- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
doğru diyosun canım rahatsız oluyo tabureler bende napcam kararsızımCanım tabure bana rahatsız geliyo. çünkü ben mutfakta iş yaprken eşimde hep yanımda olur ben o yüzden rahat bişe arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun canım rahatsız oluyo tabureler bende napcam kararsızımCanım tabure bana rahatsız geliyo. çünkü ben mutfakta iş yaprken eşimde hep yanımda olur ben o yüzden rahat bişe arıyorum
Bizde istikbalden alırsak ve 10bini geçerseb ulaşık makinası vercekler:) tabi ben yüzsüzlük yapıp yanında sehpa falanda isterim:)işte piyasayı bilmediğim için çok bişi demedim. bi araştırrıp ona göre davranırız.
hediyesini nişanlım dedi artık bunu verirsiniz falan diye. satıcı dedi 10 bini aşarsanız vericem :) yatağı çıkartsakta aşıyoruz gerçi :)
böyle sandalyeler alabilirsin aslında :) çok cici duruyolar bak ben mutfak perdelerimi böyle yaptırıp sandalyeler üzerine buna uycak şekilde minder düşünüyorum:) tabiki renkler değişebilir:)doğru diyosun canım rahatsız oluyo tabureler bende napcam kararsızım
Beğendim ben canım :) yanlız baza neden alıyosunuz yatagın kendi altı var zaten bide o tekli koltuk nereye :)meraklıgiller pişttt bakın buraya :) bir kaç gündür eşya bakıyoruz. dün akşam bir tanesine galiba bayıldıksizlerinde fikrini alayım dedim. albüm yaptım bir ordan bakarsınız. herşeyi dahil baza ve yatakda o mağazadan eklettik ama yatak konusu düşünebiliriz. resimlerdeki mutfak masasınıda hediye veriyorlar nasıllar sizce?
Haha tebrik ediyorum nişanlını yapsın tabi, onca şey alıyosunuz o kadar olacakhediyesini nişanlım dedi artık bunu verirsiniz falan diye. satıcı dedi 10 bini aşarsanız vericem :) yatağı çıkartsakta aşıyoruz gerçi :)
aa benim mutfak fon perdelerimde böyle çiçekli aynı kumaştan mutfak takımım var masa örtüm runner peçetelik falan kumaşın aynısından bulabilirsem bende öyle bişey yaptırabilirim aslında iyi fikirmiş canım :)böyle sandalyeler alabilirsin aslında :) çok cici duruyolar bak ben mutfak perdelerimi böyle yaptırıp sandalyeler üzerine buna uycak şekilde minder düşünüyorum:) tabiki renkler değişebilir:)
izledim canım bakabilirisn :)Kuşum beni izlesene bende bakayım bi:)
onu bende düşündüm. yüksekliği nasıl olur falan diye hesaplamam lazım. baza yatak kenarlarının altında kalırsa açarken sorun oluyormu. bende öyle bişi alsam iyi olur heralde.yüksek istemiyroum çünküçok güzeller canım bazan resimdeki gibi olucaksa yatak çok yüksek oluyo ama haberin olsun benim bazam ahşap japon tibi yataklar gibi yatağın bi kısmı içine girdiği için çok yüksek gözükmüyo oda rahatsız etmez diyosan herşeyin çok güzel![]()
benim için sorun yok canım alabilrizUyuz eltiler gibi oldum sankiNe alırsan aynısından alıcam hahah
![]()
makinada iyimişBizde istikbalden alırsak ve 10bini geçerseb ulaşık makinası vercekler:) tabi ben yüzsüzlük yapıp yanında sehpa falanda isterim:)
Günaydınnnnsss :)
canım senin fikrin önemliydi benim için :) yatak takımında baza yok ve ben bazalı olsun istiyorum. koltuk neden bazalı diyorsan. evli arkadaşlarımdan gördüğüm yatak odasındaki baza tek başına yetmiyor oyüzden öyle istiyorum. tekli koltuğuda takımdaki berjeri çıkartıp bunu alalım diyor nişanlı bey ama henüz buna kararvermedimBeğendim ben canım :) yanlız baza neden alıyosunuz yatagın kendi altı var zaten bide o tekli koltuk nereye :)
malzemeleri sordun mu peki :) yataklarıda ahşap yapıp baza yapabiliyorlar bu bazalı olanlar 55cm gelir genelde ama normali 45dir yüksek durur komodinlerin yanındaizledim canım bakabilirisn :)
onu bende düşündüm. yüksekliği nasıl olur falan diye hesaplamam lazım. baza yatak kenarlarının altında kalırsa açarken sorun oluyormu. bende öyle bişi alsam iyi olur heralde.yüksek istemiyroum çünkü
benim için sorun yok canım alabilriz
makinada iyimiş
canım senin fikrin önemliydi benim için :) yatak takımında baza yok ve ben bazalı olsun istiyorum. koltuk neden bazalı diyorsan. evli arkadaşlarımdan gördüğüm yatak odasındaki baza tek başına yetmiyor oyüzden öyle istiyorum. tekli koltuğuda takımdaki berjeri çıkartıp bunu alalım diyor nişanlı bey ama henüz buna kararvermedim![]()
malzemeleri evet sıkıntılı suntalem mi ney ondan işte. bazalı dediğin gibi sordum yapamıyorlarmış öyle içine baza koyuyorlar. bütçemiz 10 bin ve baktıklarımda hep suntalem olursa 10 binli şeyler oluyordu. mdf olunca 15i buluyor oyüzden napıyım artık şansımıza dedim ama ne dersinmalzemeleri sordun mu peki :) yataklarıda ahşap yapıp baza yapabiliyorlar bu bazalı olanlar 55cm gelir genelde ama normali 45dir yüksek durur komodinlerin yanında
canım çok yüksek oluyo cidden.. bi konuş bence yapmaları lazım takımın olduğu bazasız haliyle resim var ya onun gibi benimde kenarları ahşap sanki baza yok gibi duruyo ama bazalı hemde birsürü şey sığdırdım içine .. hiç zor olmuyo açması tutacak kısımları uzun.. tutup kaldırıyosun çok basit imkanın varsa öyle yaptır çünkü ben yüksek yatakları görünüş olarak sevmiyorum ve alışkın olmadığımdan garip geliyo bana yatamam ...izledim canım bakabilirisn :)
onu bende düşündüm. yüksekliği nasıl olur falan diye hesaplamam lazım. baza yatak kenarlarının altında kalırsa açarken sorun oluyormu. bende öyle bişi alsam iyi olur heralde.yüksek istemiyroum çünkü
benim için sorun yok canım alabilriz
makinada iyimiş
canım senin fikrin önemliydi benim için :) yatak takımında baza yok ve ben bazalı olsun istiyorum. koltuk neden bazalı diyorsan. evli arkadaşlarımdan gördüğüm yatak odasındaki baza tek başına yetmiyor oyüzden öyle istiyorum. tekli koltuğuda takımdaki berjeri çıkartıp bunu alalım diyor nişanlı bey ama henüz buna kararvermedim![]()
Aa sunta olması kötü olmuş ya :/ Bir de şimdi malzemeyi diyince pahalı geldi sanki banamalzemeleri evet sıkıntılı suntalem mi ney ondan işte. bazalı dediğin gibi sordum yapamıyorlarmış öyle içine baza koyuyorlar. bütçemiz 10 bin ve baktıklarımda hep suntalem olursa 10 binli şeyler oluyordu. mdf olunca 15i buluyor oyüzden napıyım artık şansımıza dedim ama ne dersin![]()
annemlerinki dediğin gibi bense vemiyorum öyle komidinden çok yüksek olunca. ben tekrar konuşayım bunucanım çok yüksek oluyo cidden.. bi konuş bence yapmaları lazım takımın olduğu bazasız haliyle resim var ya onun gibi benimde kenarları ahşap sanki baza yok gibi duruyo ama bazalı hemde birsürü şey sığdırdım içine .. hiç zor olmuyo açması tutacak kısımları uzun.. tutup kaldırıyosun çok basit imkanın varsa öyle yaptır çünkü ben yüksek yatakları görünüş olarak sevmiyorum ve alışkın olmadığımdan garip geliyo bana yatamam ...
böyle düşününce evet pahalı gibi duruyor. ama nereye baktıysam suntalam olup toplam fiyat en az 9500 çıktıAa sunta olması kötü olmuş ya :/ Bir de şimdi malzemeyi diyince pahalı geldi sanki bana
Hadi ya yapsalar iyi olurmuş :) Tahmin etmiştim sunta pek sağlıklı dayanıklı bi malzeme değil tabi ve çabuk deforme olabilir ama diyosanki bi süre sonra değişicek tabi alabilirsin sonuçta belli bi bütcede var haklısın canımmalzemeleri evet sıkıntılı suntalem mi ney ondan işte. bazalı dediğin gibi sordum yapamıyorlarmış öyle içine baza koyuyorlar. bütçemiz 10 bin ve baktıklarımda hep suntalem olursa 10 binli şeyler oluyordu. mdf olunca 15i buluyor oyüzden napıyım artık şansımıza dedim ama ne dersin![]()
Mobilyalada ciddi kar marjı var o yüzden pazarlık payı çok canım sonuna kadar pazarlık yapın benceböyle düşününce evet pahalı gibi duruyor. ama nereye baktıysam suntalam olup toplam fiyat en az 9500 çıktı
Sende yatak odasının ahşabından yaptır bence canım aldığın komodinlerden yüksek kalmasınBende baza alıcam sonradan nelere dikkat etmek gerekiyor ki![]()
canım ev kendinizin mi kira mı ? eğer kiraysa öyle suntalam olmasınde bi sakınca yok zaten taşınırken falan malzeme ne olursa olsun zarar görüyo aynı vidaları aynı yere tak çıkar yapınca kullanılamıyo kiraysa eğer en iyisini almanın bi mantığı yok kaldı ki eşya kullanımla eskir sen temiz bakarsan dikkatli kullanırsan uzun yıllar dayanır .. ayakkabı gibi düşün gider en pahalı ayakkabıyı alırsın temiz kullanmazsan kötü kullanırsan hemen eskir bi başkası aynı ayakkabıyı alır hergün siler temizler güzel bakar yıllarca kullanır buda onun gibi bişeyböyle düşününce evet pahalı gibi duruyor. ama nereye baktıysam suntalam olup toplam fiyat en az 9500 çıktı
aslında değiştirmeyi düşünmüyorum. deforme olmaması laızm yaniHadi ya yapsalar iyi olurmuş :) Tahmin etmiştim sunta pek sağlıklı dayanıklı bi malzeme değil tabi ve çabuk deforme olabilir ama diyosanki bi süre sonra değişicek tabi alabilirsin sonuçta belli bi bütcede var haklısın canım
bu mağaza 5 kuruş indirmiyor canım. bu fiyatlar peşin fiyatları. karta taksit istersen üstüne koyuyorlar. buradan iş arkadaşım 2 sene önce aldı evlenirken. çok memnun kaldı. taşındılar onlar gelip nakliyesini yaptılar sanırım 700tl falan verdiler. ve taşırken çizmişler sanırım parçayı değiştirmeye götürmüşler. servisinden çok memnun yani.taşındıktan sonrada sorun olmamış. açıkcası bende ona güvendim biraz. başka arkadaşlarım falanda gitti 5 kurul indirmiyorlar malesefMobilyalada ciddi kar marjı var o yüzden pazarlık payı çok canım sonuna kadar pazarlık yapın bence