2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz... deneyimlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanmak isterim..

Bu arada çalıştığım için sürekli size yazamam belki ama takipte olcam ve fırsat buldukça yazıcam bilginize,,

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz... deneyimlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanmak isterim..

Bu arada çalıştığım için sürekli size yazamam belki ama takipte olcam ve fırsat buldukça yazıcam bilginize,,
Merhaba, hoşgeldin :)

HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi :KK70:

Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen :KK70:

İşte bu onlardan değil malesef :KK43:
BAk odaya bi oda normal gibi ama diğeri resmen tepe. Daire zeminin altında yani

Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altında

Ama bi tane daha var beğendiğim onunda kirası 850
Aaa buda çok güzel bence :)

Siz ne zaman çalışıyorsunuz :confused:
genelde sabah yatış :D akşam saatlerine doğru bir dank etme :D bütün gün yapmam gereken raporları son bir kaç saate sığdırıp gönderme çabası falan heheh bendeki durum bu :D
Güzel ya kafa rahat nerde buu adam napar derdin yok:) eve vs alışamadm ilk başta ama şimdi iyi gidiyor:)
ev işleri sorumluluk ne alemde :D

genelde sabah yatış :KK70: akşam saatlerine doğru bir dank etme :KK70: bütün gün yapmam gereken raporları son bir kaç saate sığdırıp gönderme çabası falan heheh bendeki durum bu :KK70:

ev işleri sorumluluk ne alemde :KK70:

Bende de tam tersi , sabah 7 ,8 gibi bakabiliyorum buraya, sonra ameleliğe devam , birde 4 ten sonra rahatım işte :)

Back
X