Oyy kuzucum beniim. KAlp ameliyatı hem de yani. Artık bir problem yoktur İnşallah?Kendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Kalp ameliyatıydı delikmiş kalbim ondan çok zayıfmışım zaten 1.73e 50 kiloydum düşünsene
Senin genetik ozaman
Oyy kuzucum beniim. KAlp ameliyatı hem de yani. Artık bir problem yoktur İnşallah?
Ben de kalpte bir ritm sıkıntısı yaşıyorum ara ara ama ameliyattan sağ salim çıktım sıkıntı çıkarmadı, daha da bişey olmaz heralde
Evet dediğin gibi yapabilirim aslında. Parça parça olursa kendimi denemiş olurum hem
Haha ayrıca evet benim genetik demek ki. Sen de baya zayıfmışsın cidden
Yok o ben değildim ama bana da oradan takıldı zatenBu şarkıyı forumda arayan biri daha vardı sanki yoksa o senmiydin
Ay çok geçmiş olsunnKendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Kalp ameliyatıydı delikmiş kalbim ondan çok zayıfmışım zaten 1.73e 50 kiloydum düşünsene
Senin genetik ozaman
Hahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahahaYok canım şuan çok şükür kontroller oluyor zaten sürekli. Ritim bozukluğu çoğu insanda var bende de var hatta holter falan taktırıp kontrol ettirdin mi ?
Evet ya yolda gösteriyorlardı kıza bak ne zayıf diye. Şimdi ne hallere geldik otobüste falan yer verecekler nerdeyse hamişim diye
Ben 1 aylık yazıldım 1 kere gittim evime uzaktı ama iş yerine yakındı zor oldu gidemedim mutlaka eve yakın olmalı gideceğin yer yoksa gitmiyorsun
Yok o ben değildim ama bana da oradan takıldı zatenHerkes arıyor kimse bulamıyor.
Ay çok geçmiş olsunn
Hahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahahaAman umursamadım işim de acildi zaten
Evet kuzu holter takıp baktılar baya zaman önce. Kalp kapakçığım olması gereken yerin biraz altındaymış. Ben de kontrollere gidecektim güya ama senelerdir gitmiyorum. İşte bi de ameliyat olmadan önce bakmışlardı tabi o zaman da kalp kapakçıklarım ses yapıyormuş halk arasındaki adıyla üfürüm :) varmış. Ama sorun teşkil etmedi yani, gayet güzel girdim ameliyata çıktım
Çok geçmiş olsun canımmHahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahahaAman umursamadım işim de acildi zaten
Evet kuzu holter takıp baktılar baya zaman önce. Kalp kapakçığım olması gereken yerin biraz altındaymış. Ben de kontrollere gidecektim güya ama senelerdir gitmiyorum. İşte bi de ameliyat olmadan önce bakmışlardı tabi o zaman da kalp kapakçıklarım ses yapıyormuş halk arasındaki adıyla üfürüm :) varmış. Ama sorun teşkil etmedi yani, gayet güzel girdim ameliyata çıktım
Geçmiş olsunn canımmKendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Senin genetik ozaman
Geçmiş olsunn canımm
Gelelim bugün taktığım konuya mutfak masa sandalyesi aldınızmı ya
Haha sorma hemen hallettim valla işime geldi resmen. Minibüste yer veren bir abla da vardı. O zamanlar durum feciymiş demekSağol canımm teşekkür ederim
Ay inanmıyorum yaa kolayca halletmişsin işini göbiş sayesinde ahhaa şaka gibi
Kontrol ettirdiysen tamam ozaman sorun olsa müdahale ederlerdi zaten ama sen yine de aksatma git kontrollere düzenli Allah korusun kalp şakaya gelmez
Kuzucum çok teşekkür ederiimÇok geçmiş olsun canımm
Haha +1 dert dahaGelelim bugün taktığım konuya mutfak masa sandalyesi aldınızmı ya
Ay inanmıyorum yaHahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahahaAman umursamadım işim de acildi zaten
Geçen cookplusta gördüm bi masa sandalye anneme "Olmayan fransız tarzda balkonuma alalım mı bunuu ?" demişliğim varGelelim bugün taktığım konuya mutfak masa sandalyesi aldınızmı ya
Haha sorma hemen hallettim valla işime geldi resmen. Minibüste yer veren bir abla da vardı. O zamanlar durum feciymiş demek
Teşekkür ederim kuzu evet önemli bir problem değilmiş ama ara ara kontrol etmek gerek . Kalp beni korkutuyo açıkçası..
Kuzucum çok teşekkür ederiim
1 seneden beri 30 dakikalık spor yaptıran salonlar var y
Teşekkür ederim canımm :)
Ben almayacağım çünkü açık mutfaklı evim
Bi kerede alın ama yaHaha +1 dert daha
Benim evin neye benzeyeceği belli olmadığından ben böyle bişey yapmadım tabii kuzucan
nasıl bişeydiki merak ettim :)Ay inanmıyorum yaBaya baya hamile modelinde devam etmiş bir de Çok eğlendim Ben de kışın bi pançom var onu giyiyorum bazen, hiç yol vermeyen arabalar nedense o zaman yol veriyorlar şüphelenmiyor değilim hamile sanmalarından Ama seninki baya ciddiymiş
Kontrolü aksatma canım bence kalp çok önemli allah korusun.
Geçen cookplusta gördüm bi masa sandalye anneme "Olmayan fransız tarzda balkonuma alalım mı bunuu ?" demişliğim varÇok güzeldi ya
Haha ne yapayım koz verdiler elime ben de kullandım. Zaten çok üzülmüştüm işimi halledemicem diye , gün doğdu yaniAy inanmıyorum yaBaya baya hamile modelinde devam etmiş bir de Çok eğlendim Ben de kışın bi pançom var onu giyiyorum bazen, hiç yol vermeyen arabalar nedense o zaman yol veriyorlar şüphelenmiyor değilim hamile sanmalarından Ama seninki baya ciddiymiş
Kontrolü aksatma canım bence kalp çok önemli allah korusun.
Yaaa buna ölücem hahahGeçen cookplusta gördüm bi masa sandalye anneme "Olmayan fransız tarzda balkonuma alalım mı bunuu ?" demişliğim varÇok güzeldi ya
İkeada çok güzel masalar var oraya bakabilirsin canım bende balkonuma alıcam kış bahçemeee :) ordan bakmıştım hoşuma gitmişti modellerBi kerede alın ama yaolmazki böyle
Haha isyaanBi kerede alın ama yaolmazki böyle
Yaaa bayılıyorum bunlaraa! Ne güzelsiniz ne güzelsiniiiiiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?