2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayım
curlygirl arkadaşını sansürleyip koysan da görsek olmaz mı

Ne meraklıyız ha burda böyle oldum ben

Hhaha merak ne güzel şey, güzel şey meraaak!

curlygirl canım ya çok sevindim..üstünden kocaman yük kalkmıştır şimdi..kirası da çok iyi..Güle güle oturmak nasip olsun inşallah :)
hemde nasıl koca bir yük fotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgiller bende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)

emde nasıl koca bir yük fotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgiller bende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)
Oo bunları hallettin fotoğrafçı çerez senin için
Ayy meraklının halinden ancak başka bi meraklı anlayabilirdi zaten, bekliyoruz

Ay hepinizi böyle gelin kız olarak tek tek uğurluyorum resmen Çok güzel olmuş duvağıyla beraber, kol denedin mi hiç ?

Yuppiii

Darısı sana, en güzelleri size nasip olsun kızlar
Kollu hali gelmişti aslında ama acayip rahatsız bir şeydi , terzi hatuna söyledim ilk başta hemen kesti kollarını :) duvak da seçmedim henüz, ikinci provada seçicem

Aayy çok güzel olmuş kuzuu. Çok da yakışmıııış Ay nasıl güzel bi tabllo bu :)
Kollusunu da deneyecektin sanki , denedin mi?

Çok teşekkür ederim canım, kollu halini beğenmedim, giyer giymez kestirdim :) Sözümü tutamadım, buraya koyacaktım ikisininde fotoğrafını ama bence sizde beğenmezdiniz :)

sen kollarından hep şikayet ediyorsun ya bence çok güzel gözükmüşler takılma yani

Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremedi Olsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık

Çok teşekkür ederim canım, kollu halini beğenmedim, giyer giymez kestirdim :) Sözümü tutamadım, buraya koyacaktım ikisininde fotoğrafını ama bence sizde beğenmezdiniz :)
Aaa beğenmedin miiii. Olsun o zaman zaten direkt kestirdiğine göre öyle bir ihtimal yok demektir. Önemli olan içine hangisinin sindiği kuzucum , güle güle giy :)

Kızlar bu arada kadıköyde nurbanuya diktiren var mı gelinliğini?

Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremedi Olsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık
Hahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsın

Hahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsın
Bence üyeliklerimizi birleştirelim boşa yer kaplıyoruz burada
Orda da kollarım iri deyip durdum zaten :) Çok gözüme batmadı artık, saçlarımı açınca daha zayıf oluyor sanki :)
Ben de diyecektim ki toplu saçla çok hoş olmuşsun

Giyerken de öyleydim, satış danışmanına da söyleniyorum , ben hep straplez istiyorum da kollarım iri bilmem ne söylememdeki amaç ne bende çözemedim, biri gaza getirsin diye bekliyordum sanırım nişanlımda bu halini beğendi, inşallah pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…