Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlarbizede davetiyeydi sankibende aradan pörtletiyim
H happy__ duydu o zaman bunları
Evet vallahi çıkmasın aklımdan söz verip tutmamak olmaz :)ara ara hatırlatalım kendimizi dimi ama
Eveett herkes davetiye diyor sen de gelbiri davetiye mi dedi
pusuya yattım bekliyorum
Hahah uyuyan devleri uyandırdım
Ayın belirli günleri hatırlatalım bence, daha akılda kalıcı olur. Hem garantilemek lazım bu işleri
Hahah çok güldümsinsi sinsi köşeden izliyorum benhaklısın tabi , garantilemek lazım
H happyNow de tam olarak böyle düşünüyor H happy__ ciğimHahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlarSiz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)
Evet vallahi çıkmasın aklımdan söz verip tutmamak olmaz :)
Eveett herkes davetiye diyor sen de gelBir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow
Ayy ben sana 3 hafta önce söylerim istediğin gibi özen canımın içisi hahahHahah çok güldümCidden dediğim gibi önceden söyleyin ki benim de özenli hazırlayacak vaktim olsun
Hahah pörtleyin sıkıntı yok arkadaşlarSiz bana böyle bastırmadan en geç 1 hafta önce söyleyin ki bakabileyim ama :) Bir de böyle istediğiniz nasıl tarz bir şeyse detaylı konuşuruz o zaman :)
Evet vallahi çıkmasın aklımdan söz verip tutmamak olmaz :)
Eveett herkes davetiye diyor sen de gelBir H happy__ kolay yetişmiyor değil mi H happyNow
kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabilirizHahah çok güldümCidden dediğim gibi önceden söyleyin ki benim de özenli hazırlayacak vaktim olsun
Ay ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)kuzum kına yerini belirleyim benimkini hemen hazırlayabiliriztam olarak 96 günüm kaldıda
Aman AllahııımAy ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)
:) ay bende heyecan yaptım şimdiAy ilk sendeyiz desene :) Heyecan yaptım dırıdırıdım. O zaman yavaştan biz senle çalışmaya başlayalım. Yer adı yazılır istediğin zaman sorun değil :)
hahahaAman Allahııımcurlygirl ilk sıraya yerleştii
Aramızdaki 26 günlük fark nelere sebep oldu böyle haha
Bak daha nikah günümü de almadım. Hırs yapıp senden 1 hafta önceye alıcam şimdi hahahhahahahızlıyımdır
Aman Allahııımcurlygirl ilk sıraya yerleştii
Bak daha nikah günümü de almadım. Hırs yapıp senden 1 hafta önceye alıcam şimdi hahah
sıraya girin bayanlar ilk sıra dolubiz seninle aynı anda telaş yapmayalımmalum 5 eylül
Olsun hemen sonra da seni alırızAman Allahııımcurlygirl ilk sıraya yerleştii
Arkadaşsa çok demiş derim:) ay bende heyecan yaptım şimdimasalsi atölyedeklier varya otarz istiyorum. baskı içinde bir arkadaşla konuştum 0,75 tl dedi tanesine A4 ün dörtte bir boyutuna nasıl fiyat sence
Hahaha hırslara bak yaBak daha nikah günümü de almadım. Hırs yapıp senden 1 hafta önceye alıcam şimdi hahah
Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayınbiz seninle aynı anda telaş yapmayalımmalum 5 eylül
Havasını da yaparsıraya girin bayanlar ilk sıra dolu
Hahaha hırslara bak yaSenin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra
Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayınDur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)
Havasını da yapar
300 tanesine verdi canım o fiyatı ama başka yerlerede soracam bakalım.Olsun hemen sonra da seni alırız
Arkadaşsa çok demiş derimAz inerler yahu tasarım senden onlar çalışmayacak ki sonuçta. Alıp basacak sadece. Kaç adet için verdi bu fiyatı?
yaparım tabi havamıdaHahaha hırslara bak yaSenin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra
Ayy evet çok yakınsınız lütfen aynı anda telaş yapmayınDur şimdi önce sen mi yoksa meraklıgil arkadaşım mıydı Gerçi 4 ay var ama yaa bişey olmaz :)
Havasını da yapar
Ooo benim de belliii
Ondan da vazgeçtim zaten.Hahaha hırslara bak yaSenin zaten bi erkene alasın var bayadır da düşünürken yerleri kaptırma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?