2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sen büyük hata etmişsin
Ya alınacak şeyler iki gün kullan at değil ki. Gelinliğe laf edilmesini daha çok anlayabilirim şu durumda.
Haha deterjan dedi yaaa
Sorma ya dedi valla

buna çok katıldım ya herşeyin stresi bizde onlara ne oluyorsa
Ay aynı olduklarını biliyodum da bu kadarını tahmin edememişim yani Cümlelerde aynı olmaz ki. Orjinallik sıfır bunlarda
ders vermek lazım biraz gelişsinler
şanslısın kuzum. benim babamda biraz önceki modellerden bana yemek takımı alacaktı hesapta tanıdık falan filan birileri varmış. annem demiş işe 800 tl ye arkadaşıyla alıyor iyi denk gelmiş alsın demiş (ben 800tl ye buldum). babamdaki tepki napıosunuz siz ya o fiyata yemek takımımı olur alt tarafı tabak değilmi

Yerken iyi ama

Aaa hemen baktım ben de Süpürgesini de koymuş oooh :)
BAk tefal actifry alanlar var , kimbilir kaç para o haha Çok lüks düşkünüsün conchiglia, olmaz bu böyle
bi kere ben onu 280 liraya aldım indirimden ona hiçbişey demedi biliyomusun çünkü beyimiz yağlı kızartma sevmiyo diye bu hoşuna gidiyo

Bende genel olarak var sakın ağlama oturur bende ağlarım çok sulugözüm ben
Ayy napayım şu sıralar her şey üstüme üstüme Kötü biri olucam müsrif olucam kıymetim o zaman bilinicek biliyorum ben.
Aaa hemen baktım ben de Süpürgesini de koymuş oooh :)
BAk tefal actifry alanlar var , kimbilir kaç para o haha Çok lüks düşkünüsün conchiglia, olmaz bu böyle
Ay hakkaten nelere para veriyor insalar Alınma @Conchiglia
Allahım bir kapsül teyzesi olmamıştım . Bu günleri de gördüm ya şükürler olsun haha
Ay inanmıyorum size ya

bi kere ben onu 280 liraya aldım indirimden ona hiçbişey demedi biliyomusun çünkü beyimiz yağlı kızartma sevmiyo diye bu hoşuna gidiyo
Haha işte onun öyle bir durumu olmasaydı sen almak isteseydin.
Yok artık ya kızartma bu yaa yağda olacak tabi ne saçma şeylere para ahrcıyosun diyebilirdi
daha ne istiyosun bak bunu yapmam hep
Nasıl mesudum şuan bilemezsinnnn
Ay inanmıyorum size ya
Haha inan inan, bu hallere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…