Stresten onlar hep. Sıkma kendini bu kadar en kötü erken evlenirsinizGeçen hafta görmüştüm kuzu. 4-5 gün olmuştur.
Rüyamda annemle tarihi konuşuyoruz işte ne zamana alıcaz falan diye. En son gidip düğünden 2 gün sonraya alıyomuşum. Sonra ağlıyorum deli gibi falan. Resmen bütün gece aynı rüyay gördüm. Uyanıyorum tekrar görüyorum falan.
Baya anlamı varmış şuan anladım ki
Ay uyandığımda çok gülmüştüm amaaa. Çok gülen çok ağlar dedikleri doğruymuş demek :)Stresten onlar hep. Sıkma kendini bu kadar en kötü erken evlenirsiniz
http://www.n11.com/emsan-lilyum-84-...5?cid=604001&gclid=CMLqq8aer8UCFWrpwgodRUcAdABen de o fiyata gördüm az önce 84 parçayı ondan sorayım dedim ama senden kaçmaz tabi :)
Valla resmen istanbulun tüm belediyelerini deniyorum yani.
Ay hayırlara çıksın kuzum ya aman. Benim rüya başıma bela oldu resmen
Eee bu süper çok iyi fiyat buldun valla . Model de net demiştin kao hemen kapp
Yok artık bomba olmuş buuu .
Ay İnşallah kuzum ne bileyim hayırlısı olsun artıkTersi çıkcak demekki kuzu en kötü 2sine alıcaksın yani iyi yorumla iyi olsun
HAhah vallahi anlamadım kupondan haberim bile yoktu ama süper olduYok artık bomba olmuş buuu .
Ay ben de istiyorum o kupondanElektrik süpürgesi alırdım haha verirmiki acep bi deniyim.
Elektrikli ev aleti kuponunu nasıl çatal bıçak da kullandırttı ya
Ayrıca al bakalım anneler günü şeysinden geldi muhtemelen. Keyfin yerine gelsinYok artık bomba olmuş buuu .
Ay ben de istiyorum o kupondanElektrik süpürgesi alırdım haha verirmiki acep bi deniyim.
Elektrikli ev aleti kuponunu nasıl çatal bıçak da kullandırttı ya
Haha kızım resmen alman lazımmış zaten bu akdar denk gelirdi yanii.HAhah vallahi anlamadım kupondan haberim bile yoktu ama süper olduAldım bilee
Kuponlar kısmında bişeycik yokAyrıca al bakalım anneler günü şeysinden geldi muhtemelen. Keyfin yerine gelsin
Çekmem mii. Ay nasıl mutlu oldum kafayı takmıştım ben bunaHaha kızım resmen alman lazımmış zaten bu akdar denk gelirdi yanii.
Haydi yeni cicin hayırlı olsuuuun. Güle güle kullan gelince de foto çek
Benim de boştu işteKuponlar kısmında bişeycik yok
Ayy bayılicğim
Çok iyi olmuş kaçırmaa
Aa evet evet çıkıyomuş.Çekmem mii. Ay nasıl mutlu oldum kafayı takmıştım ben buna
Benim de boştu işteSatın al diyince çıktı
Artık benimdirÇok iyi olmuş kaçırmaa
Sen ekliyosun heralde kuponu kuzu anasayfaya bak biKuponlar kısmında bişeycik yok
Ayy bayılicğim
Aa olsun n11 kuponu çıkar yine elbetAa evet evet çıkıyomuş.
Ama şuan aklıma geldi benim uçak bileti almam lazım. Bu ay bişi alamam
Pegasus kampanyasını kaçırmamalıyızz :)
Güle güle kullan o zaman :)Artık benimdir
Yok kuzu satın al diyince çıkıyor ekleme kısmı yoktuSen ekliyosun heralde kuponu kuzu anasayfaya bak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?