2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen hayırlısı olsun diyelim Allah yardımcım olsun diyorum hep

canım şimdi okudum çok şaşırdım.kaç gündür yazmıyodun ama işlerin yoğundur diye düşünmüştüm ben hiç böyle bişey düşünmemiştim.çok üzüldüm gerçekten.yaptığıda hem çok kırıcı hemde saçma.yinede pişmansa aranızın düzelmesini çok isterim.tabi en doğru kararı bundan sonrada yine verirsin eminim sen.hayırlısı olsun

özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan:KK43:

kuzum üzüldüm bu erkekler neden kıymet bilmez çok sinir bozucu

Albüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldım :KK49:
Çok güzeller güle güle kullan :) bıçakları nerden aldın :)

Albüme koydumm :) Bernardoda bi karabiber değirmeni beğenmiştim büyük boy mat renklerde, 70 küsürdü 27ye inmiş. Bir de rooc bıçak seti 2.yi alana ikincisi 2tl oluyordu, annemle kendime aldım :KK49:
güle güle kullan canımm :)

kızlar günaydın.

Elbette :) 23 yaşındayım Bursada oturuyorum şuan nişanlıyım :) Düğün için 2016 yaz düşünüyoruz ama henüz belli bir tarih yok burada paylaşımlarınızı görünce üye oldum tek başıma beklemek hiç eğlenceli değil :)
hoşgeldin :)
özet geçeyim konuyu arkadaşımın doğum günüydü hediye almak için başka bir arkadaşımla ankamale gittik bu da şehir dışındaydı sonra geldi falan konusuyorduk buna inanmadı saçma sapan başladı suçlamaya herneyse kavga çıktı çok kötüydük pişman oldu özür diledi derken o günün gecesi bana dedi ki ben senle evlenmek zorunda değilim dedi sanki ben ısrar ettim gibi ben basit geçiyorum daha şiddetli oldu herşey ailemde biliyor ayrıldığımızı malum nisan sonu geleceklerdi beyfendi baskı istemiyormuş altını çizerek söylüyorum kendisi açtı konuyu benim ağzımda evlilik yoktu kendi taşıdı sonra böyle dedi
bende bitti o an sonra çok yalvardı sen böyle bişey demedin çok yanlış yaptım falan falan falan:KK43:
canım ya ben yeni gördüm. klasik erkekler işte. hem isterler sonra evlilik korkusuna kapılırlar. hayırlısı olsun hakkınızda kuzum.
Günaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün :KK76:
ooo :) hemen bakıyorum

madame cocodaki çaydanlıklar 80 tl olmuş gördünmü:D

Çok güzeller güle güle kullan :) bıçakları nerden aldın :)
marmaraparkta opema diye bir mağaza var oradan aldım :)
madame cocodaki çaydanlıklar 80 tl olmuş gördünmü:KK70:
Aa görmedim iyi kazık yememişiz :D İnsan daha ucuza gördükten sonra o fiyatı yadırgıyor. Zaten bana kalırsa daha fazlasına değmez ya.
güle güle kullan canım. bıçakları nerden kaça aldın benide bilgilendirirmisin.
Marmarapark opemadan aldım. Bir tanesi 99tlydi ikinci 2tl oldu

Aa görmedim iyi kazık yememişiz :KK70: İnsan daha ucuza gördükten sonra o fiyatı yadırgıyor. Zaten bana kalırsa daha fazlasına değmez ya.

çok iyimiş fiyt canım güle güle kullanın sende annende ;)

çok iyimiş fiyt canım güle güle kullanın sende annende :KK66:
Bakalım annemde bi test edicez :D Çok iyi kesiyor bunlar da hep başkasında gördüklerim keskindi, kendime aldığım fos çıktı. O değil de bi tane çok güzel nar çiçeği renginde almıştım kendime onu hatırladım şimdi bayadır görmedim onu. Niye ben mutfaktaki eşyalarımı kaybediyorum sürekli :D

Aa görmedim iyi kazık yememişiz :KK70: İnsan daha ucuza gördükten sonra o fiyatı yadırgıyor. Zaten bana kalırsa daha fazlasına değmez ya.

Fiyatıda kendide çok iyiymiş ya oralarda değilimki iste

Back
X