Nasıl yahaha habersiz iş gezisi hemde bakmayın durumlarda fena geldim biz ayrıldık bayağı bayağı soru yağmuruna başlamadan iyiyim topladımda geldim kendimi
Benim mesaiye daha 1.5 saat varhahah sevindim buna yani az soru
ben o evreyi atlattım sayılır daha iyiyim bayağı bayağı ayrıldık görüşmüyoruz bir haftadır hiçNasıl yaDumur oldum şu an bi dk biz de gırgır geçiyoruz burada
ben o evreyi atlattım sayılır daha iyiyim bayağı bayağı ayrıldık görüşmüyoruz bir haftadır hiç
yok kuzu soun yok bilindik az ve öz seylerBenim mesaiye daha 1.5 saat varAma sıkıntıysa sorgulamam cidden böyle başladık ama seni merak etmiştik yani
bitti kesinAaa çok üzüldüm yaa kesin bittimi
Merak ettim şimdi ama anlatmak istersen içini dökmek istediğinde anlat, deşmek istemiyorum konuyuyok kuzu soun yok bilindik az ve öz seyler
bitti kesin
Hoşgeldinn o zaman bizde özledik :) çok fotoğraflar kaçırdın çokiş yükü diyelim:) ancak gelebildim dışarda gezmekten perişan oldum da geldim hehe özledim sizi
Elbette :) 23 yaşındayım Bursada oturuyorum şuan nişanlıyım :) Düğün için 2016 yaz düşünüyoruz ama henüz belli bir tarih yok burada paylaşımlarınızı görünce üye oldum tek başıma beklemek hiç eğlenceli değil :)Günaydın herkese, uyku demeyin akşampasta siparişim vardı çok geç yattım hala uyuyasım var
hoşgeldin :) kendini tanıtırmısın
Gerçektenmi neden ?haha habersiz iş gezisi hemde bakmayın durumlarda fena geldim biz ayrıldık bayağı bayağı soru yağmuruna başlamadan iyiyim topladımda geldim kendimi
Merak ettim şimdi ama anlatmak istersen içini dökmek istediğinde anlat, deşmek istemiyorum konuyu
özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dediBelki vardr bir dönüşü tabi sen istiyorsan ama kafanda bittiyse hayırlısı olsun canım
olsun canım sorun değil işte böyle neyseki işlerim aşırı yoğun o yüzden çok kafam dolu
özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan
Çok tuhaf gerçekten o istiyodu kendisi sana söylüyor diye hatırlıyodum bilemedim gerçekten bu durumu hayırlısı ne ise o olsun canımözet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan
Allah allah şaka gibi ordan oraya nasıl bağlamış anlamadım açıkçası evlilik korkusu yaşıyordu sanırım anlamlandıramadım çünkü ben yaptığını. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.
inanın bende anlam veremedim çok şakınım yani kendisi ısrar etti sonra böyle bilemedimÇok tuhaf gerçekten o istiyodu kendisi sana söylüyor diye hatırlıyodum bilemedim gerçekten bu durumu hayırlısı ne ise o olsun canım
Merhaba :) Ortak yanımız çok seninle :)Elbette :) 23 yaşındayım Bursada oturuyorum şuan nişanlıyım :) Düğün için 2016 yaz düşünüyoruz ama henüz belli bir tarih yok burada paylaşımlarınızı görünce üye oldum tek başıma beklemek hiç eğlenceli değil :)
Ay anlamadım hatta o bu sene olsun diye diretiyordu sen seneye istiyordun. Allah allah çok fevri konuşuyor sanırım anlayamadım ben bu durumu. Hayırlısı olsun ne diyeyim :/özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
Aynen hayırlısı olsun diyelim Allah yardımcım olsun diyorum hepMerhaba :) Ortak yanımız çok seninle :)
Ay anlamadım hatta o bu sene olsun diye diretiyordu sen seneye istiyordun. Allah allah çok fevri konuşuyor sanırım anlayamadım ben bu durumu. Hayırlısı olsun ne diyeyim :/
Olur olur güçlü birisin ne olursa olsun öyle durursun daAynen hayırlısı olsun diyelim Allah yardımcım olsun diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?