- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
boğulsak ya biraz ihtiyacım var benimİşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzuBunları düşünesim de gelmiyo yaa , bi düşünmeye başlasam ona da takıcam kafayı biliyorumm
Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyo
Ya bulmak adına o kadar çok dinledim ki yeter dedirtti ama merakım hala yenilmedi deliriciğimYaaa bunu biliyorum ama bende bulamadım bunu çok güzelll :)
Ayy evet bordo bereliye kopmuştum yaa
Anlatırken yaşıyorum gibi bişey galibane güzel anlatıyosun ya
Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeeeYok cicim hepsini denedim bulmadı, yoksa bu kadar delirmezdim ya neler yaptım arattım ama yok yok yok. Yakında dizi yapımcılarına mail atıcam o olacakDedektiflik yeteneklerimden şüphe ettim. Tabi şarkıyı bulmak adına o kadar çok dinledim ki sıkılmaya başladım o yüzden başka şarkı buldum ve hiç dinlemeyi düşünmüyorum, umarım çok yerde düğünde çalmaz duya duya bıkmam çünkü duygusu çok hoş geldi
Haha ay demek ki gelin olmak için idealmişizBenimki de verme dedi güzel olmuyormuş çok zayıf gelin
Yaa sorma hiçbişey yok ortada daha ama heyecanlandırıyor
Sormaa bende çok merak ediyorum sonucu
Evet yarısı fermuar olacak birazda düğme şimdilik öyle duruyor. İpli hoşuma gitmiyor artık
Benimki de verme dedi güzel olmuyormuş çok zayıf gelin
ayyy ne güldümm
Hahaha ben hangisiyim diyorum sen bordo berelisin diyoyy evet bordo bereliye kopmuştum yaaİbretlik tespitler
İşine geldiği gibi gitmiş heraldeBenimki de verme dedi güzel olmuyormuş çok zayıf gelin
Ay herkes aynı şeyi deneyip hüsrana uğruyorboğulsak ya biraz ihtiyacım var benimayrıca bulmuyo şarkıyı denemiştim ben
Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeee
Bu cümleyle bordo bereli olduğunu kanıtladın sankiHahaha ben hangisiyim diyorum sen bordo berelisin diyo
Ama sonradan dank etti, şimdi arayıp kızıcam demek ki bakıyo ki böyle bişey geldi aklına di mi
Evet resmen yaşıyosun farkettimYa bulmak adına o kadar çok dinledim ki yeter dedirtti ama merakım hala yenilmedi deliriciğim
Ayy evet bordo bereliye kopmuştum yaaİbretlik tespitler
Anlatırken yaşıyorum gibi bişey galiba1 saniye de olsa Yazık bize ya
Haha sen şimdi hangisi olduğunu da söylemezsin onun heeee
Haha ay demek ki gelin olmak için idealmişiz
Benim derdim gelinlik değil zaten balayı ya. Gelinlikte her türlü iyi dururumda bikiniyle simiti göbeği nereye sıkıştırcaz?
kalıp var daha ne olsun
İşine geldiği gibi gitmiş heraldeAma senin kilon iyi görünüyordu
Ay herkes aynı şeyi deneyip hüsrana uğruyorBence bulan insanlar da seslerini çıkarmıyorlar o kadar uğraştım herkes çalmasın diye
Ah bi bulsakkEvet resmen yaşıyosun farkettimbulursan banada söyle
Herkese tanıdık geliyor kimse bulamıyor nasıl iş bu yaa hof. O müzik de tam yann tiersen tadında yanlızKilom iyi aslında canım ama göbek simit işte ah onlar olmasaBuarada giriş müziği çok tanıdık geliyor bana. Arabaya bindikleri müzikte çok güzellll
Haha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ?Bu cümleyle bordo bereli olduğunu kanıtladın sankiVallahi ben geçen olaydan sonra bordo bereli olduğunu düşünüyorum yani
Ah ahh dertler aynıYa aynen benimde öyle balayı bikini falan giyicez fırlıcak göbek
Nişanlının gönderdiğini geçen bizde gördük çok iyi tespit
Al benden de o kadar. Göbek ve simit olmasa hiiiç böyle dertler kalmayacak. Spor gerek aslında da kim kaldıracak totosunu işteKilom iyi aslında canım ama göbek simit işte ah onlar olmasaBuarada giriş müziği çok tanıdık geliyor bana. Arabaya bindikleri müzikte çok güzellll
İşine geldiği gibi gitmiş heraldeAma senin kilon iyi görünüyordu
Ay herkes aynı şeyi deneyip hüsrana uğruyorBence bulan insanlar da seslerini çıkarmıyorlar o kadar uğraştım herkes çalmasın diye
Hatırlatmayayım da madem olay çıkmasınHaha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ?
Müzik güzelmiş eveeet. Ben biraz daha eğlenceli bişeyle girip dansta duygusala bağlamak istiyorum ama bilemedim bakıciğiz
Ah bi bulsakk
Herkese tanıdık geliyor kimse bulamıyor nasıl iş bu yaa hof. O müzik de tam yann tiersen tadında yanlızHadi diyelim o tarz bi müzik kullandılar soundhound ya da shazam kesin bulurdu ikisi de bulamıyor
Haha hangisiydi ki kız o olay? NApmıştım yine ?
Müzik güzelmiş eveeet. Ben biraz daha eğlenceli bişeyle girip dansta duygusala bağlamak istiyorum ama bilemedim bakıciğiz
Ah ahh dertler aynı
Çok güldüm ona yaaa
Al benden de o kadar. Göbek ve simit olmasa hiiiç böyle dertler kalmayacak. Spor gerek aslında da kim kaldıracak totosunu işte
Ayyy hatırladım kiiiiHatırlatmayayım da madem olay çıkmasın
Benimde bunca yıllık ömrümde toplam spor geçmişim 5 gün falanBu şarkıyı forumda arayan biri daha vardı sanki yoksa o senmiydin
Evet spor şart ama ben deniyorum deniyorum olmuyor ya ne kadar hamsam artık kalkmıyor toto
Benimde bunca yıllık ömrümde toplam spor geçmişim 5 gün falan
Salona ayzılsam disiplinli davranırmıyım acaba
İşte ben de de öyle olması olasııBen yazıldım ve sadece 1 kere gittim olan parama oldu. Şaka maka bazen cidden takıyorum kafama ben ömrüm boyunca hep çok zayıftım sonra bir ameliyat geçirdim kilo aldım 57'ye çıktım şu göbek pörtledi napsam şimdi kara kara düşünüyorum
İşte ben de de öyle olması olasıı
Çok kötü olmuş yaa ne ameliyatıydı.
Ben de öyle değil ya benim her kiloda vardı bu durum galibaDaha zayıfken de yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?