Almazsam her türlü bende patlayacak zaten, kalkıp o almayacak uğraşmayacak yine iki güne elinde kalacak şeyler bulacak. İkna etmeye çalışırken daha çok borca giremem. Üzülüyorum sadece. Ya acaba iyi bi evlilik yürütmek için sağır falan mı olmak gerek ben hiç bilmiyorum sanırım bu işleri, her şeyi anlatıp açıklamaya çalışıyorum. Bırak kendi içinde yap değil mi?Aynen bence sen ona kampanya olmamış halinde bir kaç ürün at dua etsin bunu bulduğuna :) kaçırma sakın al canım
Haha sorma kuzu, bu tripeklrdeyim ben işte, halime bakKuracağın yuvaya özenmek bu olsa gerek..
Yaa inanmıyoruum! Ben de hep bu cümleyi kurmak zoruda kalıyorum haha :d Bu kadar olur!ay o gösteriş işini untumuşum ya benbir de o vardı çok pis gösteriş yaparım gerçekten bazen diyorum ben bukadar kötü bi insandımda neden yanımdasın allah akılfikir versin napalım
şekerim onunda lafı hazırKuracağın yuvaya özenmek bu olsa gerek..
Stresse bizde kaç katı var. En ufak bir gerginliğe gelemiyorlar onu anlamıyorum. Ev mi alınacak? Bir başına almayacaksın. Mobilya mı? Bir başına almayacaksın ben de para koyucam. Ee zaten erkek ne alıyor başka. Evin diğer eşyalarını zaten bir başıma alıyorum. Senin benimi yok deniyor lafta ama bütün maddi stres kadına kalıyor, erkeğin stresi de yine kadında patlıyor. Keşke erkek olsaydım ya da vurdumduymaz biri olsaydımay o gösteriş işini untumuşum ya benbir de o vardı çok pis gösteriş yaparım gerçekten bazen diyorum ben bukadar kötü bi insandımda neden yanımdasın allah akılfikir versin napalım
Aaa bak bi de şu çıktı geçen gün " belki de sen evlenmek istemiyosun böyle alışveriş bilmem ne hoşuna gidiyo "şekerim onunda lafı hazıronun için önemli olan benle bir ömür ama ben onu yeterince sevmiyorumki böyle ıvır zıvır şeylere takılıyorum en iyisi olmayı versin noluyor yani
Ayyyy nasıl sinir oluyorum bu lafaşekerim onunda lafı hazıronun için önemli olan benle bir ömür ama ben onu yeterince sevmiyorumki böyle ıvır zıvır şeylere takılıyorum en iyisi olmayı versin noluyor yani
keisnlikle her şekilde sana kalıcak. ben artık çoğu şeyi sormuyorum şunu beğendm araştırdım bunu alıcam diyorum o söyleniyor söyleniyor. ben kendi bildiğimi okuyorum. sonuçta araştıran sensin aynı kalitede daha uygunu varsa çıkarsın ortaya yoksa bi zahmet saygı duysun senin kararına takma sen al herşekilde sen ödüceniAlmazsam her türlü bende patlayacak zaten, kalkıp o almayacak uğraşmayacak yine iki güne elinde kalacak şeyler bulacak. İkna etmeye çalışırken daha çok borca giremem. Üzülüyorum sadece. Ya acaba iyi bi evlilik yürütmek için sağır falan mı olmak gerek ben hiç bilmiyorum sanırım bu işleri, her şeyi anlatıp açıklamaya çalışıyorum. Bırak kendi içinde yap değil mi?
bunların hepsi aynı model canımHaha sorma kuzu, bu tripeklrdeyim ben işte, halime bakAah Ahh
Yaa inanmıyoruum! Ben de hep bu cümleyi kurmak zoruda kalıyorum haha :d Bu kadar olur!
Haha deterjan dedi yaaaGenelinde var biz mobilya almaya gitmeden önce netten model atıyorum falan, sen baya abartcaksın belli dedigittik kendi 5 e köşe koltuk beğendi :) işine içine girince anlıyolar anca yani zaten artık nötrleşiyolar deterjan almama bile bişey demedi
Ay aynı olduklarını biliyodum da bu kadarını tahmin edememişim yanibunların hepsi aynı model canım
Haklısın kuzu işin içine girmeyince piyasayı bilemez ama onlara göre sadece üç beş tabak yani takılma hiç boşver :)Almazsam her türlü bende patlayacak zaten, kalkıp o almayacak uğraşmayacak yine iki güne elinde kalacak şeyler bulacak. İkna etmeye çalışırken daha çok borca giremem. Üzülüyorum sadece. Ya acaba iyi bi evlilik yürütmek için sağır falan mı olmak gerek ben hiç bilmiyorum sanırım bu işleri, her şeyi anlatıp açıklamaya çalışıyorum. Bırak kendi içinde yap değil mi?
Tabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdişekerim onunda lafı hazıronun için önemli olan benle bir ömür ama ben onu yeterince sevmiyorumki böyle ıvır zıvır şeylere takılıyorum en iyisi olmayı versin noluyor yani
hahaaAaa bak bi de şu çıktı geçen gün " belki de sen evlenmek istemiyosun böyle alışveriş bilmem ne hoşuna gidiyo "
O da benim yüzümden oldu. İnternette bi ayzı gördüm" Kadınlar aslında evlenmek istemiyor. Sadece alışveriş yapmak, düğün yapmak, gelinlik giymek istiyorlar hepsi bu" diye . Ona bunu göstermiştim komiğime gittiği için. Sonra da yukarıdaki cümleler başladı
hepsi aynı hepsiAyyyy nasıl sinir oluyorum bu lafa
gül senHaha deterjan dedi yaaa
HAha evet o yüzden hoşuma gitmişti biraz dahahaaaslına bakınca bi bakıma doğru bir cümle ama olsun sonuçta kendimizde bir eve çıkıp oraya alışveriş yapabildirdik dimi ikimizin evine alıyoruz berbaer yuva hayal ediyoruz
Ayyy kıyamam ya yapma öyle kuzuTabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdi
Hahah ay resmini niye çekmiyosun onun, aşk olsun!gül sençeyizimin en nadide parçası deterjanlarım gayet güzelce geldi bi kere
Hee diyip geçiyorum ben genel tavır buhahaaaslına bakınca bi bakıma doğru bir cümle ama olsun sonuçta kendimizde bir eve çıkıp oraya alışveriş yapabildirdik dimi ikimizin evine alıyoruz berbaer yuva hayal ediyoruz
hepsi aynı hepsiben duymamazlıktan geliyorum artık napaam
Ay kuzu ya baksana hepimizinki aynıymış işte. Bir tanesi farklı değil yani . Üzülme o yüzden...Tabi ki sonuçta misafiri yer sofrasında da ağırlayabiliriz melamin tabak da yeter, kaşık da 6 tane alsak kalanı avucuyla içiverir yeter ki huzur olsun. Her şey bu kadar toz pembe değil, alınacak olanlar da bu kadar pahalı değil. Babam anlıyor ya babam şu an arıyor çok güzel kampanyaymış alalım diye allahm iyi ki babam var ya resmen ağlıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?