2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

miniği allah analı babalı büyütsün canım.
kızlar yardıma ihityacım var. nikah şekeri gibi dağıtmak için hazırlamak istediğim tarz şeyi albüme yükledim. bakıp fikir veririmisiniz. numaralar yazdım.
Ay insan seçemez ki hepsi birbirinden güzel :D

miniği allah analı babalı büyütsün canım.
kızlar yardıma ihityacım var. nikah şekeri gibi dağıtmak için hazırlamak istediğim tarz şeyi albüme yükledim. bakıp fikir veririmisiniz. numaralar yazdım.
Ama çok zor yaaa hepsi çok güzelll
Ben 3 ve 7 arasında kalmıştım :D H happy__ bambaşka şeyler söylemiş haha :D

Yok mu 1 ve 4 :KK70:

Şahane bi ekip olabileceğimizi düşünüyorum :cool:

Hahaha valla tabiri caizse "sesli güldüm" :KK70: :KK70:
ben size daha açık sorayım ozman :D şimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş :D renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez :D şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)

O da çıkarsa gerisi curlygirl curlygirl e kalmış . Biz fikrimizi sunduk neticede hahaha :KK70:
Ay şaka bi yana hepsi güzel yaa bu işin sonucunda seçtiğin şey zaten her türlü çok güzel olacak kuzu

Yine bombayı attık kaçtık kızım ya ahahahs :KK70: Eminim ki curly bu kadarını beklemiyordu :KK70:
benim daha soracak başka sorularımda vardı ama bilemedim şimdi daha çok karıştırcaksınız kafamı herhal :D

ben size daha açık sorayım ozman :KK70: şimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş :KK70: renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez :KK70: şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)
Ben zaten kurabiyeye bakmamıştım :D 2 ve 5 diyorum hala :D Kavanoz olsun kumaşlı olsun dantel iyiydi ama jüt olan da iyi :D Ben hala 2 ve 5 diyorum :P
Sus kız ortalığı karıştırma hahaha :KK70:
Peki :KK59:

ben size daha açık sorayım ozman :KK70: şimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş :KK70: renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez :KK70: şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)
Valla bizi başka tğrlğ yola getiremezdin en iyisi parçalara bölmek :D
Ben kavanoz diyorum öncelikle. Nişanda da poşette vermişsin zaten. Bu da kavanozda olsun madem.
Artııı kumaşla kaplı olan kavanozları daha bi beğendim altlarında etikette var zaten :)

Ben zaten kurabiyeye bakmamıştım :KK70: 2 ve 5 diyorum hala :KK70: Kavanoz olsun kumaşlı olsun dantel iyiydi ama jüt olan da iyi :KK70: Ben hala 2 ve 5 diyorum :p

Peki :KK59:
bendede 5 ağır basıyor :D hani davetiyeyide masalsi atölyedekiler gibi yaparsam güzel bir konsept oluşur belki

Back
X