- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm yerim senine var ne yok naptnız ya ben evlendim oldu da bitti:)))
Ayy şok oldum şu anAy cnm yerim senine var ne yok naptnız ya ben evlendim oldu da bitti:)))
Hahahaha
Buna ben de çok güldümayyyy içime içime gülüyorum ofiste sesim çıkmasın diye
hiihihh :)Buna ben de çok güldüm![]()
Merhaba, hoşgeldin :)Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz... deneyimlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanmak isterim..
Bu arada çalıştığım için sürekli size yazamam belki ama takipte olcam ve fırsat buldukça yazıcam bilginize,,
Buna ben de çok güldüm![]()
Aaa buda çok güzel bence :)HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi
Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen
İşte bu onlardan değil malesef
BAk odaya bi oda normal gibi ama diğeri resmen tepe. Daire zeminin altında yani
Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altında
Ama bi tane daha var beğendiğim onunda kirası 850
Kızkaçıranİstenmeyen misafir çocuğu gibi oldum ya![]()
Ben buna çok güzel dedimOf ben mutfağına bakarak tutucam heralde evi halim çok fena
Bu da diğerisiii2+1
KızkaçıranSen herkesin çalıştığı saatlere denk geliyorsun bence ya
![]()
Bende iyiym cok sükür. Darısı basınıza:) nasıl gidiyorHoşgeldin taze gelinbiz iyiyiz , hazırlıklara devam
Sen nasılsın?
Güzel ya kafa rahat nerde buu adam napar derdin yok:) eve vs alışamadm ilk başta ama şimdi iyi gidiyor:):) taze gelin nasılmış evlilik ozman anlat bakalım bize![]()
genelde sabah yatışSiz ne zaman çalışıyorsunuz![]()
ev işleri sorumluluk ne alemdeGüzel ya kafa rahat nerde buu adam napar derdin yok:) eve vs alışamadm ilk başta ama şimdi iyi gidiyor:)
Bende iyiym cok sükür. Darısı basınıza:) nasıl gidiyor
genelde sabah yatışakşam saatlerine doğru bir dank etme
bütün gün yapmam gereken raporları son bir kaç saate sığdırıp gönderme çabası falan heheh bendeki durum bu
ev işleri sorumluluk ne alemde![]()
İlham gelinceSiz ne zaman çalışıyorsunuz![]()
Ama güzeldir o ev şimdi ya, hep hayalini kurup duruyoruz sen şimdi orada yaşıyorsun :)Güzel ya kafa rahat nerde buu adam napar derdin yok:) eve vs alışamadm ilk başta ama şimdi iyi gidiyor:)