Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ot birliği ile kendi gelinliğini almana karar verildiBi ben kendimi hayal edememişim, neyse bana ve gaffura da sürpriz olurHhaha tamam karar kesindir o zaman :) Öyle böyle ödenecek o para
![]()
Bi ben kendimi hayal edememişim, neyse bana ve gaffura da sürpriz olurHhaha tamam karar kesindir o zaman :) Öyle böyle ödenecek o para
![]()
Aşk olsun bırakırmıyız :)O zaman ocak-şubat gibi almayı düşünüyorum. siz hepiniz evlendikten sonra bu gündemle sizi meşgul etmek isterim. Bi başıma bırakmayın buralarda beni![]()
Ahahah çok güldüm buna gerçekten kıyamayızz tabiki geliciiz ve sana tecrübelerimizi anlaticiiizHahaha düşünsenize kendi kendime konuşuyormuşum burada alışkanlıktan![]()
Haha olmadı sana şifrelerimizi veririz sorar cevaplarsınHahaha düşünsenize kendi kendime konuşuyormuşum burada alışkanlıktan![]()
Valla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptukAşk olsun bırakırmıyız :)
kimler geldi kimler geçti diyosun yaniValla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptuk![]()
Olmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersinizAhahah çok güldüm buna gerçekten kıyamayızz tabiki geliciiz ve sana tecrübelerimizi anlaticiiiz![]()
Bak bu çok iyi olurHaha olmadı sana şifrelerimizi veririz sorar cevaplarsın
Ay şaka tabiii burdayız beybisiii!![]()
Ayy Allah dedirtmesin tövbe de tövbeOlmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersiniz![]()
Mantıklı bulacağını biliyorduuumBak bu çok iyi olur![]()
Vallahi herkes evlendi ben demirbaş gibi olucamkimler geldi kimler geçti diyosun yani
Biz burdayız dedik mi brudayız! Bi kere gün geçmez sizsiz çok bağlandım![]()
Ay tabi canım işin şakası oAyy Allah dedirtmesin tövbe de tövbe![]()
![]()
Mantıklı bulacağını biliyorduuum![]()
Olmadı yol yakınken kaç bişey yokmuş burda dersiniz
Bak bu çok iyi olur![]()
Haha ay yaparsın valla sayfalarca da yorumlarsınAy tabi canım işin şakası oMantıklı bulunmayacak gibi mi
bdvye konu açar kendi kendime yazarım mesela
![]()
Nereye gidiyoruz yok gitmicem sen evlenene kadarValla evlenen hatunları burada göremiyoruz, hepsi gitmeyiz dedi ama hayat işte onların da dertleri değişti koptuk![]()
AminAllah korusunn
Haha ay yaparsın valla sayfalarca da yorumlarsın
Ama kesin haklı olan konu sahibesi olur bak!![]()
Evlenince de gitmeNereye gidiyoruz yok gitmicem sen evlenene kadar![]()