Teşekkür ederimm :)Güle güle kullan o zaman :)
Ne aldınBu arada dün ne aldığımı duysanızindirimi görünce napıcağımı bilmiyorum
İvit o dediğimin günü geçmişYok kuzu satın al diyince çıkıyor ekleme kısmı yoktu
Sen ekliyosun heralde kuponu kuzu anasayfaya bak bi
Eveet sepette gördüm ama bu ay harcamaları pegasusaAa olsun n11 kuponu çıkar yine elbet
Ay neymişşBu arada dün ne aldığımı duysanızindirimi görünce napıcağımı bilmiyorum
Gerçekten miOlmayan bulaşık makinama deterjan
AHaha şuan gördüm yıkıldımOlmayan bulaşık makinama deterjan
Gerçekten mi
Gerçek evetAHaha şuan gördüm yıkıldım
Haha böyle de detaylı çeyiz hazırlarım diyosunGerçek evetacaba almasamıydım dedim aman dedim dursun işte çok uygundu ya kapsüller internette baya fırsat olarak çıktı karşıma herkeste almış dayanamadım eve alırken kendimede aliim dedim
Hahaha şu an enteresanlıkta en üst kademeye seni yerleştirdimGerçek evetacaba almasamıydım dedim aman dedim dursun işte çok uygundu ya kapsüller internette baya fırsat olarak çıktı karşıma herkeste almış dayanamadım eve alırken kendimede aliim dedim
Ve taht yeniden H happyNow a iade edilir
Hahah valla ben tahta geçmelimiyim bilemiyorum son hareketi ile @Conchiglia da gayet hak ediyor bunu. Hakkını yemek istemem
Ben baya şişelere domates falan yapmayı düşünüyorum evlenince iyi olur diye
Et nedir kızım yaHahah valla ben tahta geçmelimiyim bilemiyorum son hareketi ile @Conchiglia da gayet hak ediyor bunu. Hakkını yemek istemem
Hahah ayy al taht senin olsun . Bu fikirlerle fazla yaşamayızEt nedir kızım yaOldu olacak al kenarda altın gibi değerlenmesini bekle ticaretini yapalım
Haha ay ben çöp kovası aldım diye şoka girmişti benimki tepki verememişti.
Çöp poşeti almadın mı onu da alHahah ayy al taht senin olsun . Bu fikirlerle fazla yaşamayız
Aa mantıklı yani bi açıdan. Ek gelir olabilir ne var ki
Haha ay ben çöp kovası aldım diye şoka girmişti benimki tepki verememişti.
Bugün beterin beteri var diye anlatayım da beni garipsemesin artık
Hahahah çamaşırlık al. Onla işyerine girdiğini hayal ettim deBen öğle aramı A101 de değerlendiricem gençler.
Şimdilik öptüm sizi
Camsilde falan indirim varsa kaçırmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?