2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaramaz mı o zamana stresi atıp pro bir gelin olacaksın :D
Daha davetiyeler var :D
Hahah tamam ya hevesim kalsın o zaman içimde. Evde takiym ama biraz dayanamicam :KK70: :KK70:
Ay deli vallahi :D
Servislere saat sınırlaması yaptılar 17:30 kalkıyor artık :63:
:D
Oooo ben de benden önce çıkan birilerini görünce dayanamıyodum zaten :KK70: :KK70:
Çakala bak ya :D Biz napalım kızım taa 7 ya :(
İyi akşamlar , kız kaçıran gidiyor :KK55:
Güle gülee yine gel yine kaçır :)
Aha yine de benden önce kaçtı yaaa :KK70:
İyi akşamlar kuzuu
Yaa bak böyle kalırsın dımdızlak :D

Ben 8de evde oluyorum teselli etti mi :KK70:
Haha hayır vicdanen rahatsız oldum şuan :KK70: :KK70:
Olsun ya ha 6 ha 8...
Ben o iki saatte gidip anca bi tv programı izleyip bi duş alıp bi yemek falan yiyip çay suyu falan koyabiliyorum bi işe yaramıyo yani :KK70: :KK70: :KK70:Tamam su hemen kaynıyo ama çayı içemiyoruz ki hemen bekle ki demi,ni alsın :D

Haha hayır vicdanen rahatsız oldum şuan :KK70: :KK70:
Olsun ya ha 6 ha 8...
Ben o iki saatte gidip anca bi tv programı izleyip bi duş alıp bi yemek falan yiyip çay suyu falan koyabiliyorum bi işe yaramıyo yani :KK70: :KK70: :KK70:Tamam su hemen kaynıyo ama çayı içemiyoruz ki hemen bekle ki demi,ni alsın :KK70:
Nispet mi yapıyorsun acaba :KK47:

İyidir sen nasılsın canım :)
Cok sukur bende iyiyim
Enemm ne güzelmiş

Siz çözdünüz mü canım meseleyi

Canim en sonki durumlardan sora ozur felan dilemisti ozmndan bu zamana cok iyi davraniyor ama simdi iyi diye yasananlari tabikide unutamam. Suan ki durum oraya gittigimde hal ve tavirlarjni incelemek. Dugun icin ne olur ne olmaz diye 1 ay sora eylule tarih aliriz. Ama ters bir durum oldugunda bu illa evlenicem anlamina gelmiyor. Ordayken de sıkıntı yasarsak ozmn uzatmanin manasi olmaz.koru korune evlenemem. Ama eger bu sureyi sıjıntısız atlatirsak evlenebilirim.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Back
X