- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Satmayı düşünmüyorum ondan 14 lere baktım ama bakalım zalımlar çok pahalıSatmayı düşünmüyosun 8 ayar alabilirsin tabi kuzu. Ama yoksa aldır gitsin
Selammselam yavrular
Baktığında bi fark yok aynı ama işte 8 bir zaman sonra kararabilirmişYorumun için çok saol kuzum :) bindallıyı görünce bittim zaten başka bakmadım baktıklarımı beğenemedimannen dikebilir bence :)
Kuzum dağıtmalık kına da aldııkk o da var albümde bak yaa tam bakmadın demeeeeeekkkkkk :)
8 ayar görmedim hiç :) sen hangisini beğenirsen ona bak kuzum :)
3500 dü ama indirimli aldık canım :)
Harbi hayal edemedimmmm
Hoşgeldin canımssselam yavrular
Ay hiç hatırlamıyorum ki girince yazması lazım girişyap kısmında ama niyeki ?Kızlaaar selam yeni üyelik almak istiyorum nasıl oluyordu
CAnım burda çok eski konularda var ondan yenib ir başlangıç yapmak istiyorum :)Ay hiç hatırlamıyorum ki girince yazması lazım girişyap kısmında ama niyeki ?
kuzu dağıtmalık kınaların albümde yokyetepsi sepet var ama kına yok
selam yavrular
Baktığında bi fark yok aynı ama işte 8 bir zaman sonra kararabilirmiş
çok ayıp sen ekleme sonra beni suçla hıhEklediiiimmmm benim çektiğimi eklemiyordu aynısını internetten buldum
Selam kuzum :)
Anladım canımmm :)
Anladım canım nişan fotoları nerde yaaCAnım burda çok eski konularda var ondan yenib ir başlangıç yapmak istiyorum :)
Hayat pahalı be ciciiimSatmayı düşünmüyorum ondan 14 lere baktım ama bakalım zalımlar çok pahalı
Önce yöneticilere mesaj atsan daha iyi olur kuzucuuk :)Kızlaaar selam yeni üyelik almak istiyorum nasıl oluyordu
Hoşgeldiiiiin :)selam yavrular
çok ayıp sen ekleme sonra beni suçla hıh
Hayat pahalı be ciciiim
Önce yöneticilere mesaj atsan daha iyi olur kuzucuuk :)
Hoşgeldiiiiin :)
Vuhuu bekliyoruuuuzKızzlar mune'ye msj attım üyelik iptali için yenisini açınca resimler geliyor :)
HAha tatsız meseleler bunlar bence demalesef neyse seti es geçelim :)
Aynen bakalım belki o zamana kadar loto falan çıkarVuhuu bekliyoruuuuz
HAha tatsız meseleler bunlar bence de
Ne aldırabiliyosan onu aldırırsın artık. Zaten takacakmışsın sen de o yüzden çok pahalısına kaçmaya gerek yok, tipini beğendiğin bişey alsan yeter :)
Haha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.Aynen bakalım belki o zamana kadar loto falan çıkar
Haha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.
Bu da herşeyin kanıtı işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?