Hahahaynen.önceliğim askılık ama önce onu kapıcam.sonra dikiş kutusu
Çok fenayız yabenim kartımında borcu yatıcak bugün.hemen sıfırlamayı planlıyorum
O bana çok lazım ya evdeki kırıldı kafama düştüya bende şu çamaşır askısını almak istiyorum 23 lira.teyzeler bırakır inşallah bana
HahahÇok heyecanlandım şimdiii. Haydi gel perşembee!
Çok fenayız ya
O bana çok lazım ya evdeki kırıldı kafama düştüHer seferinde tutturuyorum bi yerlere ama yok hep arada sıkışıyorum. Bi de çatal kaşığı annem inşallah kapabilirr
Ben düz renkleri sevdiğimden pek hitap etmedi ama zevkine uyuyorsa fiyatlar iyiydi :)Kızlar bende yarın a101den morlu pembeli yemek takımını almayı planlıyorum sizce nasıl ?
180e geliyor ya çok iyi. Hem güzel de. Ben de bunu günlük alıcam misafir için de emsan alırım onu baya kestirdim gözümeçatal kaşıklarda çok iyi hespladım baya uygun oluyodu.ama benim ihtiyacım yok günlük takımı aldım misafir içinde gözüme kestirdim bi tane onu alıcam
Ayıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyızgene alışveriş çılgınlığı :)
Harca tabii harcaAyıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyız
Alma öyle şeyler onlar evlendikten sonraki masraflarHarca tabii harcaBen de kendime söz verdim karttan bişey almak yok diye .
Bu ay maaşımın neredeyse hepsini kartlara verdim. Diğer kalan küçük kısım da diğer borçlara gitti zaten
Şimdi saç bakım ürünlerine sardım. Ama bi blogda çok ucuza ve çok fazla kişinin memnun kaldığı bir kür çıkıverdi karşıma Allahtan. Yoksa karttan 150 tl lik saç bakım ürünü almak için karttımı çıkarmıştım bile
Haha aynen doğru. Evlendikten sonra da bunlara sararım o zaman. Yoksa kendimi boşluğa düşmüş hissedicem biliyorumAlma öyle şeyler onlar evlendikten sonraki masraflar
Heh şöyle. Devir tasarruf devriHaha aynen doğru. Evlendikten sonra da bunlara sararım o zaman. Yoksa kendimi boşluğa düşmüş hissedicem biliyorum
Almadım, aktardan çözücem bu işi !
Ben düz renkleri sevdiğimden pek hitap etmedi ama zevkine uyuyorsa fiyatlar iyiydi :)
180e geliyor ya çok iyi. Hem güzel de. Ben de bunu günlük alıcam misafir için de emsan alırım onu baya kestirdim gözüme
Ayıp ettin maaş alırız da harcamaz mıyız
Haha aynen doğru. Evlendikten sonra da bunlara sararım o zaman. Yoksa kendimi boşluğa düşmüş hissedicem biliyorum
Almadım, aktardan çözücem bu işi !
Kilodan hiç bahsetme yaaben saldım kendimi gitti.tam 8 kilo almışım ya hiç farkında değilim.saçlarımda süpürge gibi oldu.evlendikten sonra eski halime döncem inşallah
Kilodan hiç bahsetme yaa
Ben de sabah tartıldım gördüklerimin etkisinden çıkamıyorum
4-5 kilo vermem lazım ama nasıl
Haha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.nişan fotoğraflarında farkettim aslında ama bu kadar çok aldığımı hiç düşünmemiştim.ablama söyledim şok oldu belli etmiyosun diyo ama almışım işte baya.benimde kesin vermem lazım ama nası vericem bu iştahla bilemiyorum.
Haha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.
Aslında bu sabah diyete başlıyorum diye uyandım sabah börek almadım corn flakes yedim eski günlerdeki gibi
Ama çok ani karar verdiğimden hala inanabilmiş değilim.
Günün sonununda ne olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?