2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok artık ama doğrudur bizimde akşam 10 da yer vardı

Olmadı 2 eylülde yaparsınız hem sizin için özel bir tarihti üzüllme kuzucum

O saate başka belediyeden bulurum muhtemelen ama çok geç sanki ya .
Düğünün ortasına denk gelecek
Pasta kesiminden falan tam önce oluyo olabilir bence :) bizim bide dilek balonlarımız varda kalpli baya bi onlardan uçurucaz nikahtan sonra hem düğün bizim düğün ya başı sonu ortası farketmez

Pasta kesiminden falan tam önce oluyo olabilir bence :) bizim bide dilek balonlarımız varda kalpli baya bi onlardan uçurucaz nikahtan sonra hem düğün bizim düğün ya başı sonu ortası farketmez
Of valla bilemedim. 7:30 da düğün başlıyo hadi millet 8den sonra gelsin. yine 2 saat fark var arada. 10 da nikah olsa takı vs ne zaman olcak. Ne zaman hoplicam zıplicam nasıl olcak

Of valla bilemedim. 7:30 da düğün başlıyo hadi millet 8den sonra gelsin. yine 2 saat fark var arada. 10 da nikah olsa takı vs ne zaman olcak. Ne zaman hoplicam zıplicam nasıl olcak
Bence bi farkı yok yani zaten nikah kaç dakika sürüyoki takıyıda yine 10 yada 10.30 da yapıyolar hoplicak zıplicak zaman çok

diğer belediyeleri ara canım. hem vardır bir hayır bak 2 eylülde olması içinde bir sebep olabilir bu

erkekelr böyle şeylere olumlu bakmıyorlr malesef
ama agzimdan kaçırdım.yoksa gidecektim burda sevdiğim tanidim kardeş ablalardı çok üzüldüm
H happy__ Allah bağışlasın canim

Hayırrr ama tipini pek sevemedim. Fiyat iyiymiş yine de Günlüğü halledicez ya bi şekilde o topu anneme attım, misafir de kafamda net :) Emsan lilyum kampanyada gören yapıştırsın arkadaşlar
Sen ne kadara buldun onu kuzu. Daha uygunu görürsem söyleyeyim

Bence bi farkı yok yani zaten nikah kaç dakika sürüyoki takıyıda yine 10 yada 10.30 da yapıyolar hoplicak zıplicak zaman çok
Ay resmen başım ağrıdı. Geçen gördüğüm rüya buna çıkacakmış resmen ya.
Olmadı onu düşüneyim o zaman

Ben günlüğü alamicam dedin ya ondan atıverdim
İyi yapmışsın kuzu akşam kararlaştırdık zaten annemle :)
ama agzimdan kaçırdım.yoksa gidecektim burda sevdiğim tanidim kardeş ablalardı çok üzüldüm
H happy__ Allah bağışlasın canim
Amin canım :) Üzülme sen de ikna edersin belki
Sen ne kadara buldun onu kuzu. Daha uygunu görürsem söyleyeyim
Ya ben 91 parçayı 350ye bulmuştum tükenmiş, şimdi 84 parça mı ne 350ye var en uygun gördüğüm
Ay resmen başım ağrıdı. Geçen gördüğüm rüya buna çıkacakmış resmen ya.
Olmadı onu düşüneyim o zaman
Ağrıtma başını bulunur elbet bi yolu. Rüya dedin de bak akşam rüyamda ağzımdan burnumdan kan akıyordu sürekli

Ya ben 91 parçayı 350ye bulmuştum tükenmiş, şimdi 84 parça mı ne 350ye var en uygun gördüğüm
Ben de o fiyata gördüm az önce 84 parçayı ondan sorayım dedim ama senden kaçmaz tabi :)
Ağrıtma başını bulunur elbet bi yolu. Rüya dedin de bak akşam rüyamda ağzımdan burnumdan kan akıyordu sürekli
Valla resmen istanbulun tüm belediyelerini deniyorum yani.
Ay hayırlara çıksın kuzum ya aman. Benim rüya başıma bela oldu resmen

Hayır olsun ne gördün sakin ol kuzuuu
Geçen hafta görmüştüm kuzu. 4-5 gün olmuştur.
Rüyamda annemle tarihi konuşuyoruz işte ne zamana alıcaz falan diye. En son gidip düğünden 2 gün sonraya alıyomuşum. Sonra ağlıyorum deli gibi falan. Resmen bütün gece aynı rüyay gördüm. Uyanıyorum tekrar görüyorum falan.
Baya anlamı varmış şuan anladım ki

Tersi çıkcak demekki kuzu en kötü 2sine alıcaksın yani iyi yorumla iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…