Zayıflarsın bak kafaya koymuşsun bile. Başlamak bitirmenin yarısıdır yürü be kim tutar seniAa diğerini vermişler kargoya yarın geliir.
Of göbeğe taktım kafayı yaa çok komik olur şuanki halimlee
Eğer beğenirsem onun içinde güzel görünene kadar zayiflicam hedefim bu!
Vallahi çıktı şoklardayım
Ay ben cicili bicili şeyleri görünce fikri es geçtimKızlar şu kına mevzusuna yeni bi şık daha ekledim. Bi yakınımızın evinde az kişi toplanıp kına yapıp, sonrasında bride to be tişörtüm ve bin bir türlü saçma sapan aksesuarlarla sokağa dökülelim dedimBizim ev bi de cafelere yakın gider birinde takılırız diye düşünmekteyim.
http://www.olegcassini.com.tr/bekarliga-veda/bride-to-be-t-shirt-ukde05.html
http://www.olegcassini.com.tr/bekarliga-veda/pembe-gold-bride-to-be-kusagi-sa025.html
Bunlar ve bir de taç duvaklardan takarım saçma sapan eğleniriz diyorumAltına da bi etek bulurum böyle şıkır şıkır. Ay içimdeki kokoş fırladı iyi mi
Haha valla büstiyeri düşünmeden önce ben de iki gün de giysem diyodum yapacaktım da yaniZayıflarsın bak kafaya koymuşsun bile. Başlamak bitirmenin yarısıdır yürü be kim tutar seni
Vallahi çıktı şoklardayımKınada giyer ertesi gün kuaförde de giyer suyunu çıkarırım Hayır biri beni o kılıkta görse şok ütüne şok geçirir yazık
Yok yahu öyle pastane muhallebici değil hahahAy ben cicili bicili şeyleri görünce fikri es geçtim
Cafe dediğin nasıl bir yer ama? Yani böyle müzikli falanlı bir yere gidin bari. Hayır cici cici pastalar yapan bi yere giderseniz bu çılgın nerden çıktı diye baka baka yerler seni
Aaaa hahahaha şuan fark ettimAyrıca mesajında kendi kendine mention atan ilk insansın kutluyorum vallahi
Hahah pastaneye gidersen gel bakalım cici kız hangi pastandan vereyim sana diyip eline bir de balon tutuştururla mazallah.Yok yahu öyle pastane muhallebici değil hahahAman cafe diyorum da sen bakma demo hayal kahvesi vs gibi bi ton yer var mekan çok da seçmek lazım
HAhahsha deli yaAaaa hahahaha şuan fark ettimBozmasan nolurdu yani
El alışkanlığı işteee hahah
BAna bildirim gelmiş mi bi kontrol edeyim dur
Nolucak canım balonlarla gezmeye devam ederiz biz deHahah pastaneye gidersen gel bakalım cici kız hangi pastandan vereyim sana diyip eline bir de balon tutuştururla mazallah.
Onlar bizi anlamaz o manada yanii
Aynen işte kuzu gelinlikte sıkıştırırız da balayı tehlikeli
Tutuyo kuzu hatta bi kaç gün yiyip alıştırınca misler gibi de tutuyo yani. Ben onu erken yiyip öğleni geçe bırakınca böyle oldu tabi. Bir de bünye alışık değil. her sabah yediği hamurları onun parlayan yağlarını aradı ama bulamadı
Arada da eti formun mısır patlağından yedinmiydi kebap
Yek yaa bildirim gelmemiş bana hahaHAhahsha deli yaGelmiş mi ?
Nolucak canım balonlarla gezmeye devam ederiz biz de
Valla aynen öyle oldu kuzubörekten sonra bünye benimsemedi tabibende arada deneyeyim o zaman
Hahahaha sıkıştırmanın da böylesi amaYek yaa bildirim gelmemiş bana haha
Valla söyleyince hayal ettim de olur yani. Verirlerse balon da ttutarız sıkıntı yok
Kına gecesinde bana kuşlu dilek kartı şeysi hazırlicaksın dimi ya hahahaAraya da sıkıştırrıım böyle
Ayy yaşasııııınnHahahaha sıkıştırmanın da böylesi amaYaparız tabi sıkıntı yok :) Ama hatırlat sen bana vakti zamanı gelince
Hahahaha sıkıştırmanın da böylesi amaYaparız tabi sıkıntı yok :) Ama hatırlat sen bana vakti zamanı gelince
bizede davetiyeydi sankiAyy yaşasııııınnhatırlatmam mııı
bizede davetiyeydi sankibende aradan pörtletiyim
ara ara hatırlatalım kendimizi dimi amabiri davetiye mi dedi
ara ara hatırlatalım kendimizi dimi ama
ra ara hatırlatalım kendimizi dimi ama
Hahah uyuyan devleri uyandırdımpusuya yattım bekliyorum
Hahah uyuyan devleri uyandırdım
Ayın belirli günleri hatırlatalım bence, daha akılda kalıcı olur. Hem garantilemek lazım bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?