Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettimmmeraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldıksizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?
Bişey diyim miii bayıldım ben bunlaraaHepsi ne kadara geliyor böyle
beğenmenize çok sevindim yaHepsine bayıldımm çok şık seçimlerr renkler vs hepsi çok güzel.
Sadece ben olsam iki odayı da aynı takım seçmezdim canım her oda da farklı renk mobilya olmalı bence.
Ama sıkılma ihtimalin yoksa çok şık hepsi
fotoğrafsız olmaz zaten :)
canım koltuk rengini değiştirebilirz model bu dedik ama renkler bize kalmış. koltuklarda 3+3+1 buarada ve 3lüler baza ve çift kişilik yatak oluyorcurlygirl Sadece koltuğun renginden şüphe ettim çok kolay kirlenir zor bir renk
Ayy çok güzeller kuzu ben de çok sevdiim. Sadece yatak odası konusunda ben de senin gibi acaba dedim.meraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldıksizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?
Fotoğrafsız yapılan alışverişi yapılmamış sayıyoruz haberiniz olsunfotoğrafsız olmaz zaten :)
Bi dönem yeni eve beyaz koltuk almıştık da, bir de kuzenim çok sigara içiyordu koltukların hali fenaydı anlatamam yanicanım koltuk rengini değiştirebilirz model bu dedik ama renkler bize kalmış. koltuklarda 3+3+1 buarada ve 3lüler baza ve çift kişilik yatak oluyor
Haha bu sebepten hep nişanlıcığımın tuhaf bakışlarına maruz kalıyorum ben amaFotoğrafsız yapılan alışverişi yapılmamış sayıyoruz haberiniz olsun![]()
aslında biri ekru biri mavi düşünüyorum ama rengi düşünürüz modellere bi karar verelimdeBi dönem yeni eve beyaz koltuk almıştık da, bir de kuzenim çok sigara içiyordu koltukların hali fenaydı anlatamam yani![]()
canım biraz önce detaylı anlattım bi bakarsın üsteki yazıma hepsi 11500 tutuoAyy çok güzeller kuzu ben de çok sevdiim. Sadece yatak odası konusunda ben de senin gibi acaba dedim.
Koltuklar çok güzell, bu modeller genelde fazla yer kaplıyor ama ölçülere dikkat edin.
Ne kadara geldi hepsi ne kadaraaa ::))
Zor kısmı halletmişsiniz. Ama ben cidden çok beğendim ya gidip aynısını alasım geldi fiyat da uygunmuş :)aslında biri ekru biri mavi düşünüyorum ama rengi düşünürüz modellere bi karar verelimde![]()
beğenmenize çok sevindim yahepsi berber nakit fiyatı 11500 tuttu. yatak 1000 tl yataktan anlamıyorum
başka daha uygun önerileriniz varsa almayız o çıkar. mutfak masası 690 tl 4 sandalyeli onu hediye ediyor yanında. kare o ama açılabiliyor. ben dikdörtgen istedim bi kaç güne yeni modeller gelecek onlarada bakarsınız dedi. tekli bir berjer varya. koltuk takımının berjerini çıakrtıp bunu almayı düşünüyoruz. takımların ayakları böyle metalik oluyormu bilmiyorum ama olursa onları metalik yapıp. birde metal ayaklı ekru zigon sehpalar varya onlardanda alıp bütünlük yapmayı düşünüyorum. ayrı takımlara gelince ben nedense hepsi aynı olmalı gibi düşünüyorum. şimdiye kadar ayrı ayrı hiç düşünmedim oyüzden. ayrıca bu yatak odasının ölçüleri küçük olması beni çok cezbetti. küçük odamızı yatak odası yapabiliyoruz bu ölçülerle.
Gördüm kuzu ama geç oldu biraz :)canım biraz önce detaylı anlattım bi bakarsın üsteki yazıma hepsi 11500 tutuo
izlemeye aldım senide canım bakabilirsin.bende merak ettimm![]()
Zor kısmı halletmişsiniz. Ama ben cidden çok beğendim ya gidip aynısını alasım geldi fiyat da uygunmuş :)
Canım tabure bana rahatsız geliyo. çünkü ben mutfakta iş yaprken eşimde hep yanımda olur ben o yüzden rahat bişe arıyorummutfak içinse bunlar harika canım :) benimde mutfak masam yapıldı ama oraya nasıl sandalye alcam bilmiyorum nişanlımda tabure alalım renkli diyo yer kaplamasın diye bu arada mutfak masam beyaz küçük 4 kişilik.. yani bende napcam bilemedim![]()
işte piyasayı bilmediğim için çok bişi demedim. bi araştırrıp ona göre davranırız.Anladım canım sen öyle düşünüyorsan sorun yok tabi aynı olsun. Ölçülerde uyuyormuş ne güzell.
Yatağı bence dışarıda daha uyguna bulabilirsiniz gibi geliyor ben 700den fazla vermek istemiyorum yatağa
Koltukların renk kartelasına baktınmı
hediyesini nişanlım dedi artık bunu verirsiniz falan diye. satıcı dedi 10 bini aşarsanız vericem :) yatağı çıkartsakta aşıyoruz gerçi :)Gördüm kuzu ama geç oldu biraz :)
Gayet iyi fiyat bence . Hediye de süpermiş ona bayıldııım
Kuşum beni izlesene bende bakayım bi:)beğenmenize çok sevindim yahepsi berber nakit fiyatı 11500 tuttu. yatak 1000 tl yataktan anlamıyorum
başka daha uygun önerileriniz varsa almayız o çıkar. mutfak masası 690 tl 4 sandalyeli onu hediye ediyor yanında. kare o ama açılabiliyor. ben dikdörtgen istedim bi kaç güne yeni modeller gelecek onlarada bakarsınız dedi. tekli bir berjer varya. koltuk takımının berjerini çıakrtıp bunu almayı düşünüyoruz. takımların ayakları böyle metalik oluyormu bilmiyorum ama olursa onları metalik yapıp. birde metal ayaklı ekru zigon sehpalar varya onlardanda alıp bütünlük yapmayı düşünüyorum. ayrı takımlara gelince ben nedense hepsi aynı olmalı gibi düşünüyorum. şimdiye kadar ayrı ayrı hiç düşünmedim oyüzden. ayrıca bu yatak odasının ölçüleri küçük olması beni çok cezbetti. küçük odamızı yatak odası yapabiliyoruz bu ölçülerle.
çok güzeller canım bazan resimdeki gibi olucaksa yatak çok yüksek oluyo ama haberin olsun benim bazam ahşap japon tibi yataklar gibi yatağın bi kısmı içine girdiği için çok yüksek gözükmüyo oda rahatsız etmez diyosan herşeyin çok güzelizlemeye aldım senide canım bakabilirsin.
ben alır memnun kalırsam sanada alırız kuzu :)
Uyuz eltiler gibi oldum sankiben alır memnun kalırsam sanada alırız kuzu :)