2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

birde tam senin istediğin gibi oldu.en önemlisi de o.kolları komple dantel düşünüyodum ben.hava sıcak olur olmaz sanırım.normal dantel askılı düşünüyorum şimdi ama demeyip görmem lazım hangisi daha çok yakışırsa onu alırım.düşük kol değilde nişanda giydiğim tam omzumdaydı hiç küçük göstermedi

Deme öyle deme aklına girmesin
Aman duymasınlar ciddiye alırlar zaten
İki oda içinde gayet iyi salon genelde çok tutar çünkü fonlu mu seçtin ne renk seçtin benim kafamda herşey net aslında bi perdeciye gitmek lazım

Benimde net canım kadife kumaş gibi fon seçtim pudra seçtim H happy__
Tülünden fonuna benimde herşey net aslında ya özellikle yatak odası için seçtiğime bayıldım en pahalısıda o işte

Fiyatlar metre hesabıyla uygun aslında ama totalde fazla gibi ne bileyim küçük oda ve güneşliklerle 1000i geçer herhalde. Amma çoğu insan 2000 3000lerden bahsediyor ucu açık anlamadım
Öyle zaten kuzu ya perde işi kolay değil yani pahalılar gayet. Onu düşünerek iyi olduğunu söyledim. Anlamıyorum tabi çok araştırmadığımdan ama. Ablam 2 sene önce diktirdiğinde 2500 gibi bişey vermişti yani

Nasıl bişey seçtin ki ne meraklıyım öğrenmeden bırakmam ya benim yatak odasında kapı var fonlu bişey istiyorum orayada içinede tül ama içinde renkli desenleri çizgileri olabilir :)

Bende 2.5 perde 3 te halı tutar heralde diye düşünmüştüm hep

Bende 2.5 perde 3 te halı tutar heralde diye düşünmüştüm hep
Tutar gibi zaten kuzu . Ben biraz araştırmayla 2 perdeler 2 halılar tutsa diye hayale diyorum ama .... Sonuç ne olacak bilmiyorum.
Onlar çok pahalı ya. Tam bitti derken bu olmadı şimdi

Evet kesinlikle, aklımda hep straplez vardı denediğim ilk gelinlikti zaten , kararlı çıktım Amin canım inşallah hepimiz içimize sine sine giyeriz

İşte bende bu fiyatları görünce uygunmuş diyorum ama halı ve perde için toplam 2000 yeter diye düşünüyordum umarım yeter
Nasıl bişey seçtin ki ne meraklıyım öğrenmeden bırakmam ya benim yatak odasında kapı var fonlu bişey istiyorum orayada içinede tül ama içinde renkli desenleri çizgileri olabilir :)

Uçuk pembe üzerinde bir ton koyu pembeden şeritler var arada küçük çiçekler var böyle modern tam country yatak odasına uygun tam anlatamasamda bu tarz bişey İzmirde oturmuyormuydun canım sen yanlış hatırlamıorum dimi oraya bakmanı öneririm çok çeşit var

Tutar gibi zaten kuzu . Ben biraz araştırmayla 2 perdeler 2 halılar tutsa diye hayale diyorum ama .... Sonuç ne olacak bilmiyorum.
Benmi çok az ayırmışım yaa bak şimdi bütçe değişti

Kesinlike deneyince anlıyorsun, ama şöylede bir şey var, benim aklımda hiç prenses model gelinlik yoktu, yakışmayacağını düşünüyordum ki yakışmadıda, senin dediğin şekilde olan gelinlikleri biliyorum ben, sıcak olmazsa bence iyi bir seçim olur..

İşte bende bu fiyatları görünce uygunmuş diyorum ama halı ve perde için toplam 2000 yeter diye düşünüyordum umarım yeter
Benmi çok az ayırmışım yaa bak şimdi bütçe değişti
Haha Ay kuzu keşke 2000e hepsi hallolsa ama çok zor ya. Hatta bana imkansız geliyo o iş :)
Olaydı iyiydi amaa

Haha Ay kuzu keşke 2000e hepsi hallolsa ama çok zor ya. Hatta bana imkansız geliyo o iş :)
Olaydı iyiydi amaa

Ben yatak odama english home da ki çiçeklilerden istiyorum çok uygun odama çünkü onlar 100-150 arası salona küçük bir tane alıcam birde hole 2 küçük parça. Çok halı sevmiyorum ve parkelerim çok güzel. O yüzden halılar çok pahalı tutmak gibi geliyor

Sarıya ne olduu. Neyse kendime o renk alırım
Eski gömlek dediydim yiaa, hem masraflıyım işte yine lüksüne kaçtım işin
Gösterişi seviyorum ya ondan
Sırf hava ya
Ay ama bu nedir arkadaş ben onları masraftan görmüyordum salon takımından pahalı tutacakmış resmen

anladım canlandırdım kafamda :) evet canım izmirdeyim bakıcam bizimde sürekli yaptırdığımız bi yer var orayada sorucam bakalım :)

Ya ben bu evime aldığım halıları çok ucuza aldım ama seviyorum mesela. Düz renk hem çok da büyük değil öyle yerleri tam kapatmıyor. Öyle yapsak nolur ki sanki Hatta halılar meraklısı için bazı fotoğraflarımda çıkmış çay kaşıkları ve kahvaltı akımının fonu olaraktan

Ben de çok halı sevmiyorum. PArkelerin durumuna göre açıkta bırakmayı isterim :)
Sen öyle yap zaten çok kapanmasın. Ama yinede zaten halılar 400-500 lira.. HAdi daha uygununu bulsan ... Of umutsuza bağladım
Ay ama bu nedir arkadaş ben onları masraftan görmüyordum salon takımından pahalı tutacakmış resmen
Aynen öyle kuzu . Olay orda zaten. Nasıl bi işe girdik böyle biz yiaaaa

Hah meraklısı için demiş bi de . NAsıl da üstüme alındım.
Ama hatırlıyorum o fıotoları zaten. Gayet güzel ben de sevdim. Bulursan öylesini neden olmasın kuzucan.
Halının kalitesi önemli ama tabii. Yani iyi bir halı almak şart. Yoksa tiftik tiftik olup her daim kirli imajı verebilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…