Evet ilk denediğim büyük bedendi ya bende çok panik oldum aslında, çünkü çok kaba duruyordu ilk denediğimde..şimdi bu tam oturdu..Canım düşük kol belki güzel durabilirdi ama o da çok rahatsız oluyormuş..Senin var mı aklında bir model?
Haha aslında bi kaç eskki gömlek tshirt falan da aynı işi görebilirBenim nişanlı duysa ne gerek var perdeye gazete kağıdı kaplayalım der herhalde
Sen ucuza kaçayım derken perdeden pahalıya getireceksin vallahiHaha aslında bi kaç eskki gömlek tshirt falan da aynı işi görebilirAma masraflı olur gazete kağıdı daha mantıklı
Aman duymasınlar ciddiye alırlar zatenDeme öyle deme aklına girmesin
İki oda içinde gayet iyi salon genelde çok tutar çünkü fonlu mu seçtin ne renk seçtinbenim kafamda herşey net aslında bi perdeciye gitmek lazım
Öyle zaten kuzu ya perde işi kolay değil yani pahalılar gayet. Onu düşünerek iyi olduğunu söyledim. Anlamıyorum tabi çok araştırmadığımdan ama. Ablam 2 sene önce diktirdiğinde 2500 gibi bişey vermişti yaniFiyatlar metre hesabıyla uygun aslında ama totalde fazla gibi ne bileyim küçük oda ve güneşliklerle 1000i geçer herhalde. Amma çoğu insan 2000 3000lerden bahsediyor ucu açık anlamadım
Eski gömlek dediydim yiaa, hem masraflıyım işte yine lüksüne kaçtım işinSen ucuza kaçayım derken perdeden pahalıya getireceksin vallahi
Nasıl bişey seçtin ki ne meraklıyım öğrenmeden bırakmam
Bende 2.5 perde 3 te halı tutar heralde diye düşünmüştüm hepÖyle zaten kuzu ya perde işi kolay değil yani pahalılar gayet. Onu düşünerek iyi olduğunu söyledim. Anlamıyorum tabi çok araştırmadığımdan ama. Ablam 2 sene önce diktirdiğinde 2500 gibi bişey vermişti yani
Tutar gibi zaten kuzu . Ben biraz araştırmayla 2 perdeler 2 halılar tutsa diye hayale diyorum ama .... Sonuç ne olacak bilmiyorum.Bende 2.5 perde 3 te halı tutar heralde diye düşünmüştüm hep
Senin içine başından beri bu sinmişti, onca kişiye rağmen hala daha aklından şaşmadıysa kesinlikle istediğin buymuş derim, içine sine sine giyersin istediğin gibi oldu sonuçta :)
Mantıklı aslında fazla mesai harcıyoruz zaten
Ay fotoğraf unutulur muu diycem ama benim de kargom ptesi geldi fotoğraf çekmeyi unuttum
Perde işi bu kadar pahalı mıymış yaNeyse babam tekstil işinde ona hallettiririm artık
İşte bende bu fiyatları görünce uygunmuş diyorum ama halı ve perde için toplam 2000 yeter diye düşünüyordum umarım yeterÖyle zaten kuzu ya perde işi kolay değil yani pahalılar gayet. Onu düşünerek iyi olduğunu söyledim. Anlamıyorum tabi çok araştırmadığımdan ama. Ablam 2 sene önce diktirdiğinde 2500 gibi bişey vermişti yani
Nasıl bişey seçtin ki ne meraklıyım öğrenmeden bırakmamya benim yatak odasında kapı var fonlu bişey istiyorum orayada içinede tül ama içinde renkli desenleri çizgileri olabilir :)
Benmi çok az ayırmışım yaa bak şimdi bütçe değiştiTutar gibi zaten kuzu . Ben biraz araştırmayla 2 perdeler 2 halılar tutsa diye hayale diyorum ama .... Sonuç ne olacak bilmiyorum.
Onlar çok pahalı ya. Tam bitti derken bu olmadı şimdi
birde tam senin istediğin gibi oldu.en önemlisi de o.kolları komple dantel düşünüyodum ben.hava sıcak olur olmaz sanırım.normal dantel askılı düşünüyorum şimdi ama demeyip görmem lazım hangisi daha çok yakışırsa onu alırım.düşük kol değilde nişanda giydiğim tam omzumdaydı hiç küçük göstermedi
İşte bende bu fiyatları görünce uygunmuş diyorum ama halı ve perde için toplam 2000 yeter diye düşünüyordum umarım yeter
HahaBenmi çok az ayırmışım yaa bak şimdi bütçe değişti
HahaAy kuzu keşke 2000e hepsi hallolsa ama çok zor ya. Hatta bana imkansız geliyo o iş :)
Olaydı iyiydi amaa
Sarıya ne olduu. Neyse kendime o renk alırım
Sırf hava yaEski gömlek dediydim yiaa, hem masraflıyım işte yine lüksüne kaçtım işin
Gösterişi seviyorum ya ondan
Ay ama bu nedir arkadaş ben onları masraftan görmüyordum salon takımından pahalı tutacakmış resmenTutar gibi zaten kuzu . Ben biraz araştırmayla 2 perdeler 2 halılar tutsa diye hayale diyorum ama .... Sonuç ne olacak bilmiyorum.
Onlar çok pahalı ya. Tam bitti derken bu olmadı şimdi
anladım canlandırdım kafamda :) evet canım izmirdeyim bakıcam bizimde sürekli yaptırdığımız bi yer var orayada sorucam bakalım :)İşte bende bu fiyatları görünce uygunmuş diyorum ama halı ve perde için toplam 2000 yeter diye düşünüyordum umarım yeter
Uçuk pembe üzerinde bir ton koyu pembeden şeritler var arada küçük çiçekler var böyle modern tam country yatak odasına uygun tam anlatamasamda bu tarz bişeyİzmirde oturmuyormuydun canım sen yanlış hatırlamıorum dimi oraya bakmanı öneririm çok çeşit var
Ya ben bu evime aldığım halıları çok ucuza aldım ama seviyorum mesela. Düz renk hem çok da büyük değil öyle yerleri tam kapatmıyor. Öyle yapsak nolur ki sankiBen yatak odama english home da ki çiçeklilerden istiyorum çok uygun odama çünkü onlar 100-150 arası salona küçük bir tane alıcam birde hole 2 küçük parça. Çok halı sevmiyorum ve parkelerim çok güzel. O yüzden halılar çok pahalı tutmak gibi geliyor
Ben de çok halı sevmiyorum. PArkelerin durumuna göre açıkta bırakmayı isterim :)Ben yatak odama english home da ki çiçeklilerden istiyorum çok uygun odama çünkü onlar 100-150 arası salona küçük bir tane alıcam birde hole 2 küçük parça. Çok halı sevmiyorum ve parkelerim çok güzel. O yüzden halılar çok pahalı tutmak gibi geliyor
Aynen öyle kuzu . Olay orda zaten. Nasıl bi işe girdik böyle biz yiaaaaAy ama bu nedir arkadaş ben onları masraftan görmüyordum salon takımından pahalı tutacakmış resmen
Hah meraklısı için demiş bi de . NAsıl da üstüme alındım.Ya ben bu evime aldığım halıları çok ucuza aldım ama seviyorum mesela. Düz renk hem çok da büyük değil öyle yerleri tam kapatmıyor. Öyle yapsak nolur ki sankiHatta halılar meraklısı için bazı fotoğraflarımda çıkmış çay kaşıkları ve kahvaltı akımının fonu olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?