2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabah ki takımı hatırlayamadım :)
İşte bu canım:) mutfağıma göre köşe takımı yada bu şekilde olabilir:) rengi de değişebilir:) bide sırtsız değilde sırtlı olandan alırım alırsam:)

Eklentiler

• istikbal-mutfakmasa-sandalye-country-040415-1.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 48
İşte bu canım:) mutfağıma göre köşe takımı yada bu şekilde olabilir:) rengi de değişebilir:) bide sırtsız değilde sırtlı olandan alırım alırsam:)
Canım mobilya için bellonaya baktın mı hiç güzel modeller gördüm ben biraz önce :)

Çok şirinmiş beğendim ama fiyatı nasıl :)
1580 lira canım:) hatta bunun çaydanlık fincan desenli olanları da var:) benimde çok hoşuma gidiyo:) bellonaya göz gezdirdim ama dikkatli bakmadım dur bu akşamda orayı inceleyim:)

1580 lira canım:) hatta bunun çaydanlık fincan desenli olanları da var:) benimde çok hoşuma gidiyo:) bellonaya göz gezdirdim ama dikkatli bakmadım dur bu akşamda orayı inceleyim:)
Ooo tahmin ettiğim gibi fiyatlıymış güzel ama :) bak bak güzel şeyler var

Evet fiyatı da güzel :) ama bi orta sehpayı 600 e görünce bunun fiyatı iyi geldi bana:) ama hemen hemen tüm firmalarda var bu model:)
Vardır evet ben diğer yatak odası yemek odası için çeşit var anlamında dedim canm :) ben mutfağa basit bişey aldım :)

Ayy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)
mutfak içinse bunlar harika canım :) benimde mutfak masam yapıldı ama oraya nasıl sandalye alcam bilmiyorum nişanlımda tabure alalım renkli diyo yer kaplamasın diye bu arada mutfak masam beyaz küçük 4 kişilik.. yani bende napcam bilemedim

meraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldık sizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?

Bişey diyim miii bayıldım ben bunlaraa Hepsi ne kadara geliyor böyle

Hepsine bayıldımm çok şık seçimlerr renkler vs hepsi çok güzel.
Sadece ben olsam iki odayı da aynı takım seçmezdim canım her oda da farklı renk mobilya olmalı bence.
Ama sıkılma ihtimalin yoksa çok şık hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…