2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizede davetiyeydi sanki bende aradan pörtletiyim
Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlar Siz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)
Hahah H happy__ e duyurulur ne diyeyim.
Not : H happyNow
H happy__ duydu o zaman bunları
ara ara hatırlatalım kendimizi dimi ama
Evet vallahi çıkmasın aklımdan söz verip tutmamak olmaz :)
biri davetiye mi dedi
Eveett herkes davetiye diyor sen de gel Bir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow

H happyNow de tam olarak böyle düşünüyor H happy__ ciğim
Seni bulmuşken kaybetmek olmaz

Hahah çok güldüm Cidden dediğim gibi önceden söyleyin ki benim de özenli hazırlayacak vaktim olsun
kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabiliriz tam olarak 96 günüm kaldıda

kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabiliriz tam olarak 96 günüm kaldıda
Ay ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)

Ay ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)
Aman Allahııım curlygirl ilk sıraya yerleştii
Aramızdaki 26 günlük fark nelere sebep oldu böyle haha

:) ay bende heyecan yaptım şimdi masalsi atölyedeklier varya otarz istiyorum. baskı içinde bir arkadaşla konuştum 0,75 tl dedi tanesine A4 ün dörtte bir boyutuna nasıl fiyat sence

Aman Allahııım curlygirl ilk sıraya yerleştii
Aramızdaki 26 günlük fark nelere sebep oldu böyle haha
Olsun hemen sonra da seni alırız
:) ay bende heyecan yaptım şimdi masalsi atölyedeklier varya otarz istiyorum. baskı içinde bir arkadaşla konuştum 0,75 tl dedi tanesine A4 ün dörtte bir boyutuna nasıl fiyat sence
Arkadaşsa çok demiş derim Az inerler yahu tasarım senden onlar çalışmayacak ki sonuçta. Alıp basacak sadece. Kaç adet için verdi bu fiyatı?

Bak daha nikah günümü de almadım. Hırs yapıp senden 1 hafta önceye alıcam şimdi hahah
Hahaha hırslara bak ya Senin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra
biz seninle aynı anda telaş yapmayalım malum 5 eylül
Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayın Dur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)
sıraya girin bayanlar ilk sıra dolu
Havasını da yapar

H happyNow kına mekanı belli değilmiş henüz , benim herşeyim belli

Olsun hemen sonra da seni alırız

Arkadaşsa çok demiş derim Az inerler yahu tasarım senden onlar çalışmayacak ki sonuçta. Alıp basacak sadece. Kaç adet için verdi bu fiyatı?
300 tanesine verdi canım o fiyatı ama başka yerlerede soracam bakalım.
yaparım tabi havamıda

H happyNow kına mekanı belli değilmiş henüz , benim herşeyim belli
Ooo benim de belliii curlygirl tarih önden gidiyor ama planlamalarda geridesin. Sıranı kaparız bak
Hahaha hırslara bak ya Senin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra
Ondan da vazgeçtim zaten.
Kendimi nikah salonunda evet derken hayal ettim. Mutsuz oldum. Sorun çözüldü 5 Eylül tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…