2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor :KK70:
ay şimdi oldu :D yoksa kendimde şüphe duydum bir an :D birde takılar vardı haklısın onlarıda saymadım. allahtan onları aile yapıyor :)

çok iyyimiş seninki :) seninkini benim nişanlı bey duymasın haha :KK70:

sen ev aldın tatlım onu düşünme.
benim nişanlı ilk evlenelim dediğinde nasıl yapıcaz 50 bin civarı bir düğün masrafı dedim yok be napıyorsun falan dedi. şimdi para miktarı arttıkça diyorum nasılmış :KK70: oda bana sen lükse gidiyorsun diyor :KK70:
bizimde iki düğün ve kına yeri mekanları sadece 10 bin. 5 bin beyaz eşya 10 binde mobilyaları almayı hedefliyorum. ufak tefekleri zaten daha önce almıştım ama toplamda 5-6 falan vermişimdir. halı perde falan yok tabi.düğün anındaki masraflarda gelinlik kına foto vesaire bi 5 bini bulacak sanırım. of offf ben netmişim.

iyi oluyor iyi :KK70:
Ayy sen saydıkça benimkiler geliyo aklıma :D

:KK70: :KK70: üzülme hepimiz aynıyız
Haha neyseki siz varsınız evett, yoksaa.... :D
Düşündükçe çıkıyor ya :rolleyes:
Evet yaa size düşünmeyelim demiştim dimiii ah curlygirl curlygirl yaktın biziiii :D
tatlım anladımki hepimiz aynıyız boşver takma :KK70: ben bukadarını bile yapabilceğimizi hiç sanmıyordum. gerçekten allah yardım ediyormuş :)
Ay evet yaa önceden neredeyse 2binlik bir borca bile girebielceğimi düşünmezken şimdi neler neler yapmışız diyorum ben de.
Tamam yine zor ama gerçekten Allah yardım ediyomuş ya

Haha neyseki siz varsınız evett, yoksaa.... :KK70:

Evet yaa size düşünmeyelim demiştim dimiii ah curlygirl curlygirl yaktın biziiii :KK70:

Ay evet yaa önceden neredeyse 2binlik bir borca bile girebielceğimi düşünmezken şimdi neler neler yapmışız diyorum ben de.
Tamam yine zor ama gerçekten Allah yardım ediyomuş ya
kesinlikle bende bunu düşünüyordum. nişanlım daha işe girmemişti falan nasıl edicez diyorduk. şuan için çok şükür sadece balayı borcumuz var henüz borca girmedik :D çünkü daha büyük leri almadık hahaha :D buarada hesaba balayını katmamışı bak birde o var :D

kesinlikle bende bunu düşünüyordum. nişanlım daha işe girmemişti falan nasıl edicez diyorduk. şuan için çok şükür sadece balayı borcumuz var henüz borca girmedik :KK70: çünkü daha büyük leri almadık hahaha :KK70: buarada hesaba balayını katmamışı bak birde o var :KK70:
Haha ayy al sana 2500 daha ekle :D
Hatırlat hatırlat böyle iyi geliyo yaa :D

Back
X