Aaa süper bi haberr haydi gözün aydıııııınTelevizyonumuz gelmişşş :) hediyeydi de süpürgemizde alınmış o da hediye oldu dadarısı ütü masamın başına
Aynen ya ne halloldu desek daha kolay olurResmen 3 ayın kaldı vuuhu
Araya ramazan da giriyor tabii. Ne kaldı ki ya halledersin benceee
Haha yok yaa öyle değildir oo gözünde büyütüyorsundur senAynen ya ne halloldu desek daha kolay olur
Dur gösteriim nasıl alıcaz diye düşünüyoduk hediye alınınca bir rahatlama geldiAaa süper bi haberr haydi gözün aydıııııın
Ne aldınız televizyon hani hani bakiiim
Yaa evin çok eksiği var onlar hallolsa yavaş yavaş dizilir ev ama hala hallolmadıHaha yok yaa öyle değildir oo gözünde büyütüyorsundur sen
Ayy valla süper bi hediye olmuş buuDur gösteriim nasıl alıcaz diye düşünüyoduk hediye alınınca bir rahatlama geldihttp://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g ayy anca buldum
Sıkma kendini kuzu ya millet tüm herşeyi son 2 ay içinde yapıyor gayette oluyor yani. Hatta onlardan biri benim ablam. Ani gelişmedi gayet planlıydı herşey yani ama ona rağmen gayet kısa bi sürede halletti herşeyini. Nasıl yaptı dersen şuan onu düşünüyorum ben de çözemedim hahahaYaa evin çok eksiği var onlar hallolsa yavaş yavaş dizilir ev ama hala hallolmadı
Teşekkür ederim kuzum :) süpürgede buymuş http://www.silenceforcemulticyclonic.rowenta.com.tr/#_mukemmel-kombinasyon ütü masasından henüz haber yokAyy valla süper bi hediye olmuş buuÇok güzelmiş kuzucuum. Güle güle kullanınnn
O değilde zaman çok çabuk geçiyo yaramazana kadar işlerimi bitirebilirmiyim acaba
güle güle kullan hayırlı olsun cnaımTelevizyonumuz gelmişşş :) hediyeydi de süpürgemizde alınmış o da hediye oldu dadarısı ütü masamın başına
Ben çok paniğim yaaSıkma kendini kuzu ya millet tüm herşeyi son 2 ay içinde yapıyor gayette oluyor yani. Hatta onlardan biri benim ablam. Ani gelişmedi gayet planlıydı herşey yani ama ona rağmen gayet kısa bi sürede halletti herşeyini. Nasıl yaptı dersen şuan onu düşünüyorum ben de çözemedim hahaha
Ama bu açıdan bakarsak gayet rahat yetişir diyorum :)
Teşekkür ederim canm Bende hiç bilmiyorum yaa ramazanda çok zor olur çünkü 40 günde bitermi kigüle güle kullan hayırlı olsun cnaım
canımya bende aynı şeyi düşünüyorum. ramazandan önce bitmeli ama nasıl95 gün var
Ayy valla hediyelerin şahını almışsın daha ne olsun hahaTeşekkür ederim kuzum :) süpürgede buymuş http://www.silenceforcemulticyclonic.rowenta.com.tr/#_mukemmel-kombinasyon ütü masasından henüz haber yok
benim hiç ümidim yok ama bir yandada bitmesii gerektiğini düşünüyorumTeşekkür ederim canm Bende hiç bilmiyorum yaa ramazanda çok zor olur çünkü 40 günde bitermi ki
Ayy valla hediyelerin şahını almışsın daha ne olsun haha
Hepsi süper valla.
Ya bakma sana öyle dediğime senden çok vaktim var ama ben de öyleyim.Ben çok paniğim yaagerçekten her gün çocuğa yetişmicek diyip başının etini yiyorum
Aaa onlar yok mu? Hiçbiri miiihaha saol kuzu çok ısrar ettiler bu arada ne kaldı diyodun ben hala beyaz eşya almadım
Bende pek inanamıyorum ama olur inşallah yabenim hiç ümidim yok ama bir yandada bitmesii gerektiğini düşünüyorum
Ya bakma sana öyle dediğime senden çok vaktim var ama ben de öyleyim.
Bazen inanılmaz panik oluyorum o yok bu yok diye isyana başlıyorum nasıl yetişecek nasıl alınacak diye. Ama biraz da bizim paniğimiz bu herhalde. Kime söylesem ohoo bitmiş diyo.
Hallolacak ama inanıyorum
Sadece buzdolabı varAaa onlar yok mu? Hiçbiri miii
Ay öyle ısrara can kurban ayrıca
haha saol kuzu çok ısrar ettiler bu arada ne kaldı diyodun ben hala beyaz eşya almadım
yaaa şimdi öyle dediniz çok garip oldumAaa onlar yok mu? Hiçbiri miii
Ay öyle ısrara can kurban ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?