Hahah annem de harç yapıyo kızım yine diyoHahah çok komikler ya o an surattaki ifadeye ölüyorum ben bi deBizimki bi kere katımsı bi şaka yapmıştı kapadık açtık üzerine sosunu attırıyordu
Yaa ben dedim çok yüksek tutuyor tabi sıfırdan alıyorsun pamuga kadar
Maşallah 2 küçük çocuk yapmıcaz ozaman çocukların arasını açıcaz
Yavaştan alsakmı bizde acabaa
Neyse çeyizlerimi yıkarken foto atarım sizekesinlikle şuan @Conchiglia çok takdir ettim
Hahah çok komikler ya o an surattaki ifadeye ölüyorum ben bi deBizimki bi kere katımsı bi şaka yapmıştı kapadık açtık üzerine sosunu attırıyordu
Hahah annem de harç yapıyo kızım yine diyo
Ama cıvık bi harç oluyo tutmuyo pek
Kuzenim doğumgünümde aradı seninki pasta yapıyo sana diyo yaHahah annem de harç yapıyo kızım yine diyo
Ama cıvık bi harç oluyo tutmuyo pek
Deme öyle kız çok eğlencelisizin muhabbettiniz daha iç açıcı oldu
Haha dimi amaa , fotopraflı kanıtlar var göndereyim mi?sizin muhabbettiniz daha iç açıcı oldu
Ayyy pastaa mı hahahaKuzenim doğumgünümde aradı seninki pasta yapıyo sana diyo yaAy ne iğrenç olduk
1500 müüü olamaz ya ciddi mi?Ben 1500 falan harcamışım
Fotoğraf mıı ciddi olamazsınHaha dimi amaa , fotopraflı kanıtlar var göndereyim mi?
Ayyy pastaa mı hahahaE bekletmeseydin ayıp olur
1500 müüü olamaz ya ciddi mi?
Ay yine de aldıkların daha fazla tutmuştur diye düşünmüştüm. Ne kadan mikembelmişFotoğraf mıı ciddi olamazsın
Kızım heralde daha biz bişey yapmadık ki, üç beş mutfak eşyası aldım sadece.
Deme öyle kız çok eğlenceli
Ben 1500 falan harcamışım
Haha dimi amaa , fotopraflı kanıtlar var göndereyim mi?
Ayyy pastaa mı hahahaE bekletmeseydin ayıp olur
1500 müüü olamaz ya ciddi mi?
Tahmin edebiliyorumHaha aşk olsun neler kaybettiğini bilsen!
yaptırmak daha pahalıya geliyo zaten canım bide uzun sürüyo cidden ben koltuklarımı ve sandalyelerimide yaptırıyorum onu başka bi yere yaptırıyoruz 1 ayı geçti hala bitmediAyy gerçekten sen şanslıymışın:) ben modalife ın bi modelini beğendim yaptırmayı düşündüm işte. Sonra da vazgeçtim:)
Ayy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)yaptırmak daha pahalıya geliyo zaten canım bide uzun sürüyo cidden ben koltuklarımı ve sandalyelerimide yaptırıyorum onu başka bi yere yaptırıyoruz 1 ayı geçti hala bitmedi
Canım bunlardan satılıyo set halinde :) ama bana çok rahat gelmiyoAyy sandalye bulamadım:) mutfak masası kafamı karıştırıyo:) diyorum ki klasik tahta sandalyeler var ya ondan yaptırıp üzerine minder yaptırsam diye düşünüyorum:) resimdeki gibi:)
Halam çok rahat dedi bende daha bakmadım nerde satılıyo peki?Canım bunlardan satılıyo set halinde :) ama bana çok rahat gelmiyo
Ben geçen hafta bakmıştım bana çok rahat gelmedi uzun süre oturmak için ama belki sen beğenebilirsin mutfak masa sandalyesi satılan yerlerin hemen hemen hepsinde gördümHalam çok rahat dedi bende daha bakmadım nerde satılıyo peki?
Bende bi bakayım ona göre bakacam :) aslında sabah paylaştığım takımıda beğendim güzelde duruyodu ama bakalım:)Ben geçen hafta bakmıştım bana çok rahat gelmedi uzun süre oturmak için ama belki sen beğenebilirsin mutfak masa sandalyesi satılan yerlerin hemen hemen hepsinde gördüm
Sabah ki takımı hatırlayamadım :)Bende bi bakayım ona göre bakacam :) aslında sabah paylaştığım takımıda beğendim güzelde duruyodu ama bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?