İşte bu canım:) mutfağıma göre köşe takımı yada bu şekilde olabilir:) rengi de değişebilir:) bide sırtsız değilde sırtlı olandan alırım alırsam:)Sabah ki takımı hatırlayamadım :)
Çok şirinmiş beğendim ama fiyatı nasıl :)İşte bu canım:) mutfağıma göre köşe takımı yada bu şekilde olabilir:) rengi de değişebilir:) bide sırtsız değilde sırtlı olandan alırım alırsam:)
Canım mobilya için bellonaya baktın mı hiç güzel modeller gördüm ben biraz önce :)İşte bu canım:) mutfağıma göre köşe takımı yada bu şekilde olabilir:) rengi de değişebilir:) bide sırtsız değilde sırtlı olandan alırım alırsam:)
1580 lira canım:) hatta bunun çaydanlık fincan desenli olanları da var:) benimde çok hoşuma gidiyo:) bellonaya göz gezdirdim ama dikkatli bakmadım dur bu akşamda orayı inceleyim:)Çok şirinmiş beğendim ama fiyatı nasıl :)
Ooo tahmin ettiğim gibi fiyatlıymış güzel ama :) bak bak güzel şeyler var1580 lira canım:) hatta bunun çaydanlık fincan desenli olanları da var:) benimde çok hoşuma gidiyo:) bellonaya göz gezdirdim ama dikkatli bakmadım dur bu akşamda orayı inceleyim:)
Evet fiyatı da güzel :) ama bi orta sehpayı 600 e görünce bunun fiyatı iyi geldi bana:) ama hemen hemen tüm firmalarda var bu model:)Ooo tahmin ettiğim gibi fiyatlıymış güzel ama :) bak bak güzel şeyler var
Vardır evet ben diğer yatak odası yemek odası için çeşit var anlamında dedim canm :) ben mutfağa basit bişey aldım :)Evet fiyatı da güzel :) ama bi orta sehpayı 600 e görünce bunun fiyatı iyi geldi bana:) ama hemen hemen tüm firmalarda var bu model:)
sen nasıl bişe aldın canım:)Vardır evet ben diğer yatak odası yemek odası için çeşit var anlamında dedim canm :) ben mutfağa basit bişey aldım :)
mutfak içinse bunlar harika canım :) benimde mutfak masam yapıldı ama oraya nasıl sandalye alcam bilmiyorum nişanlımda tabure alalım renkli diyo yer kaplamasın diye bu arada mutfak masam beyaz küçük 4 kişilik.. yani bende napcam bilemedimAyy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)
çok güzel darısı başımıza :)Günaydıın bugün yatak odası mobilyalarımız geliyorrr
Aayy çok heyecanlıııı , gözün aydııııın :) :)Günaydıın bugün yatak odası mobilyalarımız geliyorrr
Amiin canım :)çok güzel darısı başımıza :)
Evett çok merak ediyorummm teşekkür ederimAayy çok heyecanlıııı , gözün aydııııın :) :)
Bişey diyim miii bayıldım ben bunlaraameraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldıksizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?
Hepsine bayıldımm çok şık seçimlerr renkler vs hepsi çok güzel.meraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldıksizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?