Ay insan seçemez ki hepsi birbirinden güzelminiği allah analı babalı büyütsün canım.
kızlar yardıma ihityacım var. nikah şekeri gibi dağıtmak için hazırlamak istediğim tarz şeyi albüme yükledim. bakıp fikir veririmisiniz. numaralar yazdım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insan seçemez ki hepsi birbirinden güzelminiği allah analı babalı büyütsün canım.
kızlar yardıma ihityacım var. nikah şekeri gibi dağıtmak için hazırlamak istediğim tarz şeyi albüme yükledim. bakıp fikir veririmisiniz. numaralar yazdım.
Ama çok zor yaaa hepsi çok güzelllminiği allah analı babalı büyütsün canım.
Hahaha valla tabiri caizse "sesli güldüm"çok yardımcı oldunuz sağolun
![]()
O da çıkarsa gerisiYok mu 1 ve 4![]()
Yine bombayı attık kaçtık kızım ya ahahahsHahaha valla tabiri caizse "sesli güldüm"![]()
![]()
Haha of valla bıktım bu pembe her haltı beğenişimden.
züğürt tesellisi diye buna derim benO da çıkarsa gerisicurlygirl e kalmış . Biz fikrimizi sunduk neticede hahaha
Ay şaka bi yana hepsi güzel yaa bu işin sonucunda seçtiğin şey zaten her türlü çok güzel olacak kuzu
Yok mu 1 ve 4
Şahane bi ekip olabileceğimizi düşünüyorum![]()
ben size daha açık sorayım ozmanHahaha valla tabiri caizse "sesli güldüm"![]()
![]()
Hahah bence de. Kızı sorduğuna pişman ettik şuan kesinYine bombayı attık kaçtık kızım ya ahahahsEminim ki curly bu kadarını beklemiyordu
![]()
Sus kız ortalığı karıştırma hahahazüğürt tesellisi diye buna derim ben![]()
Çocukluğuna inmemiz lazım diycem ama pek istemiyorum davul duyunca acıkmalar falan.. Benim psikolojim kaldırmıyorHaha of valla bıktım bu pembe her haltı beğenişimden.
Nasıl kurtulucam kız ben bundan![]()
O da çıkarsa gerisicurlygirl e kalmış . Biz fikrimizi sunduk neticede hahaha
Ay şaka bi yana hepsi güzel yaa bu işin sonucunda seçtiğin şey zaten her türlü çok güzel olacak kuzu
benim daha soracak başka sorularımda vardı ama bilemedim şimdi daha çok karıştırcaksınız kafamı herhalYine bombayı attık kaçtık kızım ya ahahahsEminim ki curly bu kadarını beklemiyordu
![]()
Ben zaten kurabiyeye bakmamıştımben size daha açık sorayım ozmanşimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş
renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez
şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)
PekiSus kız ortalığı karıştırma hahaha![]()
Valla bizi başka tğrlğ yola getiremezdin en iyisi parçalara bölmekben size daha açık sorayım ozmanşimdi bi poşette olanlar var. birde kavanozda olanlar. ilk tercih hangisi olacağı. ki bende kavanoz daha ağır basıyor. nişanda poşette dağıtmıştım.ikinci tercih kavanozun üstü kumaşla kaplı olanlar var etiketle kaplı olanlar var. hangisi daha hoş
renk ve kurabiyenin şekline daha sonra karar vericez
şuan bunlara karar verelim ona göre kavanoz sipariş edicem :)
Haydi sor sorbenim daha soracak başka sorularımda vardı ama bilemedim şimdi daha çok karıştırcaksınız kafamı herhal![]()
bendede 5 ağır basıyorBen zaten kurabiyeye bakmamıştım2 ve 5 diyorum hala
Kavanoz olsun kumaşlı olsun dantel iyiydi ama jüt olan da iyi
Ben hala 2 ve 5 diyorum
Peki![]()
Haha benim çocukluğumu benim de bünyem kaldırmıyo zaten.Çocukluğuna inmemiz lazım diycem ama pek istemiyorum davul duyunca acıkmalar falan.. Benim psikolojim kaldırmıyor![]()