Yok yea istemem geç kaldın kararını vermişsin zatenBu gün sana sırtı terli ablaları koşu bandında çeker gönderirim istersen?
Tamam gitmicem ya, arkadaşımın kalbini kırmışım spor benim neyime .Yok yea istemem geç kaldın kararını vermişsin zaten
Bahanede buldun ya oh miss gitme hava da kapalı zaten sen göbeğini de çok seviyorsunTamam gitmicem ya, arkadaşımın kalbini kırmışım spor benim neyime .
Ne de çok istemiştim gitmeyi ama vicdanım el vermez artık
Ayy deme deme .Bahanede buldun ya oh miss gitme hava da kapalı zaten sen göbeğini de çok seviyorsun
Aha daTamam gitmicem ya, arkadaşımın kalbini kırmışım spor benim neyime .
Ne de çok istemiştim gitmeyi ama vicdanım el vermez artık
Hahaha bende bahane bitmez. Almak için amaç ürettiğim gibi, yapmamak için bahane üretirim!Aha daBundan da kendine bahane çıkardın ya şu an şok içerisindeyim Tahmine demediğim bi hamleydi bu gerçekten gol oldu
Göbek için L miiiii aman tanrııımAyy deme deme .
Bu gün göbeğimi saklayayım diye tişörtü L beden alacaktım neredeyse
Ov yoo gitmeliyim
Bunun üzerine bahaneye gerek yok benceGöbek için L miiiii aman tanrııım
evet bu tarz bi şey arıyodum ama yokHaha ben gördüm de markafonideymiş kampanya bitmiş sanırım.
Ana sayfaya yönlendiriyo çünkü
Ahaha evet denedim ama o kadar da değilmiş tabii neysekiGöbek için L miiiii aman tanrııım
Kuzu merakımdan sordum o toptan fiyatmış.evet bu tarz bi şey arıyodum ama yokkaç tane düşündüğümü bilmiyorum ki 12 mi ?
Benceede ama o kadar değilmiş bakBunun üzerine bahaneye gerek yok bence
Ahaha evet denedim ama o kadar da değilmiş tabii neyseki
YuhhhKuzu merakımdan sordum o toptan fiyatmış.
Adeti 20 liraymışş
Haha buna bende çok şaşırmıştımmpaspasın pvc olanı nasıl olur kesiteremedim ? http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/pvc_paspas/aktuel.aspx
birlikte alsak toptana giriyomu aceba hahaYuhhhtoptan kaç tane ?
Benim gaffur bile o kadar değilGit yaaa giit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?