2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu kadar iş bünyeme ağıır geliyor, teker teker gelin daha davetiye yapıcaz yaa

kesinlikle katıldım bu isyana
Ne zamanaydı
Siz nasıl isterseniz pilemses hanım
Davetiye dedinmiydi akan sulaar durur burda
Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorum Sadece davetiye yapıcam artık
Katılmamak elde mi kırk parçaya bölündük resmen yahu
Arkadaş üç farklı meslekten eleman yerine tek başıma beni çalıştırıyorlar ben ne yapayım yani. Diyorlar bazen sen böyle bişeyleri kopyalıyosun ya sürükleyip bilgisayarda, seni de sürükleyip kopyalayasımız geliyor diye

Bi pilemses olaraktan şu an tahtımı çok rahatsız buldum devretmek istiyorum Sadece davetiye yapıcam artık
Ya ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa!
Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaa
Ben kendimi cut-paste yapıp başka klasöre atmak istiyorum ama deseydin bence

Ya ya ya , şa şa şa! Pilemsesim çok yaşaaa!

Hahaha ay bu çok iyiymiş. İsteğe bak yaa
Ben kendimi cut-paste yapıp başka klasöre atmak istiyorum ama deseydin bence
Ahahahaha çok çarpıcı bi cevap olurmuş hakkaten

Evet ya vallaha aklımda hangisini tutacağımı şaşırdım, daha hiç bakmadığım bir sürü şey var pf :)

Oooo maşallah ya şunlara bak :)

Evet ya vallaha aklımda hangisini tutacağımı şaşırdım, daha hiç bakmadığım bir sürü şey var pf :)
Aynen yaaaa
Hayır o henüz bakmadığım şeylere hiç bakasımda yok Çünkü bi bakim neler varmış diyosun sonra yeni bi dert daha çıkıyovermiş oluyo. Bus efer onu da dert ediyosun falan.
Dün arkadaşım bana gelmiş gelin arabası saç makyaj diyo. Ohoo oraya gelene kadaaaaar dedim

Kızım bırak da gelin arabasını da damat bey düşünüversin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…