- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Büyüklüğü nasıldı peki sence 30'un
Ohh maşşallahh beence her aile 1 tane almaz canım benden söylemesi
Bence yeterliydi, büyük olanlar çok hoş durmuyor çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüklüğü nasıldı peki sence 30'un
Bu hesaba göre 600 tane yook yok hayatta yapamamBüyüklüğü nasıldı peki sence 30'un
O zaman yarın da kaçış yokbugün kaçış yokyarın foto yüklücem inşallah
![]()
Zaten büyüğe ne gerek var ki süs diye vericez azıcık cimrilik yapın kızlarBence yeterliydi, büyük olanlar çok hoş durmuyor çünkü
Bilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru buBence yeterliydi, büyük olanlar çok hoş durmuyor çünkü
Bu hesaba göre 600 tane yook yok hayatta yapamam![]()
Zaten büyüğe ne gerek var ki süs diye vericez azıcık cimrilik yapın kızlarHem küçük nesneler her zaman daha sempatiktir
![]()
Bilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru bu
En az 450 lazımmm
Bencede küçük daha iyi 50 cc nette gördüm zaten beeen ondan öyle dedim![]()
bu arada kolonyama karar verdim ben baya bi zaman önce kesin ondan koyucam içineBilmiyorumk i boyutlaırnı hiç nette gördüklerim hep 50 cc bende dedim herhalde bunun oluru bu
En az 450 lazımmm
Bencede küçük daha iyi 50 cc nette gördüm zaten beeen ondan öyle dedim![]()
Tamam tamam senin hatrın için 300 olsuntamam 300 de anlaşalım yeter
yüreğimde bünyemde daha fazlasını kaldırmaz
Neymişş o ne renk ne kokuyorrbu arada kolonyama karar verdim ben baya bi zaman önce kesin ondan koyucam içine![]()
Ooo havasını da atar gibi yapıp geri kaçtı hahahaO zaman yarın da kaçış yokGerçi yarın bizim tatilmiş buralarda olmayabilirim
Neyse çok hava yapmayayım şimdi belki tatil olmaz
O zaman yarın da kaçış yokGerçi yarın bizim tatilmiş buralarda olmayabilirim
Neyse çok hava yapmayayım şimdi belki tatil olmaz
https://www.google.com.tr/search?q=...Cicegi-Kolonyasi-400-ml%2CPR-219.html;416;602 bu ama şeffaf bu içine boya katılıyomuş :)Neymişş o ne renk ne kokuyorr![]()
Çok ayıp hepinizetatil olan var olmayan var
Güzel bizde var bundan biri getirmişti o zaman çok beğendim :) dene benceKokusu nasıl acaba çiçek güzel kokar gerçi.
Ayrıca katılıyorumm tatil yapamayan varrr![]()
Güzel bizde var bundan biri getirmişti o zaman çok beğendim :) dene bence
Hiç beklemezdim sizlerden böyle bir davranış