Bilmem yapmam mıı
sen yapmazsın öyle şeyler :)
Yapmazsınn bilirim ben seni :) yaparsanda canın saolsun napalım alıştım artık benBilmem yapmam mı
canım ya şu köşe koltuğu bir incelermisin benim için altta özelliklerini yazmış ama hiç bişi anlamadımYapmazsınn bilirim ben seni :) yaparsanda canın saolsun napalım alıştım artık ben
Çok güzelmiş bu kullanışlı bayacanım ya şu köşe koltuğu bir incelermisin benim için altta özelliklerini yazmış ama hiç bişi anlamadım
http://www.idermobilya.com/tr/kose-takimlari/arinna-kose-takimi.html
aynen :) yeni evli arkadaşlarımdan öğrendiğim bir şeyÇok güzelmiş bu kullanışlı baya
Bizim ki bazalı değil ben ilk bazalı ve yataklı seçmiştim ama sonra sorun yaşayınca iptal ettik bunlarda yataklı sadece.aynen :) yeni evli arkadaşlarımdan öğrendiğim bir şeybazalı koltuk şartı oyüzden böyle bişi bakıyorum ama nekadar sağlam olur tartışılır tabi. böyle sade bişi alıp yanına birde berjer alıyım hareketlendiriyim diyorum.
aynen öyle canım :)Bizim ki bazalı değil ben ilk bazalı ve yataklı seçmiştim ama sonra sorun yaşayınca iptal ettik bunlarda yataklı sadece.
Ama yatak odası bazalı çok şükür. İyi düşünmüşsün çünkü ev küçük eşyaları tıkacak yer lazım
Çok sıkıldımmHeyyy nerde bu millett
bendeee üstelik canımda sıkıldı 9000 kredi çekicektim 600 lira kesiyor şaka gibiÇok sıkıldımm
Ne için kesiliyormuş kibendeee üstelik canımda sıkıldı 9000 kredi çekicektim 600 lira kesiyor şaka gibi
Dosya masrafı kredi tahsis ücreti sigorta vsNe için kesiliyormuş ki
Nasıl yaniii.bendeee üstelik canımda sıkıldı 9000 kredi çekicektim 600 lira kesiyor şaka gibi
Yuh artık yani. Hala dosya masrafı diyolar. Millet dosya masraflarını geri aldı, nasıl oluyo bu iş anlamadımDosya masrafı kredi tahsis ücreti sigorta vs
Valla şaka gibi ya ingnin kampanyası vardı şimdi çekeyim dedim ama masrafa bak başka çarede yokkiNasıl yaniii.
Ben de çekicem 2 ay sonra maalesefKredisiz yürümüyo bu işler
Ay kuzu geçen ben de gördüm senin ayakabbıları mağazada. Fotodakinden daha güzel yakından valla.
Bir de rahatlık testi yapayım dedim ama orada kaldı gibi.
Yani rahatsız değil ama uzun süre ayakta durmak için uygun değil sanırım.
Değiştirirler tabii niye değiştirmesinler. Kirlenmediyse sorun yok :) Kirlendiysede azcık siliver altını giymedin sonuçta
Bencede bi kaç model daha dene canım Neden çok mu rahatsız ?
Ama çok fazla yaa. BAşka bankalara da bak kuzu. Hepsini incelede ona göre al. Kampanyaya bak gerçekten çok büyük kampanyaymış.Valla şaka gibi ya ingnin kampanyası vardı şimdi çekeyim dedim ama masrafa bak başka çarede yokki
Daha kalın topuklu bişey bakabilirsin kuzu . Çok güzeller evet ama rahatlık çok çok önemli. İnsan rahat edemeyince mutsuz oluyo resmenİlk defa dün provada giydim..Ama garip değil mi ? Sadece gelinlik ile giydiğimde çok sıktı ayağımı..Aldığım yerde pek fazla seçenek yoktu aslında..bu gidişle iade edicem
Ya şöyle birşey yapmış 9000 çekiyorsun ilk bir sene 109 sonra ki sene 350 3. sene 400 küsür ödüyorsun bize çok iyi olacaktı hali hazırda ayda 520lik bir kredimiz daha var çünküAma çok fazla yaa. BAşka bankalara da bak kuzu. Hepsini incelede ona göre al. Kampanyaya bak gerçekten çok büyük kampanyaymış.
Daha kalın topuklu bişey bakabilirsin kuzu . Çok güzeller evet ama rahatlık çok çok önemli. İnsan rahat edemeyince mutsuz oluyo resmen
Ama çok fazla yaa. BAşka bankalara da bak kuzu. Hepsini incelede ona göre al. Kampanyaya bak gerçekten çok büyük kampanyaymış.
Daha kalın topuklu bişey bakabilirsin kuzu . Çok güzeller evet ama rahatlık çok çok önemli. İnsan rahat edemeyince mutsuz oluyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?