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürce o_O Çok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha :KK70:

Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki :KK70:
evet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olur :KK62: hiç demiyorlar bizi düşünmüş böle yapmış. cumartesi yapsam. cuma günü kına nasıl gelelim dicekler. etrafımdakiler cumarteside çalışıyor. kimse memnun olmuyor yani
Kaptın izini benden :p
farketitim :KK36:

Yaaa kararsızlıklar kraliçeleriii! :D
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım :D
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha :D
Ne dersiniiiiz bi bakın :D

tanımıyorum pek ama herkese karşı garip davranışları var sanırım kimse sevmiyo.nişanlımda dikkat et ona sana görümcelik yapar valla diyo :KK53: ben zaten umursamadığımdan kendisini sorun yok :KK45:

:KK45::KK45: aman görmezden gel en iyisi..aynı dili konuşmuyorsanız yakınında bulundurma :KK53:

evet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olur :KK62: hiç demiyorlar bizi düşünmüş böle yapmış. cumartesi yapsam. cuma günü kına nasıl gelelim dicekler. etrafımdakiler cumarteside çalışıyor. kimse memnun olmuyor yani

farketitim :KK36:

Bizi sinirlendirmek için var bazı insanlar ya tövbe :KK53:

tanımıyorum pek ama herkese karşı garip davranışları var sanırım kimse sevmiyo.nişanlımda dikkat et ona sana görümcelik yapar valla diyo :KK53: ben zaten umursamadığımdan kendisini sorun yok :KK45:
şimdi iki tarafta hazırlık içinde ya bazıalrı böyle yarış edebiliyor :( o geline bu alınmış banada alınsın gibi düşünmüş olabilir. allah akıl fikir versin
Yaaa kararsızlıklar kraliçeleriii! :KK70:
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım :KK70:
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha :KK70:
Ne dersiniiiiz bi bakın :KK70:
kuzu havalar ısınınca daha çoğalır bence hemen alma

Back
X