Ayy evet o da iyi oluyor cidden eve giderken biraz da öyle alayım
curlygirl arkadaşını sansürleyip koysan da görsek olmaz mı
Ne meraklıyız haburda böyle oldum ben
Hhaha merak ne güzel şey, güzel şey meraaak!
hemde nasıl koca bir yükcurlygirl canım ya çok sevindim..üstünden kocaman yük kalkmıştır şimdi..kirası da çok iyi..Güle güle oturmak nasip olsun inşallah :)
Ay hepinizi böyle gelin kız olarak tek tek uğurluyorum resmensanırım yükledim hatıunlar :)
Yuppiiihemde nasıl koca bir yükfotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgillerbende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)
kuzummmmm :) çok güzel olmuşsun :) hayırlısıyla giymeyi nasip etsin Allah inş.sanırım yükledim hatıunlar :)
Oo bunları hallettin fotoğrafçı çerez senin içinemde nasıl koca bir yükfotoğrafçıyıda hallettinmi tamamdır :)
meraklıgillerbende bir meraklı olarak sizi merakta bırakmıcam eklicem fotoları birazdan :)
Aayy çok güzel olmuş kuzuu. Çok da yakışmıııışsanırım yükledim hatıunlar :)
Ay hepinizi böyle gelin kız olarak tek tek uğurluyorum resmenÇok güzel olmuş duvağıyla beraber, kol denedin mi hiç ?
Yuppiii
kuzummmmm :) çok güzel olmuşsun :) hayırlısıyla giymeyi nasip etsin Allah inş.
Darısı sana, en güzelleri size nasip olsun kızlar
Kollu hali gelmişti aslında ama acayip rahatsız bir şeydi , terzi hatuna söyledim ilk başta hemen kesti kollarını :) duvak da seçmedim henüz, ikinci provada seçicem
Aayy çok güzel olmuş kuzuu. Çok da yakışmıııışAy nasıl güzel bi tabllo bu :)
Kollusunu da deneyecektin sanki , denedin mi?
sen kollarından hep şikayet ediyorsun ya bence çok güzel gözükmüşler takılma yaniDarısı sana, en güzelleri size nasip olsun kızlar
Kollu hali gelmişti aslında ama acayip rahatsız bir şeydi , terzi hatuna söyledim ilk başta hemen kesti kollarını :) duvak da seçmedim henüz, ikinci provada seçicem
Çok güzel olmuşsun maşallah çok yakışmış canım
Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremediDarısı sana, en güzelleri size nasip olsun kızlar
Aaa beğenmedin miiii. Olsun o zaman zaten direkt kestirdiğine göre öyle bir ihtimal yok demektir. Önemli olan içine hangisinin sindiği kuzucum , güle güle giy :)Çok teşekkür ederim canım, kollu halini beğenmedim, giyer giymez kestirdim :) Sözümü tutamadım, buraya koyacaktım ikisininde fotoğrafını ama bence sizde beğenmezdiniz :)
Hahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsınHiçbir güç seni straplezden vazgeçiremediOlsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık
sen kollarından hep şikayet ediyorsun ya bence çok güzel gözükmüşler takılma yani
teşekkürler kızlar :) artık mobilya arayışı başlayabilir :)
Bence üyeliklerimizi birleştirelim boşa yer kaplıyoruz buradaHahaha ya bi yorum yapıyorum sonra sayfayı yeniliyorum üstte sen aynısını başka bi cümleyle yazmışsın
Ben de diyecektim ki toplu saçla çok hoş olmuşsunOrda da kollarım iri deyip durdum zaten :) Çok gözüme batmadı artık, saçlarımı açınca daha zayıf oluyor sanki :)
Hiçbir güç seni straplezden vazgeçiremediOlsun kuzu içine nasıl sindiyse o en iyisidir zaten. Çok heyecanlı her şey ya. Sona yaklaştınız artık
BEnde aynı şeyi hissediyorum saçlar kapatınca daha ince görünüyor kollarOrda da kollarım iri deyip durdum zaten :) Çok gözüme batmadı artık, saçlarımı açınca daha zayıf oluyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?