2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzulaarr!
Günaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün :KK76:
Ooo maaşı ezmeye başladın demek :D :D
Bıçaklar 2 set halinde baya uyguna gelmiş cidden. Hepsi çok güzel güle güle kullan kuzuuu.
Ayrıcaaa aferin sana değirmeni almışsın :D pembesi lilası varmıydı kız? :D

Günaydın kuzulaarr!

Ooo maaşı ezmeye başladın demek :KK70: :KK70:
Bıçaklar 2 set halinde baya uyguna gelmiş cidden. Hepsi çok güzel güle güle kullan kuzuuu.
Ayrıcaaa aferin sana değirmeni almışsın :KK70: pembesi lilası varmıydı kız? :KK70:
Grisi kırmızısı vardı :D Aslında gri kırmızı set yapayım dedim biri tuzluk biri karabiberlik ama sonra dedim bu kadar büyük tuzluk olmaz saçma olur. Siyah da tek kalmıştı bi de onu daha bi beğendim kaptım :D Fotoğrafta çok kötü görünüyor tabi onu düzgün çekip koyarım bi daha :D

Grisi kırmızısı vardı :KK70: Aslında gri kırmızı set yapayım dedim biri tuzluk biri karabiberlik ama sonra dedim bu kadar büyük tuzluk olmaz saçma olur. Siyah da tek kalmıştı bi de onu daha bi beğendim kaptım :KK70: Fotoğrafta çok kötü görünüyor tabi onu düzgün çekip koyarım bi daha :KK70:
AA tek mi aldın yanii . Neyse olmazsa sornadan alıverirsin bi tane.
Ayrıca siyahın gayet güzel durduğu belli yahu. Afili bi foto değil ama anlaşılıyor yani .
YA da ben güzelden anlıyor olabilirim tabiii :D

AA tek mi aldın yanii . Neyse olmazsa sornadan alıverirsin bi tane.
Ayrıca siyahın gayet güzel durduğu belli yahu. Afili bi foto değil ama anlaşılıyor yani .
YA da ben güzelden anlıyor olabilirim tabiii :KK70:
İkinci seçenek de olabilir tabi :D Ya küçüğü olsa kaçarı yok iki tane alırdım ama tek boy. Küçükler parlak ve renkli biraz alakasızlar. Başka yerde buna uyduracak tuzluk bulurum ben :P

Aaa benim de bustiyerim geldi dün tam işten çıkarken.
Koyayım albüme.
Gerçi giyilmiş halini koymicam . Onun için biraz zayıflamamı beklemelisiniz :D :D

İkinci seçenek de olabilir tabi :KK70: Ya küçüğü olsa kaçarı yok iki tane alırdım ama tek boy. Küçükler parlak ve renkli biraz alakasızlar. Başka yerde buna uyduracak tuzluk bulurum ben :p
Küçükleri de mi vardı yaniii :D Onlarda varmı o renkler ne kadarmış :D :D :D

Ya bebek geliyor herkes hastanede ben burada yine bi başıma nasıl uyuz bi durum böyle :( En erken de yarın akşam görebilirim :(

1 tl fark var ikisi arasında :KK70: pembesi bitmişti yeşil ve mavi vardı sanırım
Bumu yani fark sadece 1 liramı , kızdım şuan :D
Ya bebek geliyor herkes hastanede ben burada yine bi başıma nasıl uyuz bi durum böyle :KK43: En erken de yarın akşam görebilirim :KK43:
Sıkma canını kuzuu , olabilir . Uzaktasın herkes dipdibe olamıyor maalesef. Gönül hemen koşup gitmek ister tabii ama şartlara göre davranıyoruz maalesef :(
Canını sıkma yarın hemen koşarsın bebişin yanınaaa

Sıkma canını kuzuu , olabilir . Uzaktasın herkes dipdibe olamıyor maalesef. Gönül hemen koşup gitmek ister tabii ama şartlara göre davranıyoruz maalesef :KK43:
Canını sıkma yarın hemen koşarsın bebişin yanınaaa
Ya o ortamı kaçırmak bile kötü. Bütün akrabalarım orada annem bile orada ben allahın dağında kaldım gidemiyorum. Bi de duygusal bi ortam olmuş ki ben kuzenimi hiç öyle görmedim :cry:
Evet çok sevdim. Şuan bile tahminimden iyi durdu. Şöyle bi 3 kilo hatta zorlarsam 4 kilo vermek istiyorum. O zaman daha derli toplu görünürüm herhalde :KK70:
Buradan bile sevilesi duruyor vallahi çok beğendim 5 yıldızla uğurluyorum

Ya o ortamı kaçırmak bile kötü. Bütün akrabalarım orada annem bile orada ben allahın dağında kaldım gidemiyorum. Bi de duygusal bi ortam olmuş ki ben kuzenimi hiç öyle görmedim :cry:
Kıyamaaam. Çok haklısın kuzuu :( Anneciğinde mi oradaa çok güzelmiş buuu :)
O an orda olsan tabi ki senin için daha iyi olurdu ama olsun geç olsun güç olmasın di mi.
Yakınlar yarın da orada olur zaten yine görürsün üzülmee
Vuhuu yaşasın 5 yıldımızı alır mutluluktan uçarııım :D

miniği allah analı babalı büyütsün canım.
kızlar yardıma ihityacım var. nikah şekeri gibi dağıtmak için hazırlamak istediğim tarz şeyi albüme yükledim. bakıp fikir veririmisiniz. numaralar yazdım.

Back
X