- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Öyle bi uygulamaları varmı bilmiyorum bak bakalımEvet daha uygun 300-500 arası onlar
Ama bana ilk sene olabildiğince az olması lazım inceleyim bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi uygulamaları varmı bilmiyorum bak bakalımEvet daha uygun 300-500 arası onlar
Ama bana ilk sene olabildiğince az olması lazım inceleyim bir
Malesef yokmuşş ben paşa paşa vericem sanırım o 600 lirayıÖyle bi uygulamaları varmı bilmiyorum bak bakalım
Hadi ya o uygulamadan dolayı çok alıyolardır kesinMalesef yokmuşş ben paşa paşa vericem sanırım o 600 lirayı![]()
Kesinlikle bir yerden çıkarıyorlar işte off şiştim akşam akşamHadi ya o uygulamadan dolayı çok alıyolardır kesin
Geneli böyle ama biraz pazarlıkla düşürebiliyorsun. Bizimkilere şimdi bir laflar derim de alenen küfretmeyeyim. Zaten kardeşimin benim maaş bordromuzu istedi, yok efendim neymiş daha emlakçı ücretini ödeyemiyorsak kirayı ödeyeceğimizi garantileyemezmişiz ev sahibi için kötü izlenim olurmuş. Saçmalığa bak, ne alakası var bununla onun ! Ben bekliyorum ki ev sahibi domuzun teki çıkacak, şeker gibi kadın çıktı. Bunlar da hep emlakçının işiymiş kadının haberi yok. Ay bak yine sinirlendim zaten her gün emlakçının önünden geçiyorum.Yok artik yaa o ne oyle. Ben bi kira aliyo saniyodummm. Sizinki mi ekstra bi cinsmis acaba anlamadim
2300 tl canım o köşe takımı.Ne kadarmış canım bu çok iyi bi ürün değil komple gürgen olsaydı daha iyi olurdu
bu emlakçılar çok uyuzlar ya sinir bozucu şeyler.Geneli böyle ama biraz pazarlıkla düşürebiliyorsun. Bizimkilere şimdi bir laflar derim de alenen küfretmeyeyim. Zaten kardeşimin benim maaş bordromuzu istedi, yok efendim neymiş daha emlakçı ücretini ödeyemiyorsak kirayı ödeyeceğimizi garantileyemezmişiz ev sahibi için kötü izlenim olurmuş. Saçmalığa bak, ne alakası var bununla onun ! Ben bekliyorum ki ev sahibi domuzun teki çıkacak, şeker gibi kadın çıktı. Bunlar da hep emlakçının işiymiş kadının haberi yok. Ay bak yine sinirlendim zaten her gün emlakçının önünden geçiyorum.
günaydın buarada herkese
Günaydın kızlaar.Günaydınlarr![]()
hihihih inşallah iyi anmışsındır canımGünaydın kızlaar.
curlygirl dün seni ne andım biliyomusuun :)
Kına mekanım çarşamba günü doluymuş. Direkt sen geldin aklıma
Ben başka türlü düşünmüştüm :)hihihih inşallah iyi anmışsındır canımAllah senin tüm yollarını kapattı tanışma yıl dönümünde olsun istiyor bu bir işaret bence
![]()
Boyutları neydi peki canım ? dediğim gibi daha iyilerini bulabilirsin2300 tl canım o köşe takımı.
bu emlakçılar çok uyuzlar ya sinir bozucu şeyler.
İşte buna çok güldümGünaydın kızlaar.
curlygirl dün seni ne andım biliyomusuun :)
Kına mekanım çarşamba günü doluymuş. Direkt sen geldin aklıma
Ben gülemedim valla yaa, keşke gülseydimİşte buna çok güldümBahtsız bedevi seni
![]()
Ya deme niye üzüyorsun kendini bunun için ki? Evleniyorsunuz sonuçta, sıkma tatlı canınıBen gülemedim valla yaa, keşke gülseydim
Hatta ağladım dün resmen...
Kıyamamm ya ağlama hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır merak etme böyle daha güzel olcaktırBen gülemedim valla yaa, keşke gülseydim
Hatta ağladım dün resmen...![]()
Ben başka türlü düşünmüştüm :)
Yani yine kınada yapıcam. Bir gün sonra olacak. Artık tanışma bir gün sonra evlilik gibi olur :)
boyutlarını bilmiyorum canım ya en güzeli evi ölçüp ona göre bakmak sanırım.Boyutları neydi peki canım ? dediğim gibi daha iyilerini bulabilirsin
üzülme canım, ağlamada hiç vardır bundada bir hayırBen gülemedim valla yaa, keşke gülseydim
Hatta ağladım dün resmen...![]()
Ya deme niye üzüyorsun kendini bunun için ki? Evleniyorsunuz sonuçta, sıkma tatlı canını
Kıyamamm ya ağlama hayırlısı böyleymiş vardır bir hayır merak etme böyle daha güzel olcaktır
Herkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.boyutlarını bilmiyorum canım ya en güzeli evi ölçüp ona göre bakmak sanırım.
üzülme canım, ağlamada hiç vardır bundada bir hayır