- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İlham gelince
Ama güzeldir o ev şimdi ya, hep hayalini kurup duruyoruz sen şimdi orada yaşıyorsun :)
O çalışma şeklinden 1 adet bende alayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlham gelince
Ama güzeldir o ev şimdi ya, hep hayalini kurup duruyoruz sen şimdi orada yaşıyorsun :)
Hahaha ama ilham gelmesi zorunlu olduğu zamanlar sıkıştığında zorla da getirtemiyorsun iş bekleniyor ama aklına bir fikir gelmiyor o kötüO çalışma şeklinden 1 adet bende alayım![]()
Zorunlu tasarım yapmak gerçekten çok zorHahaha ama ilham gelmesi zorunlu olduğu zamanlar sıkıştığında zorla da getirtemiyorsun iş bekleniyor ama aklına bir fikir gelmiyor o kötü![]()
Free çalışmak gerek yaZorunlu tasarım yapmak gerçekten çok zor![]()
Kesinlikle çevren olmadan olmaz. Ama düşünsene evinde ayaklarını uzatıp televizyon karşısında çalıştığınıFree çalışmak gerek yaama ona da çevre lazım önce. Böyle para kazanamayız :/
Ay maşallah :)Güzel ya kafa rahat nerde buu adam napar derdin yok:) eve vs alışamadm ilk başta ama şimdi iyi gidiyor:)
Ohh miss. Hatta kafana esti al bilgisayarını sahilde bir yerlere git kahve eşliğinde çalış. Ay dur bi kahve içeyimKesinlikle çevren olmadan olmaz. Ama düşünsene evinde ayaklarını uzatıp televizyon karşısında çalıştığını![]()
Uu iyiymiş bu daMutfak ve banyo en önemlisi
Çok beğendim ben de yaa. Bayadır duruyo ilan bana kalmaz kesin kapar birileriiBen buna çok güzel dedimynlış yere yazmışım
![]()
Allah allah düpedüz dolandırmak ama bu yaptıkları. Bence deşifre edin sosyal medyadan. Şikayet edilecek neresi varsa edin ki tutuşsunlar. Ben de sinir oldum buradansinirden kudurmak üzereyim kızlar
malzemesi aldığımız bir site var. çok sıkıştığımızda acil siparişlerimizde oradan alıyoruz yoksa başka bir yerden. geçenlerde sipariş girdik 200 tl lik. siparişimi çıkartmadılar aradık stok yokmuş befendilerde bizimde zaten acild iye iptal edelim ozman dedik ok dediler. 10 gün sorna yatıyormuş para geri 20 gün oldu hala yok.. 2 gündür ortağım parayı geri almaya çalışıyor saçma sapan bir sürü yalan ya. bir esnaf nasıl bukadar iğreçleşebilir anlamıyoruım. yok yatırdık bankayla görüşün diyor. bankayla görüşüyoruz orda bişi yok. eri dönüp söylüyoruz insanı saşlak yerine koyup hesaba yatmıcak kredi kartına yatacak bir ay beklemeniz lazım görmeniz için diyor. varmı böyle bişi ya. karşıdakini nasıl cahil görüyorsa. iade ettiğini ısrarla söylüyor dekontu isteyincede siteden yaptığımız siparişin özetini göndeiyor dekont diyeay sinirden napcamızı şaşırdık sabahtan beri
Bayadır ilan duruyorsa ya o evde bir sıkıntı vardır ya da ev sahibi cinstirÇok beğendim ben de yaa. Bayadır duruyo ilan bana kalmaz kesin kapar birilerii
Ayy bu arada albüme bişey aticiğim biarzdan bakın ben ne aldııııımmm![]()
Yaaa cidden ne biçim insanlarmış bunlar anlamadım. ... H happy__ e katılıyorum şikayet edebielceğiniz her yere edin. Hem millet görsün hem de gözleri korksun.sinirden kudurmak üzereyim kızlar
malzemesi aldığımız bir site var. çok sıkıştığımızda acil siparişlerimizde oradan alıyoruz yoksa başka bir yerden. geçenlerde sipariş girdik 200 tl lik. siparişimi çıkartmadılar aradık stok yokmuş befendilerde bizimde zaten acild iye iptal edelim ozman dedik ok dediler. 10 gün sorna yatıyormuş para geri 20 gün oldu hala yok.. 2 gündür ortağım parayı geri almaya çalışıyor saçma sapan bir sürü yalan ya. bir esnaf nasıl bukadar iğreçleşebilir anlamıyoruım. yok yatırdık bankayla görüşün diyor. bankayla görüşüyoruz orda bişi yok. eri dönüp söylüyoruz insanı saşlak yerine koyup hesaba yatmıcak kredi kartına yatacak bir ay beklemeniz lazım görmeniz için diyor. varmı böyle bişi ya. karşıdakini nasıl cahil görüyorsa. iade ettiğini ısrarla söylüyor dekontu isteyincede siteden yaptığımız siparişin özetini göndeiyor dekont diyeay sinirden napcamızı şaşırdık sabahtan beri
bende öyle düşünüyorum yanlarına bırakmıcam bunların. daha öncede bir kilo ürün aldık yarım kilo gönderdi. dedik böyle böyle sonra bir yarım kilo daha göndermiş ama kargo parası bizden. aradık sizin hatanız hani neden böyle. yok kargocunun hatası ben burdan ödedim bilmem ne. neyse dedik ozaman hani belki bir yanlışlık olmuştur ama buseferki yok yani bildiğin şerefsizlik. yatırdı yatırdı yoksa gidicem dükkanına çok sinir etti.Allah allah düpedüz dolandırmak ama bu yaptıkları. Bence deşifre edin sosyal medyadan. Şikayet edilecek neresi varsa edin ki tutuşsunlar. Ben de sinir oldum buradan
Alışverişlerde bu durum gerçekten insanın canını sıkıyo kredi kartına yapılan iadeleri dönem içi hareketlerden takip edebilirsin canım kontrol et yoksa saydır pis dolandırıcılarsinirden kudurmak üzereyim kızlar
İç iç afiyet olsunOhh miss. Hatta kafana esti al bilgisayarını sahilde bir yerlere git kahve eşliğinde çalış. Ay dur bi kahve içeyim![]()
sinirden kudurmak üzereyim kızlar
Yaaaaa ama bu çokkk güzell nerden aldııınÇok beğendim ben de yaa. Bayadır duruyo ilan bana kalmaz kesin kapar birilerii
yok yia genelde sabah baktığım ilanları genelde akşam bulamıyorumda bu da olsun olsun 1-2 hafta olduBayadır ilan duruyorsa ya o evde bir sıkıntı vardır ya da ev sahibi cinstir![]()
Yaaaaaa bu çok güzellll bayıldımm nerden aldın ?Çok beğendim ben de yaa. Bayadır duruyo ilan bana kalmaz kesin kapar birilerii
en çok kızdığımda o zaten mantıklı bir açıklama yapsa anlıcam. her sitenin iade süresi vardır zaten bunu bilerek iade ettik ve o süreyide bekledik ama bunun yaptığı resmen karşıdakini salak yerine koyma saçma sapan bir sürü bahane. ararız telefona çıkmaz. msj atıyoruz msja cvp veriyor sadece
Pentimiiiyok yia genelde sabah baktığım ilanları genelde akşam bulamıyorumda bu da olsun olsun 1-2 hafta oldu
Ay kız albümüm yokmuş meğer benim, nasıl boşluğa düştüm. Albüm arıyorum ben de nerde diye. Neyse yenisini oluşturdum![]()