- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Hahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sorduGerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti
Bu arada kızlar dün esseye gittik annemle, o takımın tabakları baya kötüydü. Diğer her şeyi güzeldi ama tabak yüzünden vazgeçtik almaktan. Tabi anneyle gezmek bir ayrı oluyormuş, o da sever böyle şeyler bütün mağazaları tek tek inceledik :) Arada ufak tefek şeyler de kapıverdik
Yaşasın perşembe modundayım bensen nasılsın canm
Hadi yaa boşuna uygun tutmamışlar yani fiyatı :)Hahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sorduGerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti
Bu arada kızlar dün esseye gittik annemle, o takımın tabakları baya kötüydü. Diğer her şeyi güzeldi ama tabak yüzünden vazgeçtik almaktan. Tabi anneyle gezmek bir ayrı oluyormuş, o da sever böyle şeyler bütün mağazaları tek tek inceledik :) Arada ufak tefek şeyler de kapıverdik
Ayy anneyle gezmek çok eğlencelidir cidden yaa. Gerçi ben annemle gezince pert oluyorum. Hatun yorulmuyo arkadaş, ben de sızlanmalar yakınmalarrHahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sorduGerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti
Kahrolsun perşembe modunda olanlar da var amaa. Ay çok üzüldüm kendimeeYaşasın perşembe modundayım bensen nasılsın canm
Hahaha valla ben bişey yapmadım ya kendi aradı alayım mı diye sorduGerçi en sonunda iş yine anneme kaldı ama olsun düşünmesi bile çok hoşuma gitti
Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlaraeeee foto dememe gerek var mı kii hı :)
O ne güzel bi mod ben giremedim hahaha
Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydıHadi yaa boşuna uygun tutmamışlar yani fiyatı :)
Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyordukAyy anneyle gezmek çok eğlencelidir cidden yaa. Gerçi ben annemle gezince pert oluyorum. Hatun yorulmuyo arkadaş, ben de sızlanmalar yakınmalarr
Neler kaptınız haniiiiii
Amann olsun bulurum elbet bir yerlerden :) AlbümdeÇok üzüldüm keşke tabaklarda güzel olsaydı da kapsaydın. Neler aldın bakalıım hani foto
gir çabukeeee foto dememe gerek var mı kii hı :)
O ne güzel bi mod ben giremedim hahaha
Kahrolsun perşembe modunda olanlar da var amaa. Ay çok üzüldüm kendimee
Perşembe sendromu işte anacım.senin o modu çözemedim
kesme tahtasına bayıldımm :)Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara
Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydı
Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyordukAlbümde kuzu
Amann olsun bulurum elbet bir yerlerden :) AlbümdeUfacık şeyler aslında ya
1499 uygun aslındaAlbüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara
Evet ya günlük bile kullanmam onu :/ Garip garip motifler şatafatlar koysana oraya düz beyaz tabak bak nasıl alıyorum. Onun 1499luk versiyonu vardı, yemek takımı güzeldi onda, diğer her şey aynıydı
Evet o sırada yorulmuyorlar ama eve döndüğümüzde ayaklarımızı hissetmiyordukAlbümde kuzu
Ulen güzel tabak farkı 500 liramıymış yani. Az çakal değiller he !Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara
Perşembe sendromu işte anacım.
Cuma olsa ne olurdu yani düşüncesini kafamdan atamıyorum, atamıyoruuum!
Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara
gir çabuk
Hahah olmuyo işte. Bugün olsa yarını düşünmek zorunda kalmazdım. Bu gün cuma olsaydı zaman çabul geçerdi, yarın sabah ne de güzel uyurdum diye düşünmekten alamıyorum kendimiiyarın cuma diye sevinsen
Haha benim o Perşembe sendromlu.Baktım canım çok tatlılar :) perşembe sendromu
Ayyyy giremedim nasıl giriliyor buna hahahhahahahah
Albüme attımm :) Ne güzel bak aramızda perşembe sendromu olan arkadaşlar da var yazık onlara
Perşembe sendromu işte anacım.
Cuma olsa ne olurdu yani düşüncesini kafamdan atamıyorum, atamıyoruuum!
Hahah olmuyo işte. Bugün olsa yarını düşünmek zorunda kalmazdım. Bu gün cuma olsaydı zaman çabul geçerdi, yarın sabah ne de güzel uyurdum diye düşünmekten alamıyorum kendimii
ayy nasıl saydı hemenHaha benim o Perşembe sendromlu.
Yok giremezsin zaten zorlama, ben de de olmuyo. Pollyanna bunlar mübarek
sadece birazcık kayboldum kaynatmışsınız geneyeni alınan şeyleri güle güle kullanın kızlar
500 lira bir tek tabak için çok fazla yaa kınadım şuan esseyiÇok cici aldıkların güle güle kullan yaa ben senin çkb takımını şuan görüyorumm çok güzelmiş nerden aldıınn nettenmi canım
Biz c.tesi çalışanlar napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?