2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy çok iyi ya bunu görünce öğrenciyken verilen ödevler geldi aklıma kafamızı keser başka yere yapıştırmamızı isterlerdi
Hahah muhteşem sanat ederleri çıkardı o ödevlerden hep zaten aah ahh
Bize yaptırmadı kimse arkadaşlarım yapınca kıskanıyodum ben
Küçükken kağıt kesip biçmeyi çok severdim de. Evde eksip eksim bi yerlere saklıyomuşum annem anlatınca ilk günki gibi kızar haha

Nasıl ödevmiş o ben niye hatırlamadım öyle şeyler Eğlenceliymiş
Aaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi haha
Bu arada diğerini iptal edip aldım bunu bakalım ne çıkacak

Aaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi haha
Bu arada diğerini iptal edip aldım bunu bakalım ne çıkacak
Değil mi ama O zamandan içimde kalmış olacak sürekli burda maket yapıyorum ofisi ana sınıfına çevirdim. Kil getirip oynamışlığım bile var
Çok güzel olucak bence

Değil mi ama O zamandan içimde kalmış olacak sürekli burda maket yapıyorum ofisi ana sınıfına çevirdim. Kil getirip oynamışlığım bile var
Çok güzel olucak bence
Bak sen de çocukluğuna inip sorunu çözdün işte hahaha
Maşallah sana kil getirip oynamış bide

Sizde yokmuydu bu photoshop programı öğrenirken verirlerdi bi ünlüyle falan bi yerde resmimizi yapardık ne ezikceymiş d:
Hahaha yok photoshop dersi görmedim ben ya ondan demek. Ben makasla falan ilkokul ödevi sanmıştım

aman görmezden gel en iyisi..aynı dili konuşmuyorsanız yakınında bulundurma

bi kez yanıma geldi nişanda oturdu konuştu.yapabilceğim bişey varsa eşya yerleştirirken falan çağır beni dedi.ortalığı karıştırmaya hiç niyetim uok kendisi çok laubaliymiş.yani yakınımda bulundurmayı bende düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…