Niye beyaz yapmışlar ben ona takıldım sanki. Beyaz olunca kötü olmuş gibi geldi biraz perde gibi durmuşKızlar ben bu elbiseye taktım ya normal şifon elbisenin üstüne eklemeler yapılmazmı acaba ikinci fotoğrafta arkası çok basit gözüküyor bir terziye yaptırabilirmiyim acaba
Eki Görüntüle 1542217 Eki Görüntüle 1542218
İlk defa kararlıyım ama nişanlı bey bu kararımdan kesinlikle memnun olmayacakYemek takımım ucuz olsa da olur bi salon yaa
evet gidip bir görüşmek lazım kına için diyince fiyatı uçıuracak amaAy bilemedim ki olur mu acaba. Bu yollarla birleşik ya biraz zor sanki.
Ama farklı alternatifler üretilebilir bunun gibi. Terziye danışmak lazım
Niye beyaz yapmışlar ben ona takıldım sanki. Beyaz olunca kötü olmuş gibi geldi biraz perde gibi durmuş
Kına için deme :)evet gidip bir görüşmek lazım kına için diyince fiyatı uçıuracak ama
Beyazı bende beğenmedim ben kırmızı istiyorum canım zaten
Eveet çok beğendim kınaya çok uygun benceKına için deme :)
bende beğendim bu modeli bi terziyle konuş bence basit duruyorKızlar ben bu elbiseye taktım ya normal şifon elbisenin üstüne eklemeler yapılmazmı acaba ikinci fotoğrafta arkası çok basit gözüküyor bir terziye yaptırabilirmiyim acaba
Eki Görüntüle 1542217 Eki Görüntüle 1542218
müşteriylemi konuşuyorsun :)Ayy kaç saattir koşturuyorum saat 2 mi ?
yok genel anlamda işler gitcek onlarla öyle yine toz içinde kaldımbende beğendim bu modeli bi terziyle konuş bence basit duruyor
müşteriylemi konuşuyorsun :)
En kısa zamanda konuşucam canım inşallah uçuk birşey çıkmaz fiyatbende beğendim bu modeli bi terziyle konuş bence basit duruyor
müşteriylemi konuşuyorsun :)
Güneş batınca ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerinNerdesiniz ya???
Ben bir hava almaya çıkmıştım ahanda geldim burdayımNerdesiniz ya???
Güneş batınca ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin
Ya şaka bi yana çıldiriciğim işten ötürü bitmiyorr hiç bitmiyor
nerelere gittin :)Ben bir hava almaya çıkmıştım ahanda geldim burdayım
Ay mağazalara daldım ama minnak bi tişört alıp çıktım.nerelere gittin :)
Bitsin amasakinn oll
Ondan banada lazım. Ama uygun olması çok mühimBana şöyle güzel uygun kare supla lazımgören duyan olursa haber etsin
Haha herkeste bi sendrom.Bitsin amaÇok sıkıldım hiç bişey yapamıyorum sürekli sıfırdan bir şeyler yapmak gerek ama bi yerden sonra tükenmiş gibi hissediyorum. Ay acaba tükenmişlik sendromu mu var bende O değil de azıcık hava değişikliği fena olmazdı ondan eminim
Hiç görmedimBana şöyle güzel uygun kare supla lazımgören duyan olursa haber etsin
Ama var ya bazen insan kafayı çiziyor fiyat miyat dinleyesi gelmiyor. Bir kere içimdeki sese kulak verip yaptım o alışverişi pişman değilim yine olsa yine yaparımAy mağazalara daldım ama minnak bi tişört alıp çıktım.
Giyecek bişeyim kalmadı sendromu başladı fena halde yaa
Deli gibi alışveriş yapmak istiyorum böyle hiiiç düşünmeden hesaplamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?