2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende öyle hatırladım sonra dedim sorduğuna göre ben karıştırıyorum :KK70: kuzu zaman daha çok var :KK70: bence memlekettede normal düğün yap bir gece öncede klasik kına gecesi :KK70: bak ben öyle yapıyorum. buarada oldumu sana bir seçenek daha :KK70:
Ama o zaman 3 yer tutmak zorunda kalırım ya sıkıntı o :/ En güzelini yapmışsın sen

bende öyle hatırladım sonra dedim sorduğuna göre ben karıştırıyorum :KK70: kuzu zaman daha çok var :KK70: bence memlekettede normal düğün yap bir gece öncede klasik kına gecesi :KK70: bak ben öyle yapıyorum. buarada oldumu sana bir seçenek daha :KK70:

sanırım burda düğünümsü kınayı bir ben yapıyorum :KK53: kendimi çok fakir hissettim :confused:

Ama o zaman 3 yer tutmak zorunda kalırım ya sıkıntı o :/ En güzelini yapmışsın sen
sanırım burda düğünümsü kınayı bir ben yapıyorum :KK53: kendimi çok fakir hissettim :confused:
kızlar aslında bana da düğünümsü kına dediler ama ben fazla direttim. ben daha farklı şeyleri düşünüyordum kafam karışıyodu çünkü. baba evinden gelinlikle çıkıp kendi evimede gelinlikle girmek istiyordum oyüzden fazla direttim he iyimi yaptım kötümü bilmiyorum şimdi kına için yer arıyorum :D dün bir yer buldum buarada çok hoşuma gitti buakşam fiyatı konuşcak 1000tl ye verirse süper olur

canım benim model zaten belliydi paylaşmıştımda zaten görünce hatırlarsın onuda eklim albüme.şuan gördüğün foto provanın fotosu :) dantel seçtikte bu sefer :)

biraz hatırlıyorum önü katlıydı sanırım ama tam hatırlamıyorum.bekliyoeum canım :)

Yok henüz tek değilsin :D
kızlar aslında bana da düğünümsü kına dediler ama ben fazla direttim. ben daha farklı şeyleri düşünüyordum kafam karışıyodu çünkü. baba evinden gelinlikle çıkıp kendi evimede gelinlikle girmek istiyordum oyüzden fazla direttim he iyimi yaptım kötümü bilmiyorum şimdi kına için yer arıyorum :KK70: dün bir yer buldum buarada çok hoşuma gitti buakşam fiyatı konuşcak 1000tl ye verirse süper olur
Eveet onu ben de istiyorum ama her seçenekte öyle olacak yani sıkıntı yok. Tabi nerede oturacağımız meselesine karar verebilirsek. Sokakta kalıcaz en son :D

Yok henüz tek değilsin :KK70:

Eveet onu ben de istiyorum ama her seçenekte öyle olacak yani sıkıntı yok. Tabi nerede oturacağımız meselesine karar verebilirsek. Sokakta kalıcaz en son :KK70:
işte bizim ev benim memlekete olacağı için düğün peşine kına yaparsam kendi evime gelinlikle girmemiş olacaktım :) amannn zor işler valla her şekilde sorun inş atlatırırz biran önce

kızlar aslında bana da düğünümsü kına dediler ama ben fazla direttim. ben daha farklı şeyleri düşünüyordum kafam karışıyodu çünkü. baba evinden gelinlikle çıkıp kendi evimede gelinlikle girmek istiyordum oyüzden fazla direttim he iyimi yaptım kötümü bilmiyorum şimdi kına için yer arıyorum :KK70: dün bir yer buldum buarada çok hoşuma gitti buakşam fiyatı konuşcak 1000tl ye verirse süper olur

Bana annem kınasız olmaz demese , ben düğünümsü düğün olarak devam ederdim :KK49: yani sonuna doğru olacak kınayı da yapmazdım :KK45: ama bekarlığa veda partisi olabilir onun yerine :KK53:

Ben algılayamadım şimdi , sen ikinci düğün için zaten başka şehire gideceksin, ee nasıl olucak kendi evin gelinlikle gireceksin :eek:

sorma onu hiç canım.nişanlımın amcasının oğlu var o da nişanlı ağustosta evlencek.geçenlerde mobilya bakmaya gitmişler.kız aynı takımı beğenmiş nişanlımın beğendiğini bile bile.evi küçük sığmıyomuş bi de mobilyacıda söylemiş ama kız illa bu takım olcak diye tutturmuş.kayınpederinin falan tansiyonu düşmüş neler olduysa artık.ne evleri ne arabaları var ama araba fiyatına mobilya aldılar.o kadar para verdik bari boşa gitmesin diye kayınpederi başka bi ev kiralamış.bizde aynı takımı almayız sanırım.zaten ben koltuklarını beğenmiştim.vitrini falan biraz kaba gelmişti.yemek odası takımını başka düşünüyodum.fiyatı da pahalıydı.benim için sorun yok ama nişanlım çok beğenmişti onun için kötü oldu :)
Hadi yaa ne tuhaf insanlar var yaa , niye bile bile yaparlar anlamam belki daha iyisini bulursunuz :)

işte bizim ev benim memlekete olacağı için düğün peşine kına yaparsam kendi evime gelinlikle girmemiş olacaktım :) amannn zor işler valla her şekilde sorun inş atlatırırz biran önce
Bitince çok pis boşluğa düşeriz gibime geliyor :KK53:
Bana annem kınasız olmaz demese , ben düğünümsü düğün olarak devam ederdim :KK49: yani sonuna doğru olacak kınayı da yapmazdım :KK45: ama bekarlığa veda partisi olabilir onun yerine :KK53:

Ben algılayamadım şimdi , sen ikinci düğün için zaten başka şehire gideceksin, ee nasıl olucak kendi evin gelinlikle gireceksin :eek:
Evett hamam da yapabilirsin :) Bizim tam tersi olacak galiba ilk başka şehirde düğün olabilir mi ki o_O

evet canım doğru hatırladın modelide ekledim albüme

tam olarak hatırlamadığım için tek omuz olcak diye düşünmüştüm canım o yüzden farklı dedim.şimdi daha iyi oldu.kollarını bende böyle istiyorum yakışırsa.çok güzel olucak bence.sonraki halinin fotoğraflarını da bekliyorum :)

Hadi yaa ne tuhaf insanlar var yaa , niye bile bile yaparlar anlamam belki daha iyisini bulursunuz :)

canım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)

canım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcaz :D ordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha :D
Bitince çok pis boşluğa düşeriz gibime geliyor :KK53:

Evett hamam da yapabilirsin :) Bizim tam tersi olacak galiba ilk başka şehirde düğün olabilir mi ki o_O
aynısını dün düşündüm biliyormusun :D bitince neyin peşine düşücez die :D ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü :D bakarsın bizde öyle yaparız haha :D
tam olarak hatırlamadığım için tek omuz olcak diye düşünmüştüm canım o yüzden farklı dedim.şimdi daha iyi oldu.kollarını bende böyle istiyorum yakışırsa.çok güzel olucak bence.sonraki halinin fotoğraflarını da bekliyorum :)
anladım canım ondan modeli yükledim :D danteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)
curlygirl curlygirl ayy çok alakasız olucak ama şu kuşlardan benimde var ağaçı yok ama çok şekermiş nerden aldın :)
:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci var :D herşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)

canım aynısını beğenebilir normal karşılıyorum onu yine ama evine sığmamasına rağmen tutturması herkesin sinirlerini zıplatması gerçekten tuhaf :) koltuklara üzüldüm sadece.bakıcaz artık gidip inşallah güzel bişey buluruz :)
bence çok daha iyisini güzelini bulacaksın canım boşver o çıkardığı huzursuzlukla kalsın

Ahahhah :KK70: Ayyy benim devreler yandı iyice şu anda kim düğün kim kına yapıyo karıştı bende :KK70: kaftan falan alan yokmu ki yaa

ben düğünümsü kına yapacak hatunum canım :KK53: ayy uyuz oldum ya şimdi şu bitmek bilmeyen elalem, geçen gün bizim evde toplandılar..Hafta içi olacak buradaki düğünümsü kına, kim gelirmiş miş, ertesi gün iş olurmuş muş o_O kimse gelmeyecek gibi baskı yaptılar bana da ya:KK57:

canım burdaki düğünden sonra kendi evimize geçicez bir kaç gün kalıp sonra diğer şehire gidip ordaki düğünü yapıcaz :KK70: ordanda balayına kaçıcaz. yani bizim düşüncemiz bu şekilde ama aileler hooop dur nereye demezse haha :KK70:

aynısını dün düşündüm biliyormusun :KK70: bitince neyin peşine düşücez die :KK70: ama bir arkadşaım hemen hamile kaldı sonra onun derdine düştü :KK70: bakarsın bizde öyle yaparız haha :KK70:

anladım canım ondan modeli yükledim :KK70: danteli sadece ben göreyim diye üstüme öylesine iğneledi. dnatel seçtik ya ondan. yoksa öyle durmucak o :)

:) canım o kuşların delisiyim bayadır bakıodum hep 15 tl ye görmüştüm. a101dede sadece kuşlar oluyordu almıyordum oyüzden. bizim burada 3,5tl ci var :KK70: herşey 3,5 oraya getirmiş hemen kaptım :)

:KK70: tutturulduğunu anladım da tek omuz bi model olcak sanmıştım :KK70:

Ahahhah :KK70: Ayyy benim devreler yandı iyice şu anda kim düğün kim kına yapıyo karıştı bende :KK70: kaftan falan alan yokmu ki yaa
:) ben bakıcam ama daha değil kuzu :) zaman azalsın bakarız :D ama kınada ne giyicem bende onun telaşı başladı :) anneme diktirmek istiyorum ama şöyle güzel bir model lazım :) yardım edersniz artık

Back
X