2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ev kendinizin mi kira mı ? eğer kiraysa öyle suntalam olmasınde bi sakınca yok zaten taşınırken falan malzeme ne olursa olsun zarar görüyo aynı vidaları aynı yere tak çıkar yapınca kullanılamıyo kiraysa eğer en iyisini almanın bi mantığı yok kaldı ki eşya kullanımla eskir sen temiz bakarsan dikkatli kullanırsan uzun yıllar dayanır .. ayakkabı gibi düşün gider en pahalı ayakkabıyı alırsın temiz kullanmazsan kötü kullanırsan hemen eskir bi başkası aynı ayakkabıyı alır hergün siler temizler güzel bakar yıllarca kullanır buda onun gibi bişey
evet canım ev kira oyüzden bizde senin mantıkla düşündük. Allahtan bir mani gelmezse bu eşyalar bize 3-4 sene götürsün şuan biizm için yeterli

Sende yatak odasının ahşabından yaptır bence canım aldığın komodinlerden yüksek kalmasın

O nasıl oluyor canm ya çok cahilim bu konuda :-)
aslında değiştirmeyi düşünmüyorum. deforme olmaması laızm yani :KK70: ama bakıncada ayırdığımız 10 binimiz var mobilya için fazlası bizi çok zorluyacak oyüzden kabullenip iyi kullanmam gerekecek heralde :KK70:

bu mağaza 5 kuruş indirmiyor canım. bu fiyatlar peşin fiyatları. karta taksit istersen üstüne koyuyorlar. buradan iş arkadaşım 2 sene önce aldı evlenirken. çok memnun kaldı. taşındılar onlar gelip nakliyesini yaptılar sanırım 700tl falan verdiler. ve taşırken çizmişler sanırım parçayı değiştirmeye götürmüşler. servisinden çok memnun yani.taşındıktan sonrada sorun olmamış. açıkcası bende ona güvendim biraz. başka arkadaşlarım falanda gitti 5 kurul indirmiyorlar malesef

Hadi yaa :KK43: Servis iyiymiş evet ama sunta için fiyat çok yüksek geldi şimdi bana da

aslında değiştirmeyi düşünmüyorum. deforme olmaması laızm yani :KK70: ama bakıncada ayırdığımız 10 binimiz var mobilya için fazlası bizi çok zorluyacak oyüzden kabullenip iyi kullanmam gerekecek heralde :KK70:

bu mağaza 5 kuruş indirmiyor canım. bu fiyatlar peşin fiyatları. karta taksit istersen üstüne koyuyorlar. buradan iş arkadaşım 2 sene önce aldı evlenirken. çok memnun kaldı. taşındılar onlar gelip nakliyesini yaptılar sanırım 700tl falan verdiler. ve taşırken çizmişler sanırım parçayı değiştirmeye götürmüşler. servisinden çok memnun yani.taşındıktan sonrada sorun olmamış. açıkcası bende ona güvendim biraz. başka arkadaşlarım falanda gitti 5 kurul indirmiyorlar malesef
Bütce kısmı önemli işte sizi zorlicaksa böyle alırsın canım zaten bu fiyatlara hepsi mdf zor olur detaylar var işte onlar hep etkiliyo mesela muhtemelen koltuk ayakları ahşap ayak değildir ona baktınmı ? istersen bir de üretim yapan yerlerle konuş canım

aa benim mutfak fon perdelerimde böyle çiçekli aynı kumaştan mutfak takımım var masa örtüm runner peçetelik falan kumaşın aynısından bulabilirsem bende öyle bişey yaptırabilirim aslında iyi fikirmiş canım :)
Ben daha mutfağa göre yaptırcam canım o yüzden toplu bi şekilde alacam kumaşı:) kociş dedi mutfağa karışmıyorum istediğin kadar pembe mor çiçekli böcekli olsun ama diğer odalara girdirmem diyo :)

evet canım ev kira oyüzden bizde senin mantıkla düşündük. Allahtan bir mani gelmezse bu eşyalar bize 3-4 sene götürsün şuan biizm için yeterli
canım ozaman malzemesine hiç takma allah nasip ederde kendi evin olursa en iyisini alırsın zaten sürekli yeni modeller çıkıyo 7-8 sene sonra komple yenilersin en son çıkan modellerden :)

Ben daha mutfağa göre yaptırcam canım o yüzden toplu bi şekilde alacam kumaşı:) kociş dedi mutfağa karışmıyorum istediğin kadar pembe mor çiçekli böcekli olsun ama diğer odalara girdirmem diyo :)
haha :) sen benim eşyaları görsen misafir odam pembe berjerlerim çiçekli mutfak pembe perdelerim çiçekli oturma odam mor pufu çiçekli heryerde çiçekli desenler var allahtan sevdiceğim hiç karışmıyo sen nasıl istiyosan diyo :KK200:
allahtan yatak odamda çiçekli bişey yok :KK45:

Bütce kısmı önemli işte sizi zorlicaksa böyle alırsın canım zaten bu fiyatlara hepsi mdf zor olur detaylar var işte onlar hep etkiliyo mesela muhtemelen koltuk ayakları ahşap ayak değildir ona baktınmı ? istersen bir de üretim yapan yerlerle konuş canım
ayaklar plastik ayak sanırım. çekmecelerde ve dolap kapaklarında şu stop şeysi varya onu koymuşlar ama bak :D işyerimin yakınında mobilyacılar çarşısı var dediğin gibi bu akşamda aksilik olmazsa oraya bakıcaz.
canım ozaman malzemesine hiç takma allah nasip ederde kendi evin olursa en iyisini alırsın zaten sürekli yeni modeller çıkıyo 7-8 sene sonra komple yenilersin en son çıkan modellerden :)
ay inş :)
bende böyle isityorum işte bunlar çok güzel ama o modeli yapmıyorlar böyle

haha :) sen benim eşyaları görsen misafir odam pembe berjerlerim çiçekli mutfak pembe perdelerim çiçekli oturma odam mor pufu çiçekli heryerde çiçekli desenler var allahtan sevdiceğim hiç karışmıyo sen nasıl istiyosan diyo :KK200:
Aaaa iyi hatırlattın biz niye görmedik ? :)

Canım markası ne? Kalitesi hakkında bişe diyemicem ama gerçekten güzelmiş

ayaklar plastik ayak sanırım. çekmecelerde ve dolap kapaklarında şu stop şeysi varya onu koymuşlar ama bak :KK70: işyerimin yakınında mobilyacılar çarşısı var dediğin gibi bu akşamda aksilik olmazsa oraya bakıcaz.

ay inş :)

bende böyle isityorum işte bunlar çok güzel ama o modeli yapmıyorlar böyle
doğrudur plastik yapıyolar genelde, iyi bari :) bencede git bak canım hem yatağı böyle yapabilen yerlerde vardır o mobilyacılar çarşısında güzel pazarlıkta yaparsım :)

ben de oturma odasına düşünüyorum öyle renkli salon ağır olsun biraz diyorum ama yok beyefendi olmaz diyo:) ama biliyo ki yine benim dediğim olacak:)

adsız.webp

curlygirl curlygirl @blisss kızlar bahsettiğim baza böyle oluyo hem hoş gözüküyo hem yüksek olmuyo

ider mobilya canım

senin foto vardı dimi profilde

Evet canım
Eki Görüntüle 1542010

curlygirl curlygirl @blisss kızlar bahsettiğim baza böyle oluyo hem hoş gözüküyo hem yüksek olmuyo

Ahşap sizinde yatak yaptırırken bazalı olsun demen lazımdı canım normal yatak geliyo zaten bidaha neden bazalı yatak alıyosun ?
Ya adam bize sonradan konuluyor içine dedi bizimde hiç bilgimiz olmadığı için bişey demedik tabi :KK34:

Back
X