2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bak böyle olunca bende bişey yapmalıymışım gibi hissediyorum evinizde ölçülü şekilde her türlü plansal yerleşim de diğer konularda yanınızdayım

greenandblue Ayakkabılar da çok tatlı olmuş Elbise ama sade mi sanki bilemedim bence bak birazcık daha

Sevgili nişanlı alalım diye tutturdu dün, elinden zor aldım elbiseyi, daha fazla gezmemek için kurtulmayı düşündü sanırsam..bende biraz daha bakma taraftarıyım..forever vew den bakıcam birde..Ayakkabılarımı dün mağzada da çok beğendiler, ama gelinlik ile giydiğimde resmen acı çektim ya, bu elbise ile denediğimde rahatsız değildi ama..Değiştirmeyi düşünüyorum ya tabii alırlarsa

Ay kuzu geçen ben de gördüm senin ayakabbıları mağazada. Fotodakinden daha güzel yakından valla.
Bir de rahatlık testi yapayım dedim ama orada kaldı gibi.
Yani rahatsız değil ama uzun süre ayakta durmak için uygun değil sanırım.
Değiştirirler tabii niye değiştirmesinler. Kirlenmediyse sorun yok :) Kirlendiysede azcık siliver altını giymedin sonuçta

Bencede bi kaç model daha dene canım Neden çok mu rahatsız ?

her tülü üçkağıt

Hıı özelden görüşün özelden
Senle de özel görüşürüz
şakaydı kızlar düşündümde bu benim için kötü olur beğendiklerimi albüme atarım sizde fikir verirsiniz o doğrultuda şekillendirririz
Hahaha anında u dönüşü
Bak böyle olunca bende bişey yapmalıymışım gibi hissediyorum evinizde ölçülü şekilde her türlü plansal yerleşim de diğer konularda yanınızdayım
Uuu sevdim ben bu dayanışma şeklini, yok mu artıran Ben de müşeri kılığında gelip bütün gün tutmayı düşünebilir miyim
Hadi ya üzüldüm çok cicilerdi oysaki :/

Evet uçuşan bişiler bakmalıyım ben de öyle düşünüyorum kuzu. Forewer dan umutluydum o konuda ama uçuşanını bulamadım
Mağaza geziciim zaten bu işin başka yolu yok gibi

Gez tabi gezmeden olmaz daha iyi bir şey çıkar mutlaka

özelden sizin markayı siteyi falan gönder de bi bakam ozman :)
bende bir meraklıgil olduğum için mecbur napalım :)

ı
sen yapmazsın öyle şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…