Çok sevindim mesela hangileri :)Merhaba :) Ortak yanımız çok seninle :)
Ay anlamadım hatta o bu sene olsun diye diretiyordu sen seneye istiyordun. Allah allah çok fevri konuşuyor sanırım anlayamadım ben bu durumu. Hayırlısı olsun ne diyeyim :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim mesela hangileri :)Merhaba :) Ortak yanımız çok seninle :)
Ay anlamadım hatta o bu sene olsun diye diretiyordu sen seneye istiyordun. Allah allah çok fevri konuşuyor sanırım anlayamadım ben bu durumu. Hayırlısı olsun ne diyeyim :/
HepsiÇok sevindim mesela hangileri :)
Yaşıtımı buldum o zaman hemen :) Bursa benim için vazgeçilmezdir aşığım resmenHepsiSadece orada oturmuyorum memleketim orası :)
Aynen hayırlısı olsun diyelim Allah yardımcım olsun diyorum hep
Biz ne yazık ki ayrı düştükYaşıtımı buldum o zaman hemen :) Bursa benim için vazgeçilmezdir aşığım resmen![]()
özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan![]()
Ne aldın ne aldınGünaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün![]()
Albüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldımNe aldın ne aldın![]()
Çok güzeller güle güle kullan :) bıçakları nerden aldın :)Albüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldım![]()
güle güle kullan canımm :)Albüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldım![]()
hoşgeldin :)Elbette :) 23 yaşındayım Bursada oturuyorum şuan nişanlıyım :) Düğün için 2016 yaz düşünüyoruz ama henüz belli bir tarih yok burada paylaşımlarınızı görünce üye oldum tek başıma beklemek hiç eğlenceli değil :)
canım ya ben yeni gördüm. klasik erkekler işte. hem isterler sonra evlilik korkusuna kapılırlar. hayırlısı olsun hakkınızda kuzum.özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan![]()
ooo :) hemen bakıyorumGünaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün![]()
madame cocodaki çaydanlıklar 80 tl olmuş gördünmüAlbüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldım![]()
güle güle kullan canım. bıçakları nerden kaça aldın benide bilgilendirirmisin.Günaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün![]()
marmaraparkta opema diye bir mağaza var oradan aldım :)Çok güzeller güle güle kullan :) bıçakları nerden aldın :)
Aa görmedim iyi kazık yememişizmadame cocodaki çaydanlıklar 80 tl olmuş gördünmü![]()
Marmarapark opemadan aldım. Bir tanesi 99tlydi ikinci 2tl oldugüle güle kullan canım. bıçakları nerden kaça aldın benide bilgilendirirmisin.
çok iyimiş fiyt canım güle güle kullanın sende annendemarmaraparkta opema diye bir mağaza var oradan aldım :)
Aa görmedim iyi kazık yememişizİnsan daha ucuza gördükten sonra o fiyatı yadırgıyor. Zaten bana kalırsa daha fazlasına değmez ya.
Marmarapark opemadan aldım. Bir tanesi 99tlydi ikinci 2tl oldu
Bakalım annemde bi test edicezçok iyimiş fiyt canım güle güle kullanın sende annende![]()
Fiyatıda kendide çok iyiymiş ya oralarda değilimki istemarmaraparkta opema diye bir mağaza var oradan aldım :)
Aa görmedim iyi kazık yememişizİnsan daha ucuza gördükten sonra o fiyatı yadırgıyor. Zaten bana kalırsa daha fazlasına değmez ya.
Marmarapark opemadan aldım. Bir tanesi 99tlydi ikinci 2tl oldu