Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılandırma gibi yani o güzelmiş evet başka kredi de varsa.Ya şöyle birşey yapmış 9000 çekiyorsun ilk bir sene 109 sonra ki sene 350 3. sene 400 küsür ödüyorsun bize çok iyi olacaktı hali hazırda ayda 520lik bir kredimiz daha var çünkü
zor işler ya kredisiz olmuyor heraldebende mobilyalara baktıkca moralim bozuldu
Yapılandırma gibi yani o güzelmiş evet başka kredi de varsa.
Biz daha az bi miktar çekicez düğün zamanı nakit ihtiyaçlar için sadece. Sonrasında hemen kapatıcaz. Şimdi baktım 5000 için toplam geri ödemesi masraflarla birlikte 5198 lira bedava yani. Vadesi çok kısa olduğu için böyle tabi
offf ne çok muşşBirde herşeyi kendin yapıyorsan mecbursun krediye
Anladım canım gerçekten uygun kredi geri ödemesi çok az. Biz mecburuz fazla çekmeye doğal gaz bağlatmayı öğrendik şimdi 900 küsürmüş ahhh nereye yetişicez şaşırdım![]()
Off valla çok zor kuzu yaa. Ne pahalıymış yaaaa.Birde herşeyi kendin yapıyorsan mecbursun krediye
Anladım canım gerçekten uygun kredi geri ödemesi çok az. Biz mecburuz fazla çekmeye doğal gaz bağlatmayı öğrendik şimdi 900 küsürmüş ahhh nereye yetişicez şaşırdım![]()
Off valla çok zor kuzu yaa. Ne pahalıymış yaaaa.
Çekmeden olmuyo tabii. Ama sen yine de araştır başka bankaları kuzu. Çünkü masraf için inanılmaz fazla 600 lira.
Daha uzun vadeyle başka bankadan alırsın yani. Yine bu kadar masraf çıkacanı sanmıyorum
Dosya masrafı kredi tahsis ücreti sigorta vs![]()
Off demeyin ya içim karardı vallaNasıl yaniii.
Ben de çekicem 2 ay sonra maalesefKredisiz yürümüyo bu işler
Kiraya çıakrken bile ödediğim paranın haddi hesabı yok. 5000 kadar para gitti siz düşününofff ne çok muşşdiğerleri açıkmı bari
beni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordumOff demeyin ya içim karardı valla
Kiraya çıakrken bile ödediğim paranın haddi hesabı yok. 5000 kadar para gitti siz düşünün![]()
Ayy hepimizin durum aynı yanii. Olmuyoki başka türlü. Tamam aldım ettim diyosun ama bitmiyo yani.Bende sanırım bu gidişle kredi çekicem![]()
Ayy deme ya bak iştee...Kiraya çıakrken bile ödediğim paranın haddi hesabı yok. 5000 kadar para gitti siz düşünün![]()
Kesinlikle canım doğru bi karar verdin hiç düşünme..beni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordumşimdi sizden sonra anladımki çok doğru bir karar vermişim bu ev konusunda.
offf ne çok muşşdiğerleri açıkmı bari
Off valla çok zor kuzu yaa. Ne pahalıymış yaaaa.
Çekmeden olmuyo tabii. Ama sen yine de araştır başka bankaları kuzu. Çünkü masraf için inanılmaz fazla 600 lira.
Daha uzun vadeyle başka bankadan alırsın yani. Yine bu kadar masraf çıkacanı sanmıyorum
Allah yardımcınız olsun canımHayır canım değilgülsemmi ağlasammı dimi
Yok işte daha uygunu ilk sene 100 lira ödemek işimize yarıyor bu şekilde çalışan başka banka yok![]()
Aayy baktıysan yapacak bişey yok kuzu. İki kredi ödemek zor tabii ki.. Öyle yap mademYok işte daha uygunu ilk sene 100 lira ödemek işimize yarıyor bu şekilde çalışan başka banka yok![]()
İyi akşamlar kuzuuAllah yardımcınız olsun canımben kaçıyorum bu arada kızlar mesai biter iyi akşamlar
Aayy baktıysan yapacak bişey yok kuzu. İki kredi ödemek zor tabii ki.. Öyle yap madem![]()
Kesinlikle doğru yapmışsınbeni herkes bu konuda uyarıyordu yeni bir eve çıkmak çok masraflı sen bu evi tut diye. ne kadar tutabilirki diyordumşimdi sizden sonra anladımki çok doğru bir karar vermişim bu ev konusunda.
Keşke emlakçı 1 kira alsa... Bulduğun eve mecbur kalıyorsun aman emlakçıyı sevmedim aman para istiyor gibi bir lüksün olamıyor. En çok o emlakçıya verdiğim paraya yanarım çünkü arada bir işe yaramadı. 1500 ona verdim ya düşünsenizeAyy deme ya bak iştee...
Gider tabi kirası depoziti taşınması hele bide emlakçıdansaa bi kira da oraya! Bunalrla sınırlı da değil tabii.
Yine diğerleri doğalgaza göre daha ucuz bak.Hayır canım değilgülsemmi ağlasammı dimi
![]()
Ne kadarmış canım bu çok iyi bi ürün değil komple gürgen olsaydı daha iyi olurducanım ya şu köşe koltuğu bir incelermisin benim için altta özelliklerini yazmış ama hiç bişi anlamadım
http://www.idermobilya.com/tr/kose-takimlari/arinna-kose-takimi.html
bizim üretim yeri canım öyle hazır bişey yok kiözelden sizin markayı siteyi falan gönder de bi bakam ozman :)
bende bir meraklıgil olduğum için mecbur napalım :)
Canım enpara dan ceksene bizm arkadaslar cekti çok memnunlar yok öyle ücretlerDosya masrafı kredi tahsis ücreti sigorta vs![]()
Yok artik yaa o ne oyle. Ben bi kira aliyo saniyodummm. Sizinki mi ekstra bi cinsmis acaba anlamadimKesinlikle doğru yapmışsın
Keşke emlakçı 1 kira alsa... Bulduğun eve mecbur kalıyorsun aman emlakçıyı sevmedim aman para istiyor gibi bir lüksün olamıyor. En çok o emlakçıya verdiğim paraya yanarım çünkü arada bir işe yaramadı. 1500 ona verdim ya düşünsenize
Yine diğerleri doğalgaza göre daha ucuz bak.
Evet daha uygun 300-500 arası onlarNe kadarmış canım bu çok iyi bi ürün değil komple gürgen olsaydı daha iyi olurdu
Canım enpara dan ceksene bizm arkadaslar cekti çok memnunlar yok öyle ücretler