2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya bide bir sorum olacak benim , yemekli düğün yapanlar davetiyeyi nasıl yapacaklar ?
Varmıydı ki bizden yemekli yapacak olan . Benimki değil şahsen ..
O davetiyelere dair tek hatırladığım "Davetiye 2 kişiliktir" yazısı
valla çok pis gaza getrdiniz hemen ayarlıcam fikir konusundada kızlar beraber karar veririz banada fikir laızm
Haha valla ayarla kuzu şaka maka gaza gelmen lazım zaten
Buluruz buluruz , fikir çıkar önemli olan yapacak birinin olmasıydı o da mevcut

@Pixiebelle kaçırmamamız lazım @zeroglu nerdesin yaaa meraklıgil özledim seni

Benim diğer şehirdeki yemekli olacak, buradaki düğünümsü kına kokteyl gibi olacak (kısmetse inşallah)

Benim diğer şehirdeki yemekli olacak, buradaki düğünümsü kına kokteyl gibi olacak (kısmetse inşallah)
Ayy hadi hayırlısııı :)
Bir de davtiyelere bilmem kaç tarihine kadar katılım durumunuzu bildiriniz gibi bi not ekliyolar ya. Kişi sayısı belirtmek gerekirse o iyi olabilir gibi

aynen canım, ayrı ayrı davetiye mi yoksa az önce fotoğrafını koyduğum gibi mi olur bilemedim.
ben nişanda iki kişiliktir yazacaktım ama düşününce etrafımızdakiler okadarda elit aileler değiller 4 kişilik bir aileye bir davetiye verince adamlara ne demiş olucaz diye düşününce vazgeçtim düğündede 2 kişilik diye yazmayız heralde ama bir yandada 200 kişilik anlaştık nasıl olacak bilmiyorum

canım bu tarz istiyorum zaten ben. birde uyguna basacak yer bulmamız laızm
Hepimiz bunlardan istiyoruzz
Gerçi benim bir isteğim daha var ama o iç tasarımla alakasız. Ucuza getiremem ehrhalde. Şu dantelli olanlar var yaa onlardan.
greenandblue kuzu burda tüm davetiyeler çıkmış. Yanına bir not iliştirmekten mi bahsediyorsun kii

Ayy hadi hayırlısııı :)
Bir de davtiyelere bilmem kaç tarihine kadar katılım durumunuzu bildiriniz gibi bi not ekliyolar ya. Kişi sayısı belirtmek gerekirse o iyi olabilir gibi

Amin hepimize en güzeli, en hayırlısı inşallah..
Evet bende gördüm davetiyelerde, ama kimsenin de arayıp geri dönüş yapacağını sanmıyorum ya

Kuzu yemekli düğünlerin klasiğidir bu ya yadırganmaz bence.
Öyle yazsan da daha fazla gelecekler çıkacaktır illa ki.
Dikkate almayan almaz. Alan da anlar diye düşünüyorum.
Sayı mühim

hihhi ay bende bakıyorum bakıyorum hepsinimi gönderdi acaba diyordum

Zaten bir şeyi doğru düzgün yapsam kendime şaşarım bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…