2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa diğerini vermişler kargoya yarın geliir.
Of göbeğe taktım kafayı yaa çok komik olur şuanki halimlee
Eğer beğenirsem onun içinde güzel görünene kadar zayiflicam hedefim bu!
Zayıflarsın bak kafaya koymuşsun bile. Başlamak bitirmenin yarısıdır yürü be kim tutar seni
Vallahi çıktı şoklardayım Kınada giyer ertesi gün kuaförde de giyer suyunu çıkarırım Hayır biri beni o kılıkta görse şok ütüne şok geçirir yazık

Ay ben cicili bicili şeyleri görünce fikri es geçtim
Cafe dediğin nasıl bir yer ama? Yani böyle müzikli falanlı bir yere gidin bari. Hayır cici cici pastalar yapan bi yere giderseniz bu çılgın nerden çıktı diye baka baka yerler seni

Ayrıca mesajında kendi kendine mention atan ilk insansın kutluyorum vallahi

Haha valla büstiyeri düşünmeden önce ben de iki gün de giysem diyodum yapacaktım da yani
Ay şaşırsınlar , şaşırtmak iyidir arada

Yok yahu öyle pastane muhallebici değil hahah Aman cafe diyorum da sen bakma demo hayal kahvesi vs gibi bi ton yer var mekan çok da seçmek lazım

Yok yahu öyle pastane muhallebici değil hahah Aman cafe diyorum da sen bakma demo hayal kahvesi vs gibi bi ton yer var mekan çok da seçmek lazım
Hahah pastaneye gidersen gel bakalım cici kız hangi pastandan vereyim sana diyip eline bir de balon tutuştururla mazallah.
Onlar bizi anlamaz o manada yanii

Aaaa hahahaha şuan fark ettim Bozmasan nolurdu yani
El alışkanlığı işteee hahah
BAna bildirim gelmiş mi bi kontrol edeyim dur
HAhahsha deli ya Gelmiş mi ?
Hahah pastaneye gidersen gel bakalım cici kız hangi pastandan vereyim sana diyip eline bir de balon tutuştururla mazallah.
Onlar bizi anlamaz o manada yanii
Nolucak canım balonlarla gezmeye devam ederiz biz de

börekten sonra bünye benimsemedi tabi bende arada deneyeyim o zaman

HAhahsha deli ya Gelmiş mi ?

Nolucak canım balonlarla gezmeye devam ederiz biz de
Yek yaa bildirim gelmemiş bana haha
Valla söyleyince hayal ettim de olur yani. Verirlerse balon da ttutarız sıkıntı yok
Kına gecesinde bana kuşlu dilek kartı şeysi hazırlicaksın dimi ya hahaha Araya da sıkıştırrıım böyle

Hahahaha sıkıştırmanın da böylesi ama Yaparız tabi sıkıntı yok :) Ama hatırlat sen bana vakti zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…