2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa evin çok eksiği var onlar hallolsa yavaş yavaş dizilir ev ama hala hallolmadı
Sıkma kendini kuzu ya millet tüm herşeyi son 2 ay içinde yapıyor gayette oluyor yani. Hatta onlardan biri benim ablam. Ani gelişmedi gayet planlıydı herşey yani ama ona rağmen gayet kısa bi sürede halletti herşeyini. Nasıl yaptı dersen şuan onu düşünüyorum ben de çözemedim hahaha
Ama bu açıdan bakarsak gayet rahat yetişir diyorum :)

O değilde zaman çok çabuk geçiyo ya ramazana kadar işlerimi bitirebilirmiyim acaba

Televizyonumuz gelmişşş :) hediyeydi de süpürgemizde alınmış o da hediye oldu da darısı ütü masamın başına
güle güle kullan hayırlı olsun cnaım
canımya bende aynı şeyi düşünüyorum. ramazandan önce bitmeli ama nasıl 95 gün var

Ben çok paniğim yaa gerçekten her gün çocuğa yetişmicek diyip başının etini yiyorum

Ben çok paniğim yaa gerçekten her gün çocuğa yetişmicek diyip başının etini yiyorum
Ya bakma sana öyle dediğime senden çok vaktim var ama ben de öyleyim.
Bazen inanılmaz panik oluyorum o yok bu yok diye isyana başlıyorum nasıl yetişecek nasıl alınacak diye. Ama biraz da bizim paniğimiz bu herhalde. Kime söylesem ohoo bitmiş diyo.
Hallolacak ama inanıyorum

ne güzel bütün panikler toplanmışız banada hiç bitmicekmiş gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…