Ayyy hepimiz öyleyiz benceeeHahahahaa çok tatlısınız :)
Bana bu yılbaşında 20 tl çıktı bileti kaybettimHaha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.
Bu da herşeyin kanıtı işte..
Seninki daha güzelmişBana bu yılbaşında 20 tl çıktı bileti kaybettim
Ahahah ayy seninki daha acı. İyi ki büyük ikramiye çıkmamış ne yapardın yoksaBana bu yılbaşında 20 tl çıktı bileti kaybettim
Saol sen bugün çok rahatlattın beniHaha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.
Bu da herşeyin kanıtı işte..
Kısmet değilmiş derdimAhahah ayy seninki daha acı. İyi ki büyük ikramiye çıkmamış ne yapardın yoksa
Haha Şener Şenin filmini biliyonnuKısmet değilmiş derdimKafayı yerdim herhalde
HoşgeldinnnnnKızzzlar geldim ben yeni üyeliğimle ama çok komik şeyler yaptım. Yeni üyelik aldım gmaili yanlış vermişim buda 3.cü oldu muneye yazdım inşallah sorun çıkmaz
Ay hoşgeldin, yazmışsın da bişey olmaz herhaldeKızzzlar geldim ben yeni üyeliğimle ama çok komik şeyler yaptım. Yeni üyelik aldım gmaili yanlış vermişim buda 3.cü oldu muneye yazdım inşallah sorun çıkmaz
HatırlayamadımHaha Şener Şenin filmini biliyonnu
Ondan beter olurdun valla, o kaybetmeden o hallere düşmüştü
Site üye sayısında bi artış varsa bilin ki bu yüzdenKızzzlar geldim ben yeni üyeliğimle ama çok komik şeyler yaptım. Yeni üyelik aldım gmaili yanlış vermişim buda 3.cü oldu muneye yazdım inşallah sorun çıkmaz
Bizim oralarda meraklı melahat derler böylelerineAy hoşgeldin, yazmışsın da bişey olmaz herhalde
Ay fotoları at sen fotoları
Ahahah evet saniyede 3 üyelik yaptımHatırlayamadım
Site üye sayısında bi artış varsa bilin ki bu yüzden
Bizim oralarda meraklı melahat derler böylelerine
Et hadi o zamannEklediiimm hadi takip edelim birbirimizi de görün
Aaa ayıp ettin o zamanHatırlayamadım
Haha meraklıgillerden nebo diyin banaBizim oralarda meraklı melahat derler böylelerine
Haha evet evet ilk beni takip et, ben ettim bilemEklediiimm hadi takip edelim birbirimizi de görün
Uuu çok hızlı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?