2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya şöyle birşey yapmış 9000 çekiyorsun ilk bir sene 109 sonra ki sene 350 3. sene 400 küsür ödüyorsun bize çok iyi olacaktı hali hazırda ayda 520lik bir kredimiz daha var çünkü
Yapılandırma gibi yani o güzelmiş evet başka kredi de varsa.
Biz daha az bi miktar çekicez düğün zamanı nakit ihtiyaçlar için sadece. Sonrasında hemen kapatıcaz. Şimdi baktım 5000 için toplam geri ödemesi masraflarla birlikte 5198 lira bedava yani. Vadesi çok kısa olduğu için böyle tabi

zor işler ya kredisiz olmuyor heralde :KK43: bende mobilyalara baktıkca moralim bozuldu

Birde herşeyi kendin yapıyorsan mecbursun krediye :KK43:
Yapılandırma gibi yani o güzelmiş evet başka kredi de varsa.
Biz daha az bi miktar çekicez düğün zamanı nakit ihtiyaçlar için sadece. Sonrasında hemen kapatıcaz. Şimdi baktım 5000 için toplam geri ödemesi masraflarla birlikte 5198 lira bedava yani. Vadesi çok kısa olduğu için böyle tabi

Anladım canım gerçekten uygun kredi geri ödemesi çok az. Biz mecburuz fazla çekmeye doğal gaz bağlatmayı öğrendik şimdi 900 küsürmüş ahhh nereye yetişicez şaşırdım :confused:

Anladım canım gerçekten uygun kredi geri ödemesi çok az. Biz mecburuz fazla çekmeye doğal gaz bağlatmayı öğrendik şimdi 900 küsürmüş ahhh nereye yetişicez şaşırdım :confused:
offf ne çok muşş :( diğerleri açıkmı bari

Off valla çok zor kuzu yaa. Ne pahalıymış yaaaa.
Çekmeden olmuyo tabii. Ama sen yine de araştır başka bankaları kuzu. Çünkü masraf için inanılmaz fazla 600 lira.
Daha uzun vadeyle başka bankadan alırsın yani. Yine bu kadar masraf çıkacanı sanmıyorum

Çekmeden olmuyo tabii. Ama sen yine de araştır başka bankaları kuzu. Çünkü masraf için inanılmaz fazla 600 lira.
Daha uzun vadeyle başka bankadan alırsın yani. Yine bu kadar masraf çıkacanı sanmıyorum

Bende sanırım bu gidişle kredi çekicem :KK43:

Off demeyin ya içim karardı valla :KK43:

Kiraya çıakrken bile ödediğim paranın haddi hesabı yok. 5000 kadar para gitti siz düşünün :KK43:
beni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordum :( şimdi sizden sonra anladımki çok doğru bir karar vermişim bu ev konusunda.

Bende sanırım bu gidişle kredi çekicem :KK43:
Ayy hepimizin durum aynı yanii. Olmuyoki başka türlü. Tamam aldım ettim diyosun ama bitmiyo yani.
Herşeyin tamam olsa bile düğün öncesi nakit vermen gereken o kadar çok şey var ki ohoo
Kiraya çıakrken bile ödediğim paranın haddi hesabı yok. 5000 kadar para gitti siz düşünün :KK43:
Ayy deme ya bak iştee...
Gider tabi kirası depoziti taşınması hele bide emlakçıdansaa bi kira da oraya! Bunalrla sınırlı da değil tabii.

beni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordum :KK43: şimdi sizden sonra anladımki çok doğru bir karar vermişim bu ev konusunda.
Kesinlikle canım doğru bi karar verdin hiç düşünme..
O fiyata ev yok zaten yani en başında bu var.... Gerisi de malum işte baksana bi doğalgazı açtırmak bile bi dünya paraymışş

offf ne çok muşş :KK43: diğerleri açıkmı bari

Hayır canım değil :KK43::confused: gülsemmi ağlasammı dimi :-)

Yok işte daha uygunu ilk sene 100 lira ödemek işimize yarıyor bu şekilde çalışan başka banka yok:KK43:

Yok işte daha uygunu ilk sene 100 lira ödemek işimize yarıyor bu şekilde çalışan başka banka yok:KK43:
Allah yardımcınız olsun canım :( ben kaçıyorum bu arada kızlar mesai biter iyi akşamlar

beni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordum :KK43: şimdi sizden sonra anladımki çok doğru bir karar vermişim bu ev konusunda.
Kesinlikle doğru yapmışsın
Ayy deme ya bak iştee...
Gider tabi kirası depoziti taşınması hele bide emlakçıdansaa bi kira da oraya! Bunalrla sınırlı da değil tabii.
Keşke emlakçı 1 kira alsa... Bulduğun eve mecbur kalıyorsun aman emlakçıyı sevmedim aman para istiyor gibi bir lüksün olamıyor. En çok o emlakçıya verdiğim paraya yanarım çünkü arada bir işe yaramadı. 1500 ona verdim ya düşünsenize :KK57:
Yine diğerleri doğalgaza göre daha ucuz bak.

Kesinlikle doğru yapmışsın

Keşke emlakçı 1 kira alsa... Bulduğun eve mecbur kalıyorsun aman emlakçıyı sevmedim aman para istiyor gibi bir lüksün olamıyor. En çok o emlakçıya verdiğim paraya yanarım çünkü arada bir işe yaramadı. 1500 ona verdim ya düşünsenize :KK57:

Yine diğerleri doğalgaza göre daha ucuz bak.
Yok artik yaa o ne oyle. Ben bi kira aliyo saniyodummm. Sizinki mi ekstra bi cinsmis acaba anlamadim

Back
X