- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Üzülme gelinliğin var :) şaka bi yana mobilya bi günde halledilir ama şu aralar gitmen lazım bir ay sonraya en erken veriyolar çünküyaaa şimdi öyle dediniz çok garip oldumbende ne beyaz eşya ne mobilya hiç biri yok
mobilya için evi bekliyorum aslında. ramazandan önce karar vermiş olsam ramazandan sonra teslim etsinler yeter sanırım.beyaz eşya içinde ne istediğim belli. sadece gidip alması kaldı.mağazada beklemesini istemiyorum aldığım gibi gelsin die oda eve bağlı yaniÜzülme gelinliğin var :) şaka bi yana mobilya bi günde halledilir ama şu aralar gitmen lazım bir ay sonraya en erken veriyolar çünkü
Hahah grup paranoyaklarne güzel bütün panikler toplanmışız banada hiç bitmicekmiş gibi geliyo
Ooo öyle deme ama beyaz eşyaların en pahalısı o yaniSadece buzdolabı var
Ayy sen de acele et ama kuzuu.yaaa şimdi öyle dediniz çok garip oldumbende ne beyaz eşya ne mobilya hiç biri yok
Teşekkür ederim canm Bende hiç bilmiyorum yaa ramazanda çok zor olur çünkü 40 günde bitermi ki
Ayy valla hediyelerin şahını almışsın daha ne olsun haha
Hepsi süper valla.
süpersiniz valla. geçen sene arkadaşım evlendi önceden aldı mobilyayı. sonra eve sığdıramadı oyüzden korkuyorum. ev belli olaydıHahah grup paranoyaklar
Ooo öyle deme ama beyaz eşyaların en pahalısı o yani
O zaman araştırmaya başla ne duruyosuuun
Ayy sen de acele et ama kuzuu.
Bak ben alttan alttan götürmüşüm işi he beyaz eşya mobilya falan tamam
Anladım canım evi ne zaman düşünüyosun ?mobilya için evi bekliyorum aslında. ramazandan önce karar vermiş olsam ramazandan sonra teslim etsinler yeter sanırım.beyaz eşya içinde ne istediğim belli. sadece gidip alması kaldı.mağazada beklemesini istemiyorum aldığım gibi gelsin die oda eve bağlı yani
Hahah grup paranoyaklar
Ooo öyle deme ama beyaz eşyaların en pahalısı o yani
O zaman araştırmaya başla ne duruyosuuun
Ayy sen de acele et ama kuzuu.
Bak ben alttan alttan götürmüşüm işi he beyaz eşya mobilya falan tamam
Teşekkür ederim kuzum :) seninkide buydu dimi hatırladım :)Kuzucum hediyelerin çok güzel güle güle kullan süpürgelerimiz aynıııııı
Ohh rahatladınmı bağırınca
cepte duran bir ev var mayıs sonuna kadar ona ok demem lazım ama . o zamana kadarda başka bakıyorum ama yokAnladım canım evi ne zaman düşünüyosun ?
Teşekkür ederim kuzum :) seninkide buydu dimi hatırladım :)
Sende haklısın ama sığmama gibi bir durum oluyo ben hep ölçüye göre hareket ettimm çünkü ev çok büyük değilsüpersiniz valla. geçen sene arkadaşım evlendi önceden aldı mobilyayı. sonra eve sığdıramadı oyüzden korkuyorum. ev belli olaydıoff daha kına yeri var fotoğrafçı var vvarda var of ben nerelere gidem
İyi bari bende hep iyi şeyler duydumEvet canım bizzat açıp denedim çok sessiz gayet güzel emiş gücü falan güle güle kullanalım
bizim evde küçük oolacak belli oyüzden elim kolum bağlıSende haklısın ama sığmama gibi bir durum oluyo ben hep ölçüye göre hareket ettimm çünkü ev çok büyük değil
Her anlamda iyi ev bulmak çok zor oluyo kuzu bişeyler hep eksik kalıyo mecburencepte duran bir ev var mayıs sonuna kadar ona ok demem lazım ama . o zamana kadarda başka bakıyorum ama yok
Sorma kuzu valla rahatladım resmen. İhtiyacım varmışOhh rahatladınmı bağırınca
Ya o da risk tabi ama biz daha nişanlanmadan almıştık oturma odasını hatta nişandan çoook önceesüpersiniz valla. geçen sene arkadaşım evlendi önceden aldı mobilyayı. sonra eve sığdıramadı oyüzden korkuyorum. ev belli olaydıoff daha kına yeri var fotoğrafçı var vvarda var of ben nerelere gidem
evet ya en zor kısmı gerçekten evmiş. diğerlerinde birsürü seçeneğin var sana sadeec seçip beğenmek kalıyor. ama ev öyle değilmişHer anlamda iyi ev bulmak çok zor oluyo kuzu bişeyler hep eksik kalıyo mecburen
Ev belli olsun çözümü kolay kuzu kabataslak planda yerleştiririz hallolur inşallah gönlüne göre bi yer çıkarbizim evde küçük oolacak belli oyüzden elim kolum bağlı
Ya ben de dün carrefourda gördüm 49tl 6 kişilik iyiydi ama annem inat etti a101de tamamlıycam seti diye. Ama ben güvenmiyorum o laflara. Yarınki a101 muhabbeti yalan oldu çünkügünlük yemek takımı almayan varmı kızlar baya uygunmuş http://www.dekorazon.com/lar-616-24-parca-yemek-seti-pembe-detayi-43325
Televizyonumuz gelmişşş :) hediyeydi de süpürgemizde alınmış o da hediye oldu dadarısı ütü masamın başına
Dur gösteriim nasıl alıcaz diye düşünüyoduk hediye alınınca bir rahatlama geldihttp://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g ayy anca buldum
Teşekkür ederim kuzum :) süpürgede buymuş http://www.silenceforcemulticyclonic.rowenta.com.tr/#_mukemmel-kombinasyon ütü masasından henüz haber yok
inş canımSorma kuzu valla rahatladım resmen. İhtiyacım varmış
Ya o da risk tabi ama biz daha nişanlanmadan almıştık oturma odasını hatta nişandan çoook öncee
İyi ki almışız diyorum bi yandan çünkü şuan aynı takım aynı mobilyacıda tam 2 katı fiyatta.
Artık bi şekilde hallolacak. Öyle kaba da değiller ama umarım sorun çıkarmaz tabii
inş kısmetimizde varsa artıkEv belli olsun çözümü kolay kuzu kabataslak planda yerleştiririz hallolur inşallah gönlüne göre bi yer çıkar
Hadi ya iş sana kaldı o zaman inşallah kalır alırsın kuzu .. halacım ve görümcecimYa ben de dün carrefourda gördüm 49tl 6 kişilik iyiydi ama annem inat etti a101de tamamlıycam seti diye. Ama ben güvenmiyorum o laflara. Yarınki a101 muhabbeti yalan oldu çünküKuzenimin bebek geliyormuş yarın
Bu hediyeleri alan vatandaşlar kimmiş çok merak ettim pek iyilermiş çünküÖzellikle tv beni benden aldı götürdü geri getiremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?