İyi yapmışssın hava güzel aslında üşümüyoorum yağmur yağmazsa sorun yokBen bugün bot giydim Ayaklarım çok üşüyo diye yağmurda vardı :) benim ki nasıl ama:)
Haha ay litfen çekSelfie çekerim artık senin için
Aaaa kırmızı pembe iikilisini hiiç sevmemAyy kızçeler daha erken ama nişanlıcıım bi kiralık ev bulmuş çok güzel. Konumu da tam istediğimiz gibi. Ve en güzeli sahibinden kiralık :)
Ama murfağı kırmızııı
İnşallah yağmaz :) bendr babet aldım hayran hayran bakıyorum kendilerine ne zaman giycem acaba diye:)İyi yapmışssın hava güzel aslında üşümüyoorum yağmur yağmazsa sorun yok
Nerede oturuyordun kiİnşallah yağmaz :) bendr babet aldım hayran hayran bakıyorum kendilerine ne zaman giycem acaba diye:)
Ben nefret ederim! Hep de kırmızıyla pembe yanya görünce deli oluyorum derdim allaamAaaa kırmızı pembe iikilisini hiiç sevmem
Hani resim yokmuuu
Vanda çalışıyorum:)Nerede oturuyordun ki
Ayy birde arasına turuncu düşünsene 3. renkBen nefret ederim! Hep de kırmızıyla pembe yanya görünce deli oluyorum derdim allaamDur koyiciim
Vanda çalışıyorum:)
Tamam meraklısın da hani bu kadar mıHaha ay litfen çek
Eneee şahane ikili vallaAaaa kırmızı pembe iikilisini hiiç sevmem
Hani resim yokmuuu
O kadar soğuk mu yaİnşallah yağmaz :) bendr babet aldım hayran hayran bakıyorum kendilerine ne zaman giycem acaba diye:)
Evet daha hava ısınamadıAyy birde arasına turuncu düşünsene 3. renkHadi bekliyoruz resim
Hmm haklısın ozaman canım soğuktur
Evet canım hala çok soğukTamam meraklısın da hani bu kadar mı
Eneee şahane ikili valla
O kadar soğuk mu ya
Mutfak buuAyy birde arasına turuncu düşünsene 3. renkHadi bekliyoruz resim
Haha bu kadar tabiiTamam meraklısın da hani bu kadar mı
Ayyy kendime basma etek alıp şopar şopar oynarım evin içinde bi de. Bence çok yakışır o mutfağa bu konseptEneee şahane ikili valla
Ama buda kırmızı desen kırmızı değil değişik bi renkmiş kiMutfak buu
8 yıllık binaymış sıfır değil.
Ama tam istediğim yerde , minibüsler otobüsler önünden geçiyo.
Bizim evlere arabayla 15 dk falan. Sitede sanırım bide
Haha bu kadar tabii
Ayyy kendime basma etek alıp şopar şopar oynarım evin içinde bi de. Bence çok yakışır o mutfağa bu konsept
Evet tam kırmızı da değil.Ama buda kırmızı desen kırmızı değil değişik bi renkmiş ki
İStediğin renk kiralık bulmanın çok zor olduğunun farkında mısın pekiEvet tam kırmızı da değil.
Nişanlıma bak bi de gaza getiriyo beni mutfak dolapları tam istediğin gibi diyo.
Allasen ne zaman isetdim bunu dedim.
Aylardır beyaz olsun gri olsun diye tutturmuşum burda
Mutfak buu
8 yıllık binaymış sıfır değil.
Ama tam istediğim yerde , minibüsler otobüsler önünden geçiyo.
Bizim evlere arabayla 15 dk falan. Sitede sanırım bide
Haha bu kadar tabii
Ayyy kendime basma etek alıp şopar şopar oynarım evin içinde bi de. Bence çok yakışır o mutfağa bu konsept
Yaa mutfak çok güzel aslında beyaza boyasan olmazmı konumu vs iyiyseEvet tam kırmızı da değil.
Nişanlıma bak bi de gaza getiriyo beni mutfak dolapları tam istediğin gibi diyo.
Allasen ne zaman isetdim bunu dedim.
Aylardır beyaz olsun gri olsun diye tutturmuşum burda
Haha tabiki farkındayım beybisi. Hayaller hayatlar olacak bi yerde mutlakaİStediğin renk kiralık bulmanın çok zor olduğunun farkında mısın peki
Ay olsa süper olurdu aslında daa malum kira olunca o iş kolay olmuyo. Ev sahibi iyi biriyse niye olmasın.Yaa mutfak çok güzel aslında beyaza boyasan olmazmı konumu vs iyiyse
Nişanlına çok güldüm tam istediğin gibi diyormuş
Haha tabiki farkındayım beybisi. Hayaller hayatlar olacak bi yerde mutlaka
Ay olsa süper olurdu aslında daa malum kira olunca o iş kolay olmuyo. Ev sahibi iyi biriyse niye olmasın.
Gri eşyalarımda ne cici olurdu oraya yiaaa
Ay tutmadan hayaller kuruldu yanlız.
Ama bu kadar istediğim yerde de olmazdı be kardeşiim.
Sitesi de böyle yeşillik , tahta banklar masalar var tatlış tatlıış
Tutulmaz tabi ya 2 ay boşa gider yani günah. Ama ev beni beklese nolur ki sankiiiEvet kira olunca o işler sıkıntıı.
Kirası iyimi bari ? Ya ama şimdiden de tutulmaz ki ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?