Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah @Conchiglia tebrikler iyi dedin onu. Bak hemen halka arz edildi herşeylerşakaydı kızlardüşündümde bu benim için kötü olur
beğendiklerimi albüme atarım sizde fikir verirsiniz o doğrultuda şekillendirririz
![]()
Evet uçuşan bişiler bakmalıyım ben de öyle düşünüyorum kuzu. Forewer dan umutluydum o konuda ama uçuşanını bulamadımMrs Pink elbiseler çok güzel ama daha uçuş uçuş olmalı bence
Her türlü tehdit edilir
Ya ya ya şa şa şa Conchiglia conchiglia çok yaşaa!Bak böyle olunca bende bişey yapmalıymışım gibi hissediyorumevinizde ölçülü şekilde her türlü plansal yerleşim de diğer konularda yanınızdayım
![]()
![]()
Like ettim bunu likeeeHer türlü tehdit edilir![]()
![]()
mobilyaları sizden alsakBak böyle olunca bende bişey yapmalıymışım gibi hissediyorumevinizde ölçülü şekilde her türlü plansal yerleşim de diğer konularda yanınızdayım
![]()
![]()
greenandblue Ayakkabılar da çok tatlı olmuş
Elbise ama sade mi sanki bilemedim bence bak birazcık daha
Ay kuzu geçen ben de gördüm senin ayakabbıları mağazada. Fotodakinden daha güzel yakından valla.Sevgili nişanlı alalım diye tutturdu dün, elinden zor aldım elbiseyi, daha fazla gezmemek için kurtulmayı düşündü sanırsam..bende biraz daha bakma taraftarıyım..forever vew den bakıcam birde..Ayakkabılarımı dün mağzada da çok beğendiler, ama gelinlik ile giydiğimde resmen acı çektim ya, bu elbise ile denediğimde rahatsız değildi ama..Değiştirmeyi düşünüyorum ya tabii alırlarsa
mobilyaları sizden alsak![]()
Bencede bi kaç model daha dene canım Neden çok mu rahatsız ?Sevgili nişanlı alalım diye tutturdu dün, elinden zor aldım elbiseyi, daha fazla gezmemek için kurtulmayı düşündü sanırsam..bende biraz daha bakma taraftarıyım..forever vew den bakıcam birde..Ayakkabılarımı dün mağzada da çok beğendiler, ama gelinlik ile giydiğimde resmen acı çektim ya, bu elbise ile denediğimde rahatsız değildi ama..Değiştirmeyi düşünüyorum ya tabii alırlarsa
Ay kuzu geçen ben de gördüm senin ayakabbıları mağazada. Fotodakinden daha güzel yakından valla.
Bir de rahatlık testi yapayım dedim ama orada kaldı gibi.
Yani rahatsız değil ama uzun süre ayakta durmak için uygun değil sanırım.
Değiştirirler tabii niye değiştirmesinler. Kirlenmediyse sorun yok :) Kirlendiysede azcık siliver altını giymedin sonuçta![]()
Hahah napalım bizim bütçemizden değerli mi ayooolher tülü üçkağıt
![]()
Hahah napalım bizim bütçemizden değerli mi ayoool
İade bile ederim ben onu![]()
![]()
Senle de özel görüşürüzHıı özelden görüşün özelden![]()
![]()
![]()
Hahaha anında u dönüşüşakaydı kızlardüşündümde bu benim için kötü olur
beğendiklerimi albüme atarım sizde fikir verirsiniz o doğrultuda şekillendirririz
![]()
Uuu sevdim ben bu dayanışma şeklini, yok mu artıranBak böyle olunca bende bişey yapmalıymışım gibi hissediyorumevinizde ölçülü şekilde her türlü plansal yerleşim de diğer konularda yanınızdayım
![]()
![]()
Hadi ya üzüldüm çok cicilerdi oysaki :/Sevgili nişanlı alalım diye tutturdu dün, elinden zor aldım elbiseyi, daha fazla gezmemek için kurtulmayı düşündü sanırsam..bende biraz daha bakma taraftarıyım..forever vew den bakıcam birde..Ayakkabılarımı dün mağzada da çok beğendiler, ama gelinlik ile giydiğimde resmen acı çektim ya, bu elbise ile denediğimde rahatsız değildi ama..Değiştirmeyi düşünüyorum ya tabii alırlarsa
Evet uçuşan bişiler bakmalıyım ben de öyle düşünüyorum kuzu. Forewer dan umutluydum o konuda ama uçuşanını bulamadım
Mağaza geziciim zaten bu işin başka yolu yok gibi
özelden sizin markayı siteyi falan gönder de bi bakam ozman :)olur tabi
bende bir meraklıgil olduğum için mecbur napalım :)Senle de özel görüşürüz
Hahaha anında u dönüşü
Uuu sevdim ben bu dayanışma şeklini, yok mu artıranBen de müşeri kılığında gelip bütün gün tutmayı düşünebilir miyim
Hadi ya üzüldüm çok cicilerdi oysaki :/
Senle de özel görüşürüz
Hahaha anında u dönüşü
Uuu sevdim ben bu dayanışma şeklini, yok mu artıranBen de müşeri kılığında gelip bütün gün tutmayı düşünebilir miyim
Hadi ya üzüldüm çok cicilerdi oysaki :/