2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilemedim vallaha olur mu olur :KK70:
Haha töbe de töbee :KK70:
Bi gidin artık diye verebilirler belki :KK70: Kendi halimizdeyiz ama en azından. Bizi bu halde topluma salmaları daha tehlikeli olabilir :KK70: Sırf insanaları boğmayayım da bunları konuşmayı seven insanalarla konuşayım diye üye olmuştum zaten :KK70:
Haha hepimiz aynıyız. Allahtan birbirimizi bulduk :KK70:
Nasılll yaptırmıcakmısın yani :KK64: Hepsine baktım en ucuzu tanesi 2,5tan başlıyor 300-350 tane yaptırsak hesap et :KK70:
Ay nikahı ayrı kıyarsam zaten ailem olacak gerek yok. Düğünde yaparsam da bişey dağıtmaya gerek duymadım açıkçası.
Önceden hoşuıma giderdi de ne bileyim artık pek önemli değil gibi geliyo sanırım . Bilemedim. Belki küçük bişi yaparmıyım bilmiyorum ama o da kına için

Heyy hatunlar:KK54: kız kaçıran geldi :KK55::KK55:
Hoşgeldiiin :KK53:

Ay nikahı ayrı kıyarsam zaten ailem olacak gerek yok. Düğünde yaparsam da bişey dağıtmaya gerek duymadım açıkçası.
Önceden hoşuıma giderdi de ne bileyim artık pek önemli değil gibi geliyo sanırım . Bilemedim

Hmmm anladım canım bende ıvır zıvır illa uğraşıcam para kaçacak :KK70:

Hmmm anladım canım bende ıvır zıvır illa uğraşıcam para kaçacak :KK70:
Ben de öyleydim işteee. Ama sonra millet söyleye söyleye kafama dank etti sanırım. Heryerde dağıtılıyor şimdi ama biriktiremiyoruz atıyoruz mecbur. Artık değişik de gelmiyo sanki millete ne biliym. Mecburi gibi sıradan oldu :D
Kına da rahat durabilirmiyim bimliyorum ama durmaya çalışıcam. Mantığını kavradım çünkü ona göre davransam iyi olucak :D

Heyy hatunlar:KK54: kız kaçıran geldi :KK55::KK55:
Hahahyt o ne demek yahu :D Ay çok güldüm :D

Önceden hoşuıma giderdi de ne bileyim artık pek önemli değil gibi geliyo sanırım . Bilemedim. Belki küçük bişi yaparmıyım bilmiyorum ama o da kına için
Bak ben de senin gibi düşünüyorum :D İlle de bir şey saklayacaklarsa da davetiyeyi saklayıversin herkes nolur ki :KK53:

Bende kolonya düşünüyorum renkli renkli güzel ne bileyim :-)

Nasılll yaptırmıcakmısın yani :KK64: Hepsine baktım en ucuzu tanesi 2,5tan başlıyor 300-350 tane yaptırsak hesap et :KK70:

Valla susmuyor dır dır dır başımı yedi :rolleyes:
Kendimiz yaparız ya onu bence :)

Ben de öyleydim işteee. Ama sonra millet söyleye söyleye kafama dank etti sanırım. Heryerde dağıtılıyor şimdi ama biriktiremiyoruz atıyoruz mecbur. Artık değişik de gelmiyo sanki millete ne biliym. Mecburi gibi sıradan oldu :KK70:
Kına da rahat durabilirmiyim bimliyorum ama durmaya çalışıcam. Mantığını kavradım çünkü ona göre davransam iyi olucak :KK70:

Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off :rolleyes:

Kendimiz yaparız ya onu bence :)

Bencede hatta araştırdım ben 50cc şişe 170 liraya buldumm 300 tanesini :-)

Aslında doğru söylüyorsun herkeste aynı şeyler hemen hemen ama gönlüm o mantığı reddediyorr ya off :rolleyes:

Bende araştıriim konusuruz haber veririz :) 300 çok değilmi bilemedim

canım o renkli kolanyalardan ben yaptım, çok basit bence sende yapabilirsin.50 cc büyük değil mi ki?

Bak ben de senin gibi düşünüyorum :KK70: İlle de bir şey saklayacaklarsa da davetiyeyi saklayıversin herkes nolur ki :KK53:
Haha :D Hayır saklayacak olsalar masraf da yapayım da yok. İlgi çekiciliği de kalmadı . Annem çok kızıyo biri bişey verdikçe görmen lazım. Bi de artık hırs yaptı kadın. Alıyo eve getiriyo atıcam işte napim nereye koyim ben bunca şeyi diye hahah :D

İşte o gönül yok mu o gönüüüll :D

Genelde ben buraya geldiğimde herkes kaçıyor ya :KK49::KK49::KK57:
Bu defa kaçmadık :P
Hoşbuldum canım, yarın gidicem provaya kısmetse..:cool:
Ooo yarın fotoğraf geliyor o zaman :rolleyes:
Haha :KK70: Hayır saklayacak olsalar masraf da yapayım da yok. İlgi çekiciliği de kalmadı . Annem çok kızıyo biri bişey verdikçe görmen lazım. Bi de artık hırs yaptı kadın. Alıyo eve getiriyo atıcam işte napim nereye koyim ben bunca şeyi diye hahah :KK70:

İşte o gönül yok mu o gönüüüll :KK70:
Bari atmasın biriktirin de ismini değiştirip senin nikahta dağıtırsınız :D

Sizin düğün kaç kişilik olacak canım 350 falan olacak bizim bir aile bir tane almıyorki 2'ser 3'er alanlar oluyor ondan 300 diye düşünmüştüm çokmu ki :KK64:
bizim 600 falan olur heralde bende her aile 1 tane diye düşünmüştüm 250 falan yaparım diyodum

Back
X