2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

image.webp image.webp misafir için bu
image.webp

image.webp şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
image.webp hep pembe olmasın dedim.zaten bi tane daha var pembe
image.webp

bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.:confused: bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.image.webp

Eki Görüntüle 1518180 Eki Görüntüle 1518181 misafir için bu
Eki Görüntüle 1518182

Eki Görüntüle 1518183 şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
Eki Görüntüle 1518184 hep pembe olmasın dedim.zaten bi tane daha var pembe
Eki Görüntüle 1518185

bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.:confused: bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.Eki Görüntüle 1518189
güle güle kullan kuzu
Ayy kötü olmuş ama pastaların çok güzel ya bu arada hiç demedim değil mi :KK53:
teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)

Eki Görüntüle 1518182

Eki Görüntüle 1518183 şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
Eki Görüntüle 1518185

bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.:confused: bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.Eki Görüntüle 1518189
Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)
Daha ne alacaktın diyesim geldi valla haha :D
Günlük yemek takımı güzelmiş ama pierre cardin de daha güzel modeller var sanki ya

Eki Görüntüle 1518182

Eki Görüntüle 1518185

Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim :D

Eklentiler

• IMAG0300.webp
    IMAG0300.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMAG0301.webp
    IMAG0301.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar akşam ilk gelinlik provam var ancak nişan hazırlıkları bitmedi erteleyeceğim sanırım :KK43:

Oooh! :KK70: Gelinli KK'lı pasta isteriz ama haha :KK70:
yaparız kuzu ayıpsın :)
Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim :KK70:

bunlardan bir ben almadım heralde :D kararda veremiyorum hangisini almam lazım :)

Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)
Daha ne alacaktın diyesim geldi valla haha :KK70:
Günlük yemek takımı güzelmiş ama pierre cardin de daha güzel modeller var sanki ya

tava falan alcaktım ama olmadı :KK70: bende daha güzelleri var mıdır diye almadım mağazada bütün takımlar yoktu.hepsine bakmam lazım tek tek.:KK70:teşekkür ederim :)

Back
X