2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Üzülme gelinliğin var :) şaka bi yana mobilya bi günde halledilir ama şu aralar gitmen lazım bir ay sonraya en erken veriyolar çünkü
mobilya için evi bekliyorum aslında. ramazandan önce karar vermiş olsam ramazandan sonra teslim etsinler yeter sanırım.beyaz eşya içinde ne istediğim belli. sadece gidip alması kaldı.mağazada beklemesini istemiyorum aldığım gibi gelsin die oda eve bağlı yani

ne güzel bütün panikler toplanmışız banada hiç bitmicekmiş gibi geliyo
Hahah grup paranoyaklar
Sadece buzdolabı var
Ooo öyle deme ama beyaz eşyaların en pahalısı o yani
O zaman araştırmaya başla ne duruyosuuun
yaaa şimdi öyle dediniz çok garip oldum bende ne beyaz eşya ne mobilya hiç biri yok
Ayy sen de acele et ama kuzuu.
Bak ben alttan alttan götürmüşüm işi he beyaz eşya mobilya falan tamam

süpersiniz valla. geçen sene arkadaşım evlendi önceden aldı mobilyayı. sonra eve sığdıramadı oyüzden korkuyorum. ev belli olaydı off daha kına yeri var fotoğrafçı var vvarda var of ben nerelere gidem

Anladım canım evi ne zaman düşünüyosun ?

çok iyi oldu bu isim. ya aslında seçtim hepsini ben gittim inceledim falan bi gidip alıcaz :)

Sende haklısın ama sığmama gibi bir durum oluyo ben hep ölçüye göre hareket ettimm çünkü ev çok büyük değil

Ohh rahatladınmı bağırınca
Sorma kuzu valla rahatladım resmen. İhtiyacım varmış
Ya o da risk tabi ama biz daha nişanlanmadan almıştık oturma odasını hatta nişandan çoook öncee
İyi ki almışız diyorum bi yandan çünkü şuan aynı takım aynı mobilyacıda tam 2 katı fiyatta.
Artık bi şekilde hallolacak. Öyle kaba da değiller ama umarım sorun çıkarmaz tabii

Ya ben de dün carrefourda gördüm 49tl 6 kişilik iyiydi ama annem inat etti a101de tamamlıycam seti diye. Ama ben güvenmiyorum o laflara. Yarınki a101 muhabbeti yalan oldu çünkü Kuzenimin bebek geliyormuş yarın
Televizyonumuz gelmişşş :) hediyeydi de süpürgemizde alınmış o da hediye oldu da darısı ütü masamın başına

Dur gösteriim nasıl alıcaz diye düşünüyoduk hediye alınınca bir rahatlama geldi http://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g ayy anca buldum
Teşekkür ederim kuzum :) süpürgede buymuş http://www.silenceforcemulticyclonic.rowenta.com.tr/#_mukemmel-kombinasyon ütü masasından henüz haber yok

Bu hediyeleri alan vatandaşlar kimmiş çok merak ettim pek iyilermiş çünkü Özellikle tv beni benden aldı götürdü geri getiremedi

inş canım
Ev belli olsun çözümü kolay kuzu kabataslak planda yerleştiririz hallolur inşallah gönlüne göre bi yer çıkar
inş kısmetimizde varsa artık

Hadi ya iş sana kaldı o zaman inşallah kalır alırsın kuzu .. halacım ve görümcecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…